alica
Full Member

Max:)
|
 |
« on: September 03, 2009, 12:24:03 PM » |
|
 Sunt curios ...care sunt rasele canine Gigant de caini? Dar cea mai mare dintre ele care este? Ms Va rog dati un replay.
|
|
|
|
|
|
fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
|
|
|
|
hans
|
 |
« Reply #1 on: September 03, 2009, 12:54:54 PM » |
|
nu exista o catalogare oficiala a unor rase drept "gigant", termenul se foloseste pentru a descrie rasele de caini de talie mare si o greutate peste medie.
exemple:
Saint Bernard, Terra Nova, Dog German, Caucazian, Leonberger , Mastiff, Barzoi, Fila Brasileiro, Deerhound, Irish Wolfhound, Dogue de Bordeaux, Rottweiler etc
din cate stiu recordul de inaltime e detinut de un Dog German Arlechin, iar cel de greutate de un Mastiff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alica
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: September 03, 2009, 02:01:24 PM » |
|
 Am vrut sa vedeti si voi ce simpatic e sufletelul asta blanos care e o combinatie intre  si husky. Cum vi se pare? 
|
|
|
|
|
fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #3 on: September 03, 2009, 02:32:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #4 on: September 11, 2009, 09:56:03 PM » |
|
 P.S. in prima poza - Bullmastiff a doua poza - Mastiff Englez a treia poza - Mastiff Napoletan P.P.S. personal,cred ca trebuie sa ai muuult curaj sa iesi pe strada cu asa munte de caine.si trebuie sa fie biiiineeee dresat,ca daca doamne fereste vrea sa atace un alt caine sau sa mearga in alta directie decat cea pe care a ales-o proprietarul,e bai mare!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: September 11, 2009, 10:01:09 PM » |
|
Super pozele!!! Ce dura e ultima cu Mastifful Napoletan comparat cu calul, foarte sugestive.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #6 on: September 11, 2009, 10:01:45 PM » |
|
ultima poza, cea cu mastino, e faimoasa - e un fake
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: September 11, 2009, 10:05:26 PM » |
|
Aha!!!! Parca era un pic cam mare, dar e draguta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #8 on: September 11, 2009, 10:05:55 PM » |
|
 nu am stiut,sorry! vazand si poza asta...m-am gandit ca o fi real... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alica
Full Member

|
 |
« Reply #9 on: September 11, 2009, 11:08:21 PM » |
|
Enorm!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #10 on: September 11, 2009, 11:55:34 PM » |
|
Toate pozele ca sa zic asa sunt "trucate" ! Nu exista astfel de caini, ar face ravagii. ultima poza, cea cu mastino, e faimoasa - e un fake
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
|
 |
« Reply #11 on: September 12, 2009, 01:17:18 AM » |
|
prima poza este reala, cainele detine recordul ca avand cea mai mare greutate. de restul nu stiu ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|