Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 07:28:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: repede va rog din tot sufletul!  (Read 1688 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alica
Full Member

Max:)

« on: August 23, 2009, 11:19:03 AM »

de azi de dimineata am vazut ca nu isi mai pune piciorul drept din spate pe pamant! E vioi nimic neobisnuit in conportamet dar piciorul e tot sus... am mers si am flexat piciorul in toate felurile speram sa imi dau seama ce are la toate miscarile a fost ok (adica nu a gemut marit sau altceva de genu asta) cred ca i-a intrat ceva in perinita desi nu se vede nimic! Am vrut sa merg cu el la vet dar cum e duminika la noi nu este nici o urgenta si nici un cabinet deschis azi...
Va rog mult dati-mi un sfat cum sa fac sa il ajut  sa il bandajez ? atela sau ceva de venul ? CE A FAC?! cum sa ii iau temperatra? se poate? sau daca e de la perinita piciorului ce trebuie sa ii pun acolo?
   un sfat cat de urgent multumesc.

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: August 23, 2009, 02:44:20 PM »

poate l-a intepat vre-o albina sau un viespe...s-a rezolvat problema?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #2 on: August 23, 2009, 04:01:25 PM »

ce varsta are cainele??a luat in greutate rapid?
Ariana
Administrator

« Reply #3 on: August 23, 2009, 04:20:09 PM »

verifica si unghiile!

medic veterinar
alica
Full Member

« Reply #4 on: August 23, 2009, 10:16:35 PM »

multumesc mult penru sfaturi situatia e aproximativ aceeasi... i-am dat drumul din padoc si alega ca un nebun dar fara sa se sprijine prea mult pe picior... asa e vioi nimic neobisnuit am mai patit asa cu el dar a trecut si nu a fost asa grav punea piciorul jos. i-am palpat perinita de la laba si era putin mai calda(spr sa nu fii aut eu impresia gresita di teama pentru el) sa vedem cum decurge noaptea asta sidaca situatia nu se schimba merg cu el la vet
 Daca avea piciorul sau cotul piciorului rupt sau luxat nu putea sta culcat sau in comanda sezi nu? intreb asta pt ca el sta si culcat si raspunde si la comanda sezi fara ezitare sau cu efort... 

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
a_yonny
Hero Member

« Reply #5 on: August 23, 2009, 10:23:27 PM »

Daca avea piciorul rupt.......urla de-l auzeam si noi.....Asa ca stai linistita......se mai intampla tot felul de accidente.....daca spui ca e vioi ......se putea lovi, intepa, etc....
Ariana
Administrator

« Reply #6 on: August 23, 2009, 11:42:50 PM »

Daca avea piciorul rupt.......urla de-l auzeam si noi.....

sau noi......... Cheesy

medic veterinar
alica
Full Member

« Reply #7 on: August 24, 2009, 12:07:19 AM »

o mica si neinsemnata precizare... s :lol1unt un el nu o ea Laughing ,,Alica`` e cuvantul pe care il spuneam eu mereu cand cineva ma intreba cum ma cheama cand eram mic... . in loc sa zic Marica... ziceam Alica LOL 
   Va multumesc mult pentru sprijin! O sa va tin la curent cu ce se intampla cu nazdravanul asta ...

alica
Full Member

« Reply #8 on: August 25, 2009, 12:38:48 PM »

Pana la urma am fost la veterinar azi! Nu a gasit nimic in neregula la picior s-ar putea a sa fie din lipsa de calciu sau poate sa se fii lovit pur si simplu... i-a taiat putin din unghii si ne-a dat o punga de calciu ... Acum deja el calca pe picior si a venit de la vet bine la pas(am fost pe jos) sper sa nu recidiveze .
 va multumesc mult pentru sfaturi...Smiley

sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #9 on: August 27, 2009, 11:11:33 AM »

"s-ar putea a sa fie din lipsa de calciu...si ne-a dat o punga de calciu"
Si daca nu e de la calciu faptul ca ti-a dat o punga de calciu poate sa ii faca rau, de la prea mult calciu.
a_yonny
Hero Member

« Reply #10 on: August 27, 2009, 11:14:43 AM »

Presupun ca i-a spus si cum se administreaza .........
alica
Full Member

« Reply #11 on: August 28, 2009, 10:50:37 AM »

tat mai rau! Am consultat pana acum doi medici unul a zis ca e lovit si ca trece iar unul ca ar avea o problema la muschi... primul a zis sa ii  dau calciu xelalalt mi-a dat niste pastile pentru muschi...
 Sincer va spun ca nu mai stiu c sa fac cu el... nimeni nu stie exact ce are !  luni mergem la alt veterinar daca nu se schimba nimic in bine! Daca aveti o solutie va rog sa ma ajutati.

crb
Hero Member

« Reply #12 on: August 28, 2009, 10:52:20 AM »

tat mai rau! Am consultat pana acum doi medici unul a zis ca e lovit si ca trece iar unul ca ar avea o problema la muschi... primul a zis sa ii  dau calciu xelalalt mi-a dat niste pastile pentru muschi...
 Sincer va spun ca nu mai stiu c sa fac cu el... nimeni nu stie exact ce are !  luni mergem la alt veterinar daca nu se schimba nimic in bine! Daca aveti o solutie va rog sa ma ajutati.

...oasele si srticulatiile se "vad" cel mai bine la radiografie...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
tyrone
Newbie
*

« Reply #13 on: November 07, 2009, 02:11:10 AM »

si eu am patit la fel cu Tyrone am fost la padure si a alergat dupa minge cu alti catei si sa lovit de un lemn ce era cazut in iarba a schiopatat putin si apoi parea cca si-a revenit dar acum cand merge normal si nu are nimic cand schiopata ,azi de exemplu l-am bagat in cusca era ok cand l-am scos afara a inceput sa schiopateze i-am flexat piciorul,l-am palpat sa vad unde e buba dar pare ca nu e  nimic am fost la vet dar al meu e un hot mi-a cerut de la £700 in sus sa ai faca o radiografie.sunt foarte suparatsi nu stiu ce sa fac minca bine alearga si se joaca cu alti caini totul e ok inafara de faptul ca dinn cand in cand schioapata ce poate avea?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet