|
dia_boca
|
 |
« Reply #15 on: October 14, 2009, 09:16:39 PM » |
|
pot sa postez una
asteapta pana demareaza razvan topicul cu tema V, ca, daca tin bine minte, postezi poza in alta parte decat topicul special pentru concurs, nu se accepta la votare
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #16 on: October 14, 2009, 09:16:53 PM » |
|
exact la sta ma refeream  , o nimeresti de fiecare data  
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #17 on: October 14, 2009, 09:22:19 PM » |
|
nu, fiindca ai facut o poza asa frumoasa, dar cu telefonul. Sry, aveam si eu un of. Bunicile sunt mereu adorabile. Pupici pentru bunica.
multumesc, cand am postat pozele, am gresit data, sunt din 2007 momentan bunica este internata pentru boala alzheimer, nu ne mai recunoaste... inainte de a se manifesta boala, a vut grija cateva luni de Rocky... iar acum daca i-l mentionez, este singurul membru a-l familiei de care isi mai aminteste (pe mine ma considera sora dansei)... iata de ce am considerat ca este potrivita poza chiar si asa de calitate proasta... multumesc dinnou tuturor celor care au votat-o, nu puteam posta si povestea inainte pentru a nu influenta voturile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: October 14, 2009, 09:25:59 PM » |
|
multumesc, cand am postat pozele, am gresit data, sunt din 2007 momentan bunica este internata pentru boala alzheimer, nu ne mai recunoaste... inainte de a se manifesta boala, a vut grija cateva luni de Rocky... iar acum daca i-l mentionez, este singurul membru a-l familiei de care isi mai aminteste (pe mine ma considera sora dansei)... iata de ce am considerat ca este potrivita poza chiar si asa de calitate proasta... multumesc dinnou tuturor celor care au votat-o, nu puteam posta si povestea inainte pentru a nu influenta voturile...
imi pare rau.eu am o slabiciune pentru batranei,pentru cei simpatici.  si imi iubesc bunicii foarte mult. nu era vorba de influenta voturilor,ci de faptul ca in mod normal,la topicul cu poze ar trebui sa se puna doar poze si atat.asa a fost la celelalte teme,doar pozele si titlurile pentru fiecare poza.acum am cam incalcat regulile... 2.5 Pozele vor fi postate doar in topicul special creat pentru inscrierea in concurs. Orice alta postare, comentariu sau poza care nu are legatura cu concursul va fi stearsa fara notificare prealabila.de la regulament 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #19 on: October 14, 2009, 09:28:16 PM » |
|
Am trait si eu o experienta de genul. Intradevar, bunica recunostea doar cainii mereu. N/a uitat niciodata cum ii cheama. Din pacate nu mai e nici bunica si nici cainele care interactiona cu ea cel mai mult. Eu am votat Metall, dar daca as fi stiut povestea probabil ca as fi votat poza ta. Felicitari pentru fair-play.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #20 on: October 14, 2009, 09:31:40 PM » |
|
Am trait si eu o experienta de genul. Intradevar, bunica recunostea doar cainii mereu. N/a uitat niciodata cum ii cheama.
imi pare rau k3na.intotdeauna ma impresioneaza astfel de intamplari.si mi se pare foarte interesant/important faptul ca recunostea cainii. Din pacate nu mai e nici bunica si nici cainele care interactiona cu ea cel mai mult. Eu am votat Metall, dar daca as fi stiut povestea probabil ca as fi votat poza ta. Felicitari pentru fair-play.
acum probabil sunt impreuna intr-un loc mai bun! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #21 on: October 14, 2009, 10:12:26 PM » |
|
ok ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #22 on: October 14, 2009, 10:46:36 PM » |
|
scuze cu ok a venit cam tarziu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #23 on: October 14, 2009, 10:57:51 PM » |
|
m-am prins 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #24 on: October 15, 2009, 12:50:02 PM » |
|
imi pare rau k3na.intotdeauna ma impresioneaza astfel de intamplari.si mi se pare foarte interesant/important faptul ca recunostea cainii. acum probabil sunt impreuna intr-un loc mai bun!  Trag si eu nadejde, doar ca mi/e dor dor de ele. Si eu astept tema V, deja m/am pregatit.  Dia_boca pleci de pe treapta castigatorului, fara telefoane, ok? 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #25 on: October 15, 2009, 12:52:21 PM » |
|
Trag si eu nadejde, doar ca mi/e dor dor de ele. Si eu astept tema V, deja m/am pregatit.  Dia_boca pleci de pe treapta castigatorului, fara telefoane, ok?  sorry, n-am avut aparat de fotografiat in viata mea dar am si un tel dotat cu camera de 8mm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #26 on: October 15, 2009, 12:56:08 PM » |
|
 ok, nici o sansa cu tine.  daca nu insistam atat n/am fi aflat. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #27 on: October 15, 2009, 12:59:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #28 on: October 16, 2009, 04:14:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|