gerrard_s
Newbie
|
 |
« on: September 11, 2009, 11:01:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #1 on: September 12, 2009, 12:20:23 AM » |
|
ne pare rau!  Nu prea mai ramane nimic de zis, raman doar amintirile placute! Condoleante.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: September 12, 2009, 12:24:53 AM » |
|
ne pare rau!  Nu prea mai ramane nimic de zis, raman doar amintirile placute! Condoleante. Multumesc! imi pare rau ca nu am dat de forumul acesta cand era Charlie in viata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #3 on: September 14, 2009, 10:50:23 PM » |
|
imi pare rau.  .rip Charlie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 14, 2009, 10:58:35 PM » |
|
imi pare rau.  .rip Charlie asta e, viata merge inainte! nimeni nu-l va putea inlocui, ne lipseste enorm in fiecare secunda.L-am iubit f mult si va ramane mereu in inimile noastre. 
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #5 on: September 15, 2009, 06:27:18 PM » |
|
Imi pare rau pt dragut...parea tanar.ce s-a intamplat? De asemenea imi pare cunoscut..cred ca din vedere va cunosc pe amandoi.
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: September 16, 2009, 05:03:33 PM » |
|
Imi pare rau pt dragut...parea tanar.ce s-a intamplat? De asemenea imi pare cunoscut..cred ca din vedere va cunosc pe amandoi.
akm cateva luni a suferit o infectie la ureche, el avea obiceiul cand mergeam la apa sa bage capu sub apa sa scoata bolovani si alte chestii, am chemat veterinaru acasa la adormit si la curatat in ureche, un timp a fost bine apoi iar plangea si scutura din cap.Acum 2 sapt am plecat la tenis dimineata, seara cand am ajuns acasa mama mi-a spus ca Charlie nu a mancat nimik toata ziua si de abea mergea, era f slabit de abea se tinea pe picioare.M-am speriat f tare cand l-am vazut in starea aia, am stat cu el pana tarziu pana dupa 12 cand s-a asezat in mijlocul gradinii. Am vb cu el si i-am spus ca maine dimineata vom merge la veterinar si o sa se faca bn. Ma uitam in ochii lui si mi-a venit sa plang,  ceea ce fac si acum  . Dimineata la 7 jumate am plecat de acasa sa fac rost de masina sa-l duc pe Charlie. Arata groaznic, nici nu pot sa-mi reamintesc, pe drum spre casa cand am venit sa-l i-au mama era in poarta plangea. Ce m-ai pot sa zic? decat ca o sa-mi reprosesz toata viata ca n-am putut sa-l salvez. Nu stiu ce sa fi avut, numai un veterinar imi putea spune. Unii spun ca vecinii i-au dat ceva, am vecini f rai si f invidiosi, e o poveste lunga si aici, dar nu cred, Charlie nu manca de la nimeni. Sper sa-i fie bine unde e acum, noi nu il vom uita niciodata si mereu ii vom duce lipsa  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #7 on: September 16, 2009, 05:11:59 PM » |
|
Imi pare tare rau..sper sa reusesti sa treci peste perioada asta..te-ai gandit poate la un puppy?Multa lume greseste cand spune "eu nu l-as inlocui pe ...".Insa aici nu e vorba de inlocuire.Ci pur si simplu de a duce mai departe iubirea pt caini in special pt CG.Crede-ma..un pui te-ar ajuta sa nu prelungesti perioada durerii.
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: September 17, 2009, 09:09:30 AM » |
|
Imi pare tare rau..sper sa reusesti sa treci peste perioada asta..te-ai gandit poate la un puppy?Multa lume greseste cand spune "eu nu l-as inlocui pe ...".Insa aici nu e vorba de inlocuire.Ci pur si simplu de a duce mai departe iubirea pt caini in special pt CG.Crede-ma..un pui te-ar ajuta sa nu prelungesti perioada durerii.
nici nu se pune problema sa nu-mi i-au altu. Asta incercam sa le spun parintilor ca avem nevoie de un catel. Ne-am obisnuit cu Charlie care era tot timpu langa noi, peste tot mergea cu noi, si mai ales ca dormea cu mine, imi aduc aminte si acum clipele acelea cand ii spuneam sa-mi faca si mie loc in pat  ,cu timpu a crescut si dormeam cam inghesuiti. Sper sa-mi gasesc altul la fel ca Charlie, si sa-mi fie cel mai bun prieten. cu siguranta asa va fi. . . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #9 on: September 17, 2009, 10:39:47 AM » |
|
La aproape jumatate de an dupa o astfel de pierdere avem alt CG. Parintii au strambat din nas cand am discutat in grup problema, dar dupa aceea, in discutiile intre 4 ochi deja faceau scenarii cum o sa fie cu noul catel. Era ceva de genul: "Noi nu mai vrem sa suferim asa de crunt, dar suntem prea indragostiti de CG, ne e dor de urechile Almei."  Am luat cainele in forta, intram in casa noua, nu aveam padoc. Cainele este adolescent, stie notiunile de baza, dar e suficient de mic ca sa ne putem pune amprenta asupra educatiei lui. Se intampla uneori sa o mai strigam pe numele catelului care nu mai e, dar ne corectam repede. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: September 17, 2009, 04:32:33 PM » |
|
La aproape jumatate de an dupa o astfel de pierdere avem alt CG. Parintii au strambat din nas cand am discutat in grup problema, dar dupa aceea, in discutiile intre 4 ochi deja faceau scenarii cum o sa fie cu noul catel. Era ceva de genul: "Noi nu mai vrem sa suferim asa de crunt, dar suntem prea indragostiti de CG, ne e dor de urechile Almei."  Am luat cainele in forta, intram in casa noua, nu aveam padoc. Cainele este adolescent, stie notiunile de baza, dar e suficient de mic ca sa ne putem pune amprenta asupra educatiei lui. Se intampla uneori sa o mai strigam pe numele catelului care nu mai e, dar ne corectam repede.  Foarte frumos! de abea astept sa-mi i-au si eu alt catel.Au trecut 2 sapt de cand nu mai e Charlie, si parca nu mai am rabdare, ceva lipseste in casa, cand dau de jucariile lui Charlie ma i-a plansu, sa nu mai zic cand ma uit la pozele cu el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #11 on: September 17, 2009, 05:46:16 PM » |
|
RIP Charlie... imi pare foarte rau...  eu cred ca as innebuni sa mi se intample mie... parca traiesc cu frica asta tot timpul...
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #12 on: September 17, 2009, 06:16:04 PM » |
|
imi pare nespus de rau sa aud asa ceva,stiu cum este sa pierzi un caine,un membru al familiei,dar inainte de toate,un prieten adevarat. este bine sa iei un alt pui,la fel am facut si noi.e drept,la cateva luni bune dupa moartea lui Rocky,dar ne-a ajutat enorm,mai ales pe mine. durerea nu dispare niciodata,insa devine suportabila odata cu trecerea timpului.(cel putin asa a fost in cazul meu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: September 17, 2009, 06:51:31 PM » |
|
RIP Charlie... imi pare foarte rau...  eu cred ca as innebuni sa mi se intample mie... parca traiesc cu frica asta tot timpul... se intampla intr-o zi knd eram pe deal numai eu si el. dupa ce a iesit din apa ne-am asezat pe iarba la soare sa se usuce.in acest timp il priveam si l-am luat in brate si l-am strans. ma gandeam: "ce m-as face eu fara tine?  " e greu e f greu, dar asta e viata, tre sa mergem inainte. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerrard_s
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: September 17, 2009, 06:56:05 PM » |
|
imi pare nespus de rau sa aud asa ceva,stiu cum este sa pierzi un caine,un membru al familiei,dar inainte de toate,un prieten adevarat. este bine sa iei un alt pui,la fel am facut si noi.e drept,la cateva luni bune dupa moartea lui Rocky,dar ne-a ajutat enorm,mai ales pe mine. durerea nu dispare niciodata,insa devine suportabila odata cu trecerea timpului.(cel putin asa a fost in cazul meu)
va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine si imi da-ti sfaturi  , se vede ca sunteti niste adevarati iubitori si numai voi stiti prin ce trec  . Multumesc din suflet! o sa va anunt cand imi voi lua alt catel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|