Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #75 on: November 05, 2009, 01:11:05 PM » |
|
DA, multumesc foarte mult pentru raspunsuri KIKO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #76 on: November 05, 2009, 01:38:00 PM » |
|
 Buna ziua!! Este a 4-a zi fara febra!!!!!!!  Aseara am cumparat cate 250 gr de bobite din mai multe tipuri de mancare sa sa vad ce ii dau de acum in colo. I le-am desfacut cand am ajuns acasa si le-am pus una langa alta: Concluzie: Orijen 6 pesti a savurat totul din prima, a trecut la Orijen carne rosie, nuuuuuuu, Proplan somon si orez - in nici un caz, si a halit totul din Proplan pui. Azi dimineata mai ramasese ceva din Proplan pui a mancat si i-am oferit proplan somon si Orijen carne rosie....  nu a vrut. Acum nu stiu ce sa ii cumpar. Asi merge pe un sac de Orijen 6 pesti caci il ajuta mai mult cred acum cand este slabit sau sa cumpar si proplan pui si sa ii amestec?  Oricum este super energic deja ma lasa in urma pe scarile de la subsol cand il scot afara si a trebuit sa ii cumpar din nou lesa de metal (nu cu colti) ca sa il strunesc caci deja redevine Printul dinainte. Nu ii mai tremura picioarele din spate, latra foarte voios si puternic si sare ca un iepure de pe terasa ca sa ajunga la poarta. Este minunat sa il vezi ca se recupereaza si mai mult decat atat ca in fiecare seara cand venim de la serviciu ne multumeste pentru acest fapt. Uite si cateva poze facute aseara!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #77 on: November 05, 2009, 01:47:40 PM » |
|
Bravo, e mai lucios su nu se mai vede spatele osos. Si al meu care e sanatos tun facefiguri la boabe. Asa ca i le amestec cu piept de pui fiert cu orez si morcovi. Linge castronasul si pe dedesubt dupa aia 
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #78 on: November 05, 2009, 02:06:56 PM » |
|
Arata mult mai bine si chiar mai fericit, mai ales in prima poza. ;)Cred ca Orijenul este superior Purinei.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #79 on: November 05, 2009, 10:25:49 PM » |
|
 felicitari pentru perseveranta, a meritat din plin...
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #80 on: November 06, 2009, 12:28:29 PM » |
|
Multumim foarte mult!!! Datorita voua am ajuns in acest stadiu! Multumesc din suflet v-am gasit pe acest forum si acest minunat site despre iubitii nostrii cg.
Am ramas totusi pe Proplan Pui si a mancat si aseara si astazi de dimineata portie dubla... ce sa ii fac ii este foame si are nevoie sa puna pe el. Orijen-ul a spus doctorul ca are prea multe proteine si nu este recomandat pentru varsta lui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #81 on: November 06, 2009, 12:35:25 PM » |
|
Proteine mai putine la seniori  clar. Si Purina Proplan Adult Sensitive ar fi o idee 
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #82 on: November 06, 2009, 12:45:44 PM » |
|
Asa mi-a spus, poate am inteles eu gresit?! Dar proteine a spus!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #83 on: November 10, 2009, 10:24:36 AM » |
|
 Neata! De 2 nopti stau afara in noua cusca facuta de stapanii mei. Sunt foarte bine, extrem de energic, nu imi mai tremura picioarele din spate sar ca nebunul terasa, imi place la nebunie noua mancare si in cartier se stie deja ca sunt back again!!! Starea lui generala transmite mesajul de mai sus. A mai pus ceva pe el, insa o sa postez poze cu Printul cel nou complet refacut. Este bine multumim lui Dumnezeu si medicilor (in special cuiva). O sa ii refaca testul de sange sambata iar daca mai sunt babesii in sange ii mai administreaza o doza de antidot. In continuare apar caini cu aceasta boala. Dr a spus ca in acest weekend a terminat stocul de antidot!!!!! Asa ca puneti pipeta in fiecare luna tot timpul anului.  Sanatate tutror!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #84 on: November 10, 2009, 10:26:58 AM » |
|
 multa sanatate in continuare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #85 on: November 10, 2009, 10:37:34 AM » |
|
Bravo!
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #86 on: November 11, 2009, 06:23:56 PM » |
|
Buna ziua, Nu mai stiu cum sa ii potolesc apetitul lui Print!!!!!!!  Aseara cand am ajuns acasa se bucura pe langa noi, sarea de fericire si intr-o secunda mi-a furat painea din sacosa!!!!  Nu a facut acest lucru nicioadata, nici cand veneam cu carnea in pungi de la carmangerie. Acum pur si simplu se repede ca un infometat, ceea ce nu este de fapt. Ii da tata sa manace dar cand venim noi vrea si de la noi, eu normal ii dau si el... normal... ca nu refuza. Daca o tine tot asa se face iar ca un taur!  Seara placuta tuturor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #87 on: November 11, 2009, 06:29:01 PM » |
|
 explodeaza de sanatate  cred ca a venit momentul sa-i creezi un topic la "cainele meu" l-am indragit cu totii (cel putin eu) si vrem sa stim cat mai multe despre el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #88 on: November 11, 2009, 06:51:58 PM » |
|
ma bucur ca si-a revenit si ca aflu asa vesti bune!  merita sa-i faceti un topic la sectiunea cainele meu unde sa-l cunoastem cu totii mai bine si sa ne tineti la curent cu ce face. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Print
Cody si Lynda
Full Member

|
 |
« Reply #89 on: November 12, 2009, 10:45:44 AM » |
|
Neata! Va multumesc din suflet, da o sa fac un topic sau daca se poate muta acest topic cu schimbarea subiectului: Print s-a transformat in "rege"! ar fi bine. Este senzational cum ne asteapta seara in poarta si cand simte masina incepe sa latre si sa sara, aproape peste gard. Apoi il "cheama" pe sotul meu sa se "joace" (sau mai bine zis sa se lupte) cu el si chiar daca are 100 kg si aproape 2 m inaltime aseara s-a cam plans de forta lui Print.  Va pup
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|