alica
Full Member

Max:)
|
 |
« on: August 30, 2009, 01:04:34 PM » |
|
Am avut pana acum o lesa simpla dar puiul meu a crescut , acum am nevoie de o lesa mai puternica si mai lunga. care e mai buna? deasemenea si o zgarda dar nu stiu ce fel ? de metal de piele? de material?...si un sampon dar nu stiu de care... va rog sa va dati o parere si un pat shop de unde pot sa comand on line cu niste preturi accesibile daca se poate PS imi trebuie si botnita. 
|
|
|
|
|
|
fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
|
|
|
marius_bl
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: August 30, 2009, 01:17:32 PM » |
|
In Deva peste drum de McDonalds (la gara) gasesti tot ce iti trebuie ,nu iti bati capul cu pet shop on line 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minnruz
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: August 30, 2009, 02:06:36 PM » |
|
lesa te sfatuiesc sa nu-ti iei metalica, de preferat ar fi una din piele cu o lungime de 1-2 metri. zgarda poate fi din piele sau metalica, insa cele de forta te pot "ajuta" sa pierzi atasamentul. eu am una de material textil cu maner, cumparata on-line. e de efect, insa mai scumpa decat celelalte. botnita iti este necesara pentru protectia ta si a cainelui, insa nu te sfatuiesc sa o folosesti decat daca executi anumite exercitii de dresaj sau catelul este agrseiv. mult succes la cumparaturi!
|
|
|
|
|
|
MiNnRuZ
|
|
|
alica
Full Member

Max:)
|
 |
« Reply #3 on: August 30, 2009, 02:39:45 PM » |
|
botnita imi trebuie cand merg cu el pe strada:) ms mul pt sfat , astept si alte pareri
|
|
|
|
|
|
fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: August 30, 2009, 04:12:26 PM » |
|
lesa piele de calitate sau lesa din material pt. dresaj 2-2,5m
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #5 on: September 25, 2011, 08:41:33 PM » |
|
Salut Imi poate spune cineva ce botnita se potriveste la cg?Ma refer la nr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #6 on: September 26, 2011, 05:49:12 PM » |
|
E agresiv pe strada? daca nu legea nu te obliga sa-i pui botnita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asi_bv
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: September 27, 2011, 11:47:55 AM » |
|
Legat de legea asta. Este posibil ca la nivel local, cei de la consiliul judetean sa dea o astfel de hotarare? Sa te oblige sa pui botnita?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: September 27, 2011, 01:43:16 PM » |
|
Legat de legea asta. Este posibil ca la nivel local, cei de la consiliul judetean sa dea o astfel de hotarare? Sa te oblige sa pui botnita?
Da. La Sfantu Gheorghe exista o hotarare a Consiliului Local prin care toti acinii scosi la plimbare pe spatiul public, sunt obligati sa aiba botnita, indiferent de rasa.... Comic, dar real...
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
asi_bv
Full Member

|
 |
« Reply #9 on: September 27, 2011, 01:44:54 PM » |
|
Deci atunci asa este si la Brasov. am avut o discutie cu cineva pe tema asta, insa nu eram sigura. Din fericire castig un pariu, din pacate chinuim cainii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #10 on: September 27, 2011, 07:46:06 PM » |
|
Eu am mers prin BV cu monstruletul meu fara botnita, fara lesa (la gatul cainelui) si nu ne-a intrebat nimeni de sanatate. Am avut noroc sau in Bv nu se aplica aberatia cu botnita obligatorie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #11 on: September 27, 2011, 08:31:49 PM » |
|
Nici eu nu respect hotararea asta de Consiliu Local si am avut cateva ciocniri cu "Gardienii publici"..... Pana acum nu s-a lasat cu amenzi...
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
asi_bv
Full Member

|
 |
« Reply #12 on: September 28, 2011, 08:29:13 AM » |
|
Din cate stiu eu este Hotarare de Consiliu Judetean, ca ar fi obligatorie botnita, insa depinde de cine dai pe strada...ma refer la gardieni, politisti comunitari si d-astia. Pot fi oameni cu mintea intreaga  si sa te lase in pace, dar poti sa dai si peste ...altfek de oameni. Mi s-a intamplat sa mi se spuna pe strada "Doamna tine-ti cainele in lesa ca bla bla bla bla" (oameni obisnuiti, deci fara grade de nici un fel:) ) si le-am raspuns "Doamna/Domnule, cainele asta e mai pasnic si mai bland decat dumneata" si atat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #13 on: September 28, 2011, 05:50:03 PM » |
|
Este mult mai bine cu botnita, te scuteste de orice reactie neprevazuta a cainelui.Daca sare pe cineva, ce scuza mai ai? Este de talie mare si orice imbratisare de-a lui nu este tocmai placuta (parerea mea)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asi_bv
Full Member

|
 |
« Reply #14 on: September 29, 2011, 06:51:10 AM » |
|
In 2 ani de zile nu a sarit aiurea la oameni niciodata, dar ai dreptate, nu poti stii ce reactie poate avea. Eu oricum merg cu ea in lesa in afara curtii si atunci riscul este mai mic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|