Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:15:44 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cabinete veterinare Oradea  (Read 22217 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: May 17, 2011, 05:51:22 PM »

totusi este destul de ciudata intamplarea. In tot acest timp nu ati observat noduli mamari la nivelul glandei mamare? Cancerul mamar nu evolueaza asa agresiv, mai mult seamana cu un piometru. I-a facut cineva vreo ecografie?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
tina
Newbie
*

« Reply #16 on: May 17, 2011, 06:27:19 PM »

Nu i s-a facut ecografie, doar analize de sange care erau dezastruoase marti dimineata (10 mai 2011), glicemia foarte ridicata, ceva probleme grave in functinarea ficatului, avea o culoare galbena a pielii in ultimele 3 zile, ceva gen icter mecanic ne-a zis al doilea medic la care am fost. Plus ca ceva scurgere de culoare maro din mameloane, am observat duminica 8 mai.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: May 17, 2011, 07:09:46 PM »

Inteleg, doar aceste simptome insa nu ar trebui sa duca la diagnosticul de cancer cu metastaze. Mi se pare total neprofesionist sa se puna acets diagnostic fara ecografie. Intreb inca o data, avea tumori mamare?
 Multe alte afectiuni - chiar hepatice dupa cum ati spus ca au iesit analizele - pot determina acele rezultate.. Consider ca diagnosticul lasa de dorit in ambele situatii.

Pe de alta parte, nu vreau sa va acuz in situatia de fata cand ati pierdut un prieten drag, cred ca un minim de cercetare (chiar si pe internet) v-ar fi clarificat beneficiul unei sterilizari in viata unei catele si fara sa va anunte medicul. Totusi, era frumos sa va aduca la cunostinta optiunea sterilizarii avand in vedere lactatiile false repetate care intradevar sunt un factor favorizant al aparitiei tumorilor mamare. La fel sta problema si in cazul folosirii anticonceptionalelor...

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
tina
Newbie
*

« Reply #18 on: May 17, 2011, 08:40:36 PM »

Acum nu stiu ce sa mai cred, nu stiu daca a avut tumori mamare, avea ceva scurgere maro in ultimele zile. Fiind primul meu caine si avand totala incredere in medicul veterinar, nu am stiut cum sa procedez, imi pare foarte rau ca nu am stiut ce sa fac cu ea...Am crezut ca acele injectii pe care i le facea cand avea lactatie erau un tratament bun. Trebuia sa cercetez pe net inca de la prima gestatie falsa, sa aflu mai multe informatii. Asta este regretul meu cel mai mare, o greseala pe care nu o sa mi-o iert niciodata si cred ca pe de o parte Tina mea cea draga a murit si din cauza mea. Aveam totala incredere in medicul Nagy Luiza care mereu zicea ca totul este bine, ca este sanatoasa, sa nu-mi fac griji. Va multumesc ca imi raspundeti chiar aveam nevoie sa discut cu cineva despre acest subiect care m-a deprimat total.
bambus
Newbie
*

« Reply #19 on: May 20, 2011, 11:04:04 PM »

Sad buna tina!imi pare nespus de rau pt catelusa ta,stiu ce inseamna.acelasi lucru a facut cu catelusa mea dct luiza.fara ecografie,fara analize,nimic.doar o umplea cu injectii fara sa se stie exact ce are.ea crede ca e nostradamus.stie din start fara sa faca nimic.fals  fals fals!!!!!!!!!!!as inchide cabinetul ei in aceasta secunda.si mai este lume care merge la ea....doamne...as vrea ca alte animale sa nu pateasca ceea ce au patit catelele noastre,dar nu cred ca putem avea asa speranta...... Sad
tina
Newbie
*

« Reply #20 on: May 21, 2011, 12:38:28 PM »

Eu o sa povestesc tuturor persoanelor pe care le cunosc despre cazul  catelusei mele si sper ca in felul acesta sa previn si alti stapani, ca sa nu mai moara si alti caini in felul acesta ingrozitor datorat incompetentei unui medic veterinar (me refer la dr. Nagy Luiza).
bambus
Newbie
*

« Reply #21 on: May 21, 2011, 12:47:27 PM »

da tina.trebuie spus la lume cine este domana luiza,nu are rost sa punem inainte de nume  cuvantul doctor.pentru mine un doctor este altceva.
sunset11
Newbie
*

« Reply #22 on: October 27, 2011, 10:20:59 PM »

Dna. Carmen Negoita-Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti-specialitate dermatolgie si microbl.
Este o doctorita foarte cumsecade nu am tratat la dansa CG,un metis,si dupa multi bani aruncati pe la clinici dansa m-a rezolvat.Ce este drept am dat si foarte greu de ea.Daca o sunati,insitati  0726317120
sunset11
Newbie
*

« Reply #23 on: October 27, 2011, 10:21:44 PM »

scuze am vrut sa postez pentru cele din bucuresti nu pe cel de oradea-nu imi amintesc sa fi dat click pe oradea.
forumsharpei
Newbie
*

www.forumsharpei.freeforums.org

« Reply #24 on: December 28, 2011, 03:05:24 AM »

URGENT va rog..sper ca mai e cineva la ora asta...un veterinar non-stop in Oradea?Huh Credem ca este otravita catelusa pt care intrebam...

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #25 on: December 28, 2011, 08:32:10 AM »

URGENT va rog..sper ca mai e cineva la ora asta...un veterinar non-stop in Oradea?Huh Credem ca este otravita catelusa pt care intrebam...

Cabinete veterinare Oradea

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: