Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 07:34:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: CAINELE MEU,PRIETENUL MEU  (Read 836 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jymy
Newbie
*

« on: October 12, 2009, 08:16:57 PM »

salut pe toti cei din comunitate,iubitori ai rasei ciobanesc german.imi pare foarte rau ca abia astazi am descoperit acest site despre cg.sunt un impatimit al rasei si un iubitor al frumosului si de aceea am intrat la aceasta rubrica"dureroasa".stiu ca sunt nou pe acest forum dar de cand ma stiu am avut numai ciobanesc german,una dintre putinele rase care imi plac.de aproape doua luni am pierdut o prietena draga sufletului meu ,o catea cg de aproape sapte ani,pe nume LONA.de aproape un an de zile suferea de o forma de cancer.am fost la doctor cu ea dar mi s-a spus ca daca o opereaza nu are sanse de reusita si de aceea am hotarat sa nu o operez.adevarul este ca de la acea decizie a mai dus-o pe picioare aproape un an,insa ,daca se poate spune asa,ma bucura faptul ca nu s-a chinuit .in momentul de fata nu am alt prieten insa imi doresc foarte mult unul.in momentul de fata lipseste partea financiara pentru cumpararea unui cg si de aceea rog pe aceasta cale daca cineva are de donat un cg (fara pedigree),il accept cu mare placere.va multumesc  mult.
miki77
Newbie
*

« Reply #1 on: December 18, 2009, 11:24:58 PM »

luni 14 decembrie a murit cel mai devotat prieten al meu REX,poreclit si inteleptul de prieteni la varsta de 13 ani si 9 luni....s-a stins dupa ce a stat imobilizat (cu picioarele posterioare ) timp de 3 luni de zile. l-am ingrijit spalat si iubit asa cum am avut grija si da tatal meu care a murit de cancer .
acum sunt alaturi in cer.
olimpia
Newbie
*

« Reply #2 on: December 19, 2009, 05:56:12 PM »

Din suflet iti spun ca imi pare nespus de rau de pierderea ta. Te inteleg perfect. R.I.P. REX.
sziszique
Newbie
*

Comoara

« Reply #3 on: December 22, 2009, 09:31:17 PM »

R.I.P.REX
hector31
Newbie
*

« Reply #4 on: January 14, 2010, 11:53:30 PM »

condoleante
si eu l-am pierdut pe HECTOR pe 31 dec 2009