Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 02:45:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: VOMITA LICHID GALBEN  (Read 9347 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lory1man
Full Member

ALDO[ mingea preferata mea]

« on: August 18, 2009, 07:37:09 PM »

Va pup din nou, am o mare probleme, cred ca voi ma ajutati iar. De aseara am gasit catelul apatic, bea apa multa, dar si vomita apa, l-am dus azi la doctor, are perfuzii puse, doua dimineata si seara si injectii cu antibiotic, dar acum 5 min iar a vomat galben ceva lichid mai gras. Voi ati patit asa, ce sa fie ? I-a luat sange azi , dar maine le vad analizele, nu mai am rabdare mi frica ca e grav . Va rog scrieti tot ce ati patit si voi , referitor la voma, de ce vomita inca ?
 Cry
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #1 on: August 18, 2009, 10:12:34 PM »

Eu am patit asa cu Benny si avea gastrita. Este posibil ca chiar antibioticile sa-i fi afectat un picut stomacul. Oricum parerea mea e una neavizata .... eu spun ce am patit cu Benny dar nu poate sa fie aceeasi situatie.
Doctorul te va lamuri cel mai bine
Multa sanatate catelusului

My little dog - a heartbeat at my feet.
lory1man
Full Member

« Reply #2 on: August 18, 2009, 11:34:38 PM »

de cand v-am scris a mai vomat iar dar acum apa, numai apa, si multa
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #3 on: August 19, 2009, 12:55:48 AM »

Du-te cu el la doctor mai bine ...

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #4 on: August 19, 2009, 07:45:56 PM »

niste analiza de sange (ficat, pancreas...) cu cat mai repede cu atat mai eficient.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
lory1man
Full Member

« Reply #5 on: August 19, 2009, 09:49:18 PM »

Ariana draga , azi la ora 16 mi-a murit Aldo  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry :'(plang intruna si nu-mi revin, vreau  sa omor pe cineva, mi-au omorat baiatul,cred ca i-a dat sticla cineva, cum pot eu sa trec pe langa asta ?  Care este leacul, cand pierzi pe un membru de familie asa drag ? Ajutati-ma va rog, vreau sa infiez un caine, altfel simt ca inebunesc, nu pot sa vad cusca lui acolo goala...........imi cer scuze dar sunt in stare de soc....... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Thara
Global Moderator

« Reply #6 on: August 19, 2009, 09:55:36 PM »

oh Dumnezeule ce nenorocire!!!!!!!!
sincere condoleante!
nu-mi vine sa cred!
imi pare nespus de rau,m-a trecut un fior rece prin oase cand am citit postul acesta!
durerea este imensa si suntem alaturi de dvs.  Cry  Cry  Cry

totusi,medicul ce a spus ca ar fi putut avea? Cry
a_yonny
Hero Member

« Reply #7 on: August 19, 2009, 09:57:55 PM »

Condoleante  Cry Cry
andra_m
Jr. Member
**

« Reply #8 on: August 19, 2009, 10:06:34 PM »

Imi pare rau... Inteleg prin ceea ce treci. Fii tare si ia-ti alt ciobanesc german. Asa am facut si eu ... si crede-ma, mi-e bine. Nu tot timpul ... dar mi-e bine.

Condoleante Sad
lory1man
Full Member

« Reply #9 on: August 19, 2009, 10:11:06 PM »

Pai, am fost cu el la perfuzii marti, dimineata si dupa masa, azi am fost cu el dimineata si la amiaza, era in stare rea, l-am dus in brate, avea febra 40 de luni, nu i-a scazut febra, si mi-a zis ca il opereaza sa vada ce are in burta, si cand l-a deschis zice ca erau matele perforate si in putrefactie. Cry Cry Cry Cry Cry Cry zice ca ceva i-a perforat intestinele, deci stica sau nu stiu. Este primul meu catel, pe care l-am crescut ca pe copilul meu, si cred ca o sa-mi revin foarte greu, nu pot sa inteleg cum poti pierde asa repede un catel, daca vreti sa-l vedeti pe masura cresterii lui, am un topic facut pe pagina 8-9, care se numeste: Aldo membru familiei mele Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry, care de fapt nu mai exista, l-am ingropat in gradina. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
hans
Sr. Member

« Reply #10 on: August 19, 2009, 11:50:34 PM »

Condoleante ...

poate e nepotrivita intrebarea mea acum, dar Aldo a fost hranit printre altele cu oase de pui ?
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #11 on: August 20, 2009, 12:34:54 AM »

Condoleante sincere! Imi pare nespus de rau

lory1man
Full Member

« Reply #12 on: August 20, 2009, 11:51:09 PM »

Nu a fost niciodata hranit cu oase de pui, doar cu boabe, banuiala este ca i-a fost aruncat ceva, care i-a spart intestinele si stomacul, probabil sticla, sau ce mai poate si ascutit sa faca matele sita ? Nu pot sti exact , spuneti voi alta varianta, in care in doua zile un caine poate sa faca febra 41 si nu mai sta pe picioare si intra in soc si moare, eu una sunt socata, mi-a murit un mic membru al familiei si inca nu pot sa accept durerea care m-a cuprins, nu pot nici sa mai ies in gradina, vreau sa cred ca e acolo.......... Cry Cry Cry Cry Cry, cred ca daca imi iau alt caine , il voi compara cu Aldo, acum inteleg un lucru clar, nu voi mai cauta eu un caine, sa cumpar, niciodata,deoarece vad ca aduce ghinion, voi astepta sa mi se ofere un caine de la cineva, am toate conditiile, pentru a creste si 3 caini, dar un lucru foarte important este sa-l dresez sa nu manance nimic de la nimeni. Oricum , eu voi fi prezenta pe acest topic mereu, si am o mare rugaminte , pentru sufletul meu, sa imi lasati topicul cu Aldo, in memoria lui. Voi accepta orice donatie mi se ofera , dar numai ciobanesc german. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Va multumesc ca sunteti cu sufletul aprope de mine ca intotdeauna.
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #13 on: August 21, 2009, 12:15:51 PM »

Cry Cry Cry
imi pare foarte rau... tocmai am terminat de citit topicul de prezentare a lui Aldo
mare pacat... era un caine extraordinar...

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
lory1man
Full Member

« Reply #14 on: August 22, 2009, 12:16:57 AM »

multumesc mult ca sunteti aproape de mine Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: