bitwizard
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #15 on: January 31, 2006, 09:21:34 PM » |
|
Multumesc pentru numarul de telefon. Il voi suna si va voi tine la curent daca a fost sau nu bun respectivul numar.
Cind ma refeream la imperecherea intre femela mea fara pedigree si un mascul cu pedigree nu ma gindeam ca puii vor avea la rindul lor pedigree. Sint doar interesat ca puii care se vor naste sa fie sanatosi si frumosi. Ciinele meu nu este din linia aceea cu spatele lasat, are spatele drept -- stilul "clasic" . E oare posibil ca in urma unei imperecheri cu un mascul cu spatele lasat sa rezulte pui care sa semene cu tatal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #16 on: January 31, 2006, 09:22:30 PM » |
|
Da. In viata orice e posibil E pur si simplu ca o loterie!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #17 on: January 31, 2006, 09:25:43 PM » |
|
Da. In viata orice e posibil E pur si simplu ca o loterie! si yo trebuie sa ma abtin, nu? ca altfel imi zici   si  :'( ai dreptate! viata e ca o negociere la loterie  aaa.... cred ca m-am incurcat... 
|
|
|
|
« Last Edit: January 31, 2006, 09:29:46 PM by dsh »
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #18 on: February 01, 2006, 09:19:16 AM » |
|
Nu, nu! Loteria nu e negiciere. Viata e o negociere, dupa care vine partea de loterie! Intelegi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #19 on: February 01, 2006, 12:38:06 PM » |
|
In iubire orice e permis!
Monta se face de regula la mascul, in primul rand pt ca femela e mai teritoriala iar masculul se simte "mai acasa" atunci cand e acasa. Taxa este la intelegere cu proprietarul masculului, bani, un pui, sau ce stiu eu. Trebuie sa numeri zilele de la prima picatura a femelei. Femela se lasa montata diferit, a 12-a zi, chiar 15-a sau si mai tarziu. Daca masculul e in apropiere, poti sa ii lasi mai des impreuna la joaca, se obisnuiesc si stiu eu ce si cand trebuie sa faca, de obicei.
Sa inteleg ca vei fi "observator" la o eventuala monta? (stii bancul cu tinutul lumanarii?....  ...ca sa s eintelege : "stiu eu" sau "stiu ei" sau ..." 'or sti ei"...  ... eu unul, la ocazii de astea, nu ma uit,.... tin femela
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #20 on: February 01, 2006, 12:46:31 PM » |
|
Si ca sa fiu cinstit, schimbul vostru de replici semana destul de mult cu unele diseratii filosofice din FIESTA de Hemingway.
Lasand la o parte glumitzele (daca si zambetul cade,...) pentru dl bitwizard : am "tinuy lumanarea" la 4 monte, femela mea e destul de jucausa, dar si.... agresiva mai ales in acele zile.... si am observat un lucru... daca are un interval de timp in care sa stea pe langa mascul, il .... accepta sau il respinge ! Daca il respinge, sau daca nu ai timp sa stai sa vezi cum se descurca, e un adevarat "circ" realizarea montei... se cere sa fie de fata si un "montator" cu vechime, care stie cum "sa ia" cateaua... hm sunt cam multe de spus... dar pana la urma,...bafta
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #21 on: May 19, 2006, 09:40:15 AM » |
|
Orice caine fara acte ( dar tipic pt rasa) poate fi prezentat in expo CAC unde daca castiga calificativele minime necesare poate fi inregistrat in caretea de origine COR si poate primii un pedigree tip B. Asta ar fi primul pas pe care trebuie sa-l faci cu cateaua ta...dar trebuie sa stii ca desii standardul Ciobanescului german dupa care vei fi arbitrat in expo accepta negrul monocolor vei vedea ca nu sunt de dorit si e posibil sa nu primesti calificativele necesare inscrierii in COR pe baza de tipicitate. Dupa ce ai obtinut pedigree-ul tip B poti face monta la orice mascul renumit , cu acte si cu stapan care va accepta situatia....iar puii vor avea pedigree in care linia mamei va lipsii. Toate au un inceput...personal simpatizez ciob negru...dintotdeauna mi-am dorit unul...daca ai deja pui trimite poze la hundhertz@yahoo.comrespect
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #22 on: May 19, 2006, 09:44:06 AM » |
|
respect
Putin in urma cu situatia din tara! La ciobanesc german NU se acorda pedigree B! La ce exemplare cu pedigree sunt reprodusi, asta mai lipseste, pedigree de tip B 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #23 on: May 19, 2006, 09:45:08 AM » |
|
monta va avea loc pe terenul masculului..cu ocazia asta se va diminua si agresivitatea femelei tale iar masculul va fi mai stapan pe situatie..ca sa zic asa. bafta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #24 on: May 19, 2006, 09:46:33 AM » |
|
my bad!!!!!! ai dreptate.si ff bine ca e asa the same respect
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ade
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: March 26, 2007, 03:52:55 PM » |
|
Am doi caini ciobanesti, un mascul si o femela. Cred ca masculul a intrat in calduri, dar femela nu il lasa. Are cineva o femela disponibila?! este un exemplar extraordinar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #26 on: March 26, 2007, 04:07:00 PM » |
|
Am doi caini ciobanesti, un mascul si o femela. Cred ca masculul a intrat in calduri, dar femela nu il lasa. Are cineva o femela disponibila?! este un exemplar extraordinar.
A intrat masculul in calduri? 
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #27 on: March 26, 2007, 04:10:56 PM » |
|
mai degraba femela a intrat in calduri si asta il excita pe el. in general femele nu accepta actul in primele zile ale caldurilor si uneori niciodata. anumiti proprietari recurg la inseminare artificiala sau o fortare a femelei de a accepta actul. sau poate masculul e tanar si "dornic" si o sacaie pe femela poate poate reuseste si el ceva. in functie de perioada de calduri a femelei si de disponibilitatea ei o puteti monta cu masculul. altfel monta nu cred ca se poate realiza si in nici un caz nu da "roade". alta femela disponibila inseamna tot o femela in calduri.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #28 on: March 26, 2007, 06:58:44 PM » |
|
Cred ca masculul a intrat in calduri, dar femela nu il lasa.
Masculii nu " intra in calduri " pentru ca sunt tot timpul....in calduri (pregatiti pentru atac)  . Lasand gluma la o parte, daca vrei sa-i montezi asteapta-te ca doar dupa cca. 9 (10-12) zile sa fie femela dispusa sa-l accepte.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
ade
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: March 26, 2007, 07:23:03 PM » |
|
mai degraba femela a intrat in calduri si asta il excita pe el. in general femele nu accepta actul in primele zile ale caldurilor si uneori niciodata. anumiti proprietari recurg la inseminare artificiala sau o fortare a femelei de a accepta actul. sau poate masculul e tanar si "dornic" si o sacaie pe femela poate poate reuseste si el ceva. in functie de perioada de calduri a femelei si de disponibilitatea ei o puteti monta cu masculul. altfel monta nu cred ca se poate realiza si in nici un caz nu da "roade". alta femela disponibila inseamna tot o femela in calduri.
Este al doilea an cand il refuza.Ea este cea care l-a crescut de mic, dar nu este mama lui! Daca incearca el sa se apropie ,ea il musca!
|
|
|
|
« Last Edit: March 26, 2007, 07:24:47 PM by razvan »
|
|
|
|
|
|