Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 07:25:30 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Catelusa mea draga ! CG  (Read 988 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
udyboy
Newbie
*

« on: September 22, 2009, 12:23:21 AM »

Din pacate s-a stans din viata la data de 16.09.2009.
Se numea SENA si era un membru din familie o trecut aproape o saptamana si inca plangem dupa ea.
S-a nascut pe data de 16.10.1996 si a decedat pe data de 16.09.2009.
Un caine pe care nu a putut sa supere pe nimeni in viata lui foarte destept dar la fel de agil in acelasi timp.
Din pacate am inteles inainte sa moara cu 1 zi a venit de urgenta un veterinar de la scoala de drasaj si a consultato din de aprox. 45 min.
Foarte trist si cu parere de rau si dupa ce simptome i`am spus ca o avut se pare ca in urma cu cateva luni a dat in diabet iar in pe data de 21.08.2009 s`a simtit rau a doua zi dimineata am fost la medicul ei .. cel mai tare din Sibiu se spune  dar nu prea pot sa zic acest lucru despre el. Acesta ne`a intrebat simptome si altele dupa care i`a luat temperatura a cantarito si i`a dat un vaccin. Saraca nu a mancat 2 zile dar din fericire si`a revenit. Dupa 3 saptamani normale a inceput sa se simta rau .. sa nu mai aiba pofta mare de mancare si nu mai era in apele ei. A doua zi m`am dus la medicul veterinar era vinerea acesta s`a uitat la ea i`a mai facut un vaccin si o zis ca o sa se simta mai bine. Intradevar sambata s`a simtit bine insa de duminica a inceput sa vomite in curte numai sange. Am incercat sa contactez veterninarul duminca dupamasa insa in zadar. Nu manca nimic ii s`a nu numai apa. Luni dimineata am fost cu ea la medicul ei veterinar asistenta a venit si mi`a spus ca este in operatie si ca trebuie sa astept. Am zis asta este astept. Dupa aprox 25 min a spus ca mai are o operatie mai tarziu si ca nu pote sa o ia doctor la care ma duc de 10 ani. A spus ca imi recomanda alt doctor unul cu care colaboreaza am zis asta e daca ii crezut cel mai bun din sibiu merg pe el. Ma duc la doctor acesta era la o tigare in curtea cabinetului o vede si zice hai ca mergem "imediat" cu ea in cabinet. Am mai stat vreo 5 min dupa care mergem saraca nu mai avea nici putere mai ales pe picioarele din spate. Dupa ce am ajuns in cabinet acesta m`a intrebat ce simptome am observat la ea ... i`am spus ce a fost si ca ma gandesc sa nu fi mancat otrava. Acesta fara sa o consulte nimic i`a luat doar tempratura a spus da ii clar aia va fi. i`a dat 8 injectii dupa care o reteta si a spus ca maine se simte bine ca nu mai are nimik. Vin acasa tot nu o vrut sa manance nimik numai apa si urina. Deja marti dimineata m`am trezit si m`am dus la ea nu mai avea putere nici sa mearga Am ajutato sa se ridice si am duso sa bea apa mancare am incercat de toate in zadar. Si de atunci nu a mai mancat nici nu a mai baut nimic. Seara am vorbit disperat cu cineva care mi la recomandtat pe doctorul de la scoala de la dresaj. La sunat pe doctor si i`a spus a spus ca nu poate in aceea seara dar cand i`am spus ca ii foarte slabita a spus ca vine. Vine seara la ~22 a consultato aprox 45 min dupa care cu parere de rau spuneam mai sus a spus ca nu mai are sanse. I`am spus tot ce s`am intamplat ce l`am spus la ceilalti doctori si a spus dupa ce i`a mirosit respiratia si i`a luat scaunul multe chestii a spus ca este ficatul "ciroza la ficat" dupa care m`am documentat si asta o facuto un urma diabetului.  I`a mai dat o injectie dar statea foarte cuminte ... cred si eu la ce dureri avea. Apoi dimineata 16.09.2009 pe rand ne`a vazut pe toti membri familiei care sufeream numai cand o vedem pe ea ca sufera. La ora 10:00 fratele meu a luat niste iconite din casa si s`a dus langa ea si se ruga. La ora 10:15 s`a stins din viata lucru care o mai incercat peste noapte pentru ca nu mai putea misca si peste noapte exact asa o miscat capul exact ca atunci cand s`a stins. Insa atunci ne`am dat seama ca ea a vrut sa ne mai vada pe toti inca odata plus faptul ca plngea in rand cu noi... se vedeau lacrimi clare. Insa sunt impacat ca este aproape de noi si i`am facut un sicriu destul de solit in care nu va ajunge apa cel putin in urmatoarele 6 luni. Am ingropato in gradina si i`am pus flori coroana si urmeaza sa ii imprejmuiesc cu pietre. In orice caz vreau sa spun ca inca suferim foarte mult dupa ea si ca sunt foarte dezamagit de doctorul care este considerat cel mai bun din sb. Cand a venti doctorul de la sc de dresaj mi`a intrebat daca i`am facut analizele sau daca am schimbat mancarea dupa 10 ani ... lucru de care nu m`a intrebat niciodata.
     Nu o sa o uitam niciodata si in 13 ani avem peste 400 poze cu ea !
In primavara o sa luam un pui pentru ca acum vine iarna si am zis sa treaca.
A fost un caine cu care vorbeai si te intelegea. Acum dupa moartea ei ne`am dat seama de adevarata ei valoare.
A fost si un caine care in 13 ani nu a vazut lantul adica nu a fost niciodata legata in lant. Ba chiar cand vedea lesa care era din lant se bucura foarte tare. O sa incerc sa ii dedic si un site.
                                                                                                         IMI CER SCUZE DACA V-AM PLICTISIT CU POVESTEA MEA

Blas
Full Member

« Reply #1 on: September 22, 2009, 02:21:39 AM »

sa stii ca cel putin pe mine nu m-ai plictisit. Am citit si mi-am readus aminte ca am trecut si eu prin asta de craciun anul trecut. Tot 13 ani avea, s-a stins si Bruno al meu. Din pacate iti pot spune din experienta ca imaginile si amintirile te vor urmarii mult timp de acum incolo. Eu mi-am luat alt catel, este minunat insa nu am reusit de 2 luni sa ma apropii asa tare de el dar m-a ajutat sa trec mai usor. Peste ateva luni, cand vei simti, te poate ajuta un alt catel. Pana atunci....inteleg ce simti dar sigur merita sa suferi.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: September 22, 2009, 10:21:55 AM »

Nu ne-ai plictisit deloc, ne pare rau de pierderea suferita si te intelegem perfect. Si eu am pierdut prima mea catelusa acum aproape 5 ani, avea spre 13 ani, mi-a murit in brate in timp ce incercam s-o sustin sa respire. Cand imi amintesc ultimele ore ma cuprinde tristetea si senzatia este ingrozitoare. Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul ca desi era demult in raiul cateilor chipul ei exprima o demnitate extraodinara. Bucura-te ca ai avut-o langa tine tot acest timp oferindu-i dragoste si caldura in schimbul devotamentului ei.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Nicoleta Baciu
Newbie
*

« Reply #3 on: September 24, 2009, 03:26:20 PM »

Se pare ca acesta zi a fost rea si pentru mine si pentru tine . Si eu l-am pirdut pe Rinty,catelul meu tot atunci . Sincere regrete .
udyboy
Newbie
*

« Reply #4 on: October 01, 2009, 10:07:45 PM »

Va multumesc tuturor pentru ca ma sustineti. Desi o trecut 2 saptamani inca suferim.
Macar sunt fericit ca o am aproape.
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #5 on: January 07, 2010, 05:40:00 PM »

Condoleante! Simie mi-au luat-o niste braconieri pe Piti in 2.12.09 si nu ma impac cu gandul ca nu mai e. Inca mi se pare ca o vad in curte cand vin acasa. Am luat o piuta in 19 decembrie..pe Maya care e o scumpa. Sper sa reusesc sa amaceeasi relatie cu Maya ca si cu Piti cu care ne intelegeam perfect una pe cealalta
hector31
Newbie
*

« Reply #6 on: January 14, 2010, 10:07:09 PM »

imi pare rau.Dumnezeu sa aiba grija de catelusii nostrii.
HECTOR al meu a adormit pentru totdeauna pe 31 dec 2009.avea 13 ani si 8 luni,iubirea mea
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: