Dana T.
Newbie
|
 |
« Reply #60 on: June 29, 2008, 10:12:22 PM » |
|
Scuza-ma te rog.....neatentie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrusca_mi
Newbie
ce nu te doboara te face mai puternic!
|
 |
« Reply #61 on: April 05, 2009, 12:21:38 PM » |
|
Un sfat sau o parere!El ...are 2 ani, ea 8, au fost impreuna la el acasa,..... iar acum el nu mai pridideste cu lingerea tuturor pietrilor pe unde a trecut ea!Ii spun "nu" se uita la mine.... si continua, pina nu-l iau de zgarda de acolo... nu se lasa, si ma intorc cu spatele si o ia de la capat in alt loc! :DIn alta ordine de idei..... noaptea plinge.... indiferent unde doarme, in casa sau afara! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #62 on: April 12, 2009, 02:50:41 PM » |
|
maiya a intrat in caduri de ceva vreme aprox 2 spatamani daca nu mai mult si ieri am scoso afara, ca na am zis ca sau terminat zielele de calduri si la un momendat mia scapat din mana sa dus la un caine si ala a vrut sa o monteze (daca asa se zice) si pana am ajuns la ea ia dat un pic dar nu sau impreunat , adica nu au ramas lipiti, totul a durat vreo 5-7 secunde pana am ajuns eu si am luato pe maiya de acolo .... se poate sa ramana gravida? ca acum daca max o atinge pe spate il musca ... ca na max nu ajunge sa ii faca nimic oricum dar inainte il mai lasa sa isi faca de cap cu picioru ei dar acum nimic... ce credeti sar putea sa fi ramas ? ...
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #63 on: April 13, 2009, 08:46:40 PM » |
|
multumesc de raspuns 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #64 on: April 17, 2009, 12:48:32 AM » |
|
imi spune si mie cineva sa nu mor curios... va rog 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
Full Member

|
 |
« Reply #65 on: April 17, 2009, 07:54:42 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #66 on: April 17, 2009, 12:27:00 PM » |
|
daca lucrurile s-au intamplat cum spui si masculul doar s-a urcat pe catea, nu are cum sa fii ramas gestanta... in principiu, e nevoie de penetrare - doar din ,,dat" nu ies pui...  vorba lui marius... in alta ordine de idei, sa stii ca nu-i musai sa ramana ,,lipiti" pentru ca monta sa prinda; la fel cum faptul ca nu mai accepta atentia altui mascul nu-i musai semn ca e femela gestanta... altfel, proprietar de femela fiind, mai informeaza-te putin...
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #67 on: April 17, 2009, 08:40:30 PM » |
|
multumesc mult ... chiar eram ingrijorat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TOti
Newbie
|
 |
« Reply #68 on: November 03, 2009, 10:43:49 PM » |
|
Ariana daca sunt indiscret te rog sa ma scuzi.. tias fi recunoscaror daca miai spus cu cine a fost montata Natia (daca a fost montata) si cat ajunge un mascul..MS:x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #69 on: November 03, 2009, 10:54:51 PM » |
|
Ariana daca sunt indiscret te rog sa ma scuzi.. tias fi recunoscaror daca miai spus cu cine a fost montata Natia (daca a fost montata) si cat ajunge un mascul..MS:x
Cum Ariana nu este "on", sper sa nu se supere ca raspund eu in locul ei, Natia a fost montata cu Inox Valtenberg Campionul Romaniei din acest an, la CNCG de la Iasi.
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #70 on: November 03, 2009, 11:02:56 PM » |
|
cat ajunge un mascul..MS:x
Pentru detalii incercati un mesaj privat, un telefon,...
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
timis38
Newbie
|
 |
« Reply #71 on: November 23, 2009, 02:59:07 PM » |
|
Buna ziua.Sunt si eu pentru prima data aici si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Si anume am o catea de 6 ani si am adus doi masculi pentru monta unul mai retras si altul mai intepat.Fata de cel mai retras s-a impus tot timpul si nu a acceptat monta.La cel de-al doilea nu s-a mai impus,deci l-a acceptat dar din pacate totul se intampla invers.Adica femela se urca pe mascul si nu invers,masculul fiind foarte calm la asa ceva.Acuma intrebarea mea este unde este greseala?Mai precizez ca este in perioada optima de monta dupa spusele medicului.Totodata mai adaug faptul ca totul se petrece pe teritoriul femelei.Va multumesc. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Hero Member

|
 |
« Reply #72 on: November 23, 2009, 03:22:43 PM » |
|
totul se petrece pe teritoriul femelei.
Asta este greseala.... Femela isi manifesta dominarea pe terenul ei si nu accepta masculul, trebue dusa pe teritoriul masculului unde se va simti mai putin sigura pe ea si cu blindete si atentie se va intampla. P.S. Vedeti daca este peste a 11-a sau a 12-a zi de ciclu, pana atunci nu se pune problema acceptarii masculului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #73 on: November 23, 2009, 03:44:13 PM » |
|
Schimba masculii! Unul ce stie ce are de facut o facea de mult! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
Full Member

|
 |
« Reply #74 on: November 23, 2009, 04:08:11 PM » |
|
Teritoriul nu are nici o legatura . Perioada optima exacta o stii doar dupa dozarea de progesteron. Buna ziua.Sunt si eu pentru prima data aici si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Si anume am o catea de 6 ani si am adus doi masculi pentru monta unul mai retras si altul mai intepat.Fata de cel mai retras s-a impus tot timpul si nu a acceptat monta.La cel de-al doilea nu s-a mai impus,deci l-a acceptat dar din pacate totul se intampla invers.Adica femela se urca pe mascul si nu invers,masculul fiind foarte calm la asa ceva.Acuma intrebarea mea este unde este greseala?Mai precizez ca este in perioada optima de monta dupa spusele medicului.Totodata mai adaug faptul ca totul se petrece pe teritoriul femelei.Va multumesc. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|