Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 07:33:21 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: stie cineva un cabinet vet in petrosani?  (Read 939 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alica
Full Member

Max:)

« on: August 26, 2009, 01:45:50 PM »

buna ziua
 stit vreun cabinet vet care dispune de laborator si poate sa faca un examen amanuntit cg-ului meu in petrosani? (nu ii mai trece pb de la picior aproape nu il mai pune jos!) nu stiu ce are! vetul mi-a zis ca ,,so fii lovit si el``nu mai stiu ce sa fac cu el
  AJUTATIMA PLS
 Cry

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #1 on: August 26, 2009, 02:34:31 PM »

buna.sunt din petrosani..mm..din pacate nu cred sa dispuna de laborator vreun cabinet din cele 2 pe care le cunosc eu.cel din dimitrov si cel de langa piata.eu i-am facut o analiza de secretie din ochi la dulaul meu la un laborator medical..din pacate medicii veterinari din petro sunt putin cam superficiali..totusi unde ai fost cu el pana acum?

Don`t worry..be happy
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #2 on: August 26, 2009, 02:35:48 PM »

AHh..esti din simeria.pai..da o fuga pana la deva mai bine.acolo sigur trebuie sa fie ceva.

Don`t worry..be happy
alica
Full Member

« Reply #3 on: August 26, 2009, 10:54:03 PM »

sunt la bunici cu el in petrosani acum

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #4 on: August 27, 2009, 12:31:53 PM »

Poti da o fuga pt o parere..eu iti recomand cabinetul veterinar din zona dimitrov.intreaba..ca oricine stie unde se afla.sunt 2 medici acolo..sot si sotie cred.sper sa fie bine..

Don`t worry..be happy
alica
Full Member

« Reply #5 on: August 27, 2009, 01:57:26 PM »

multumesc mult
 am intales ca cei dinm dimitrov sunt cam superficiali... am intales ca langa piata e mai de Doamne ajuta. ns nult

wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #6 on: August 27, 2009, 02:01:24 PM »

Of..din pacate si cei de la piata sunt la fel..e un domn doctor mai in varsta acolo care e chiar pasionat..insa nu stiu cand il gasesti.repet..poti merge la amandoua pentru o parere..mare lucru nu vor stii sa-ti spuna fara niste teste..
mm..dogul meu german a fost lovit de masina si m-am dus cu el in dimirov.mi-a spus ca n-are nimic si ca in cazul in care ar fi schiopatat as fi mers cu el la spital(dap..spitalul petrosani) pentru radiografie..ti-am spus ca pentru o conjuctivita la fel..am fost cu secretia la un laborator medical pt analiza..de asemenea cunosc o fata care are un caniche si are nevoie de o ecografie..au trimis-o la deva.aici nu au aparaturi..de nici un fel..

Don`t worry..be happy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet