Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« on: February 09, 2006, 08:35:46 PM » |
|
nu am depus nicio plangere, desi cei de la COR ma sfatuisera sa fac acest lucru. E foarte trist ca un lucru elementar in chinologie, ca un pedigree sa nu fie pus la dispozitia cumparatorului, iar si mai trist ca asa ceva se poate practica in sistemul nostru! Chiar in cazul in care crescatorul nu este rau intentionat, apar MARI semne de intrebare in privinta credibilitatii acestuia! Si eu am avut de-a face - indirect - cu un astfel de caz, cand crescatorul trebuia indelung motivat sa puna la dispozitie pedigree-ul, uite si cazul lui crb, si cate mai sunt ... Interesant ca apar cazuri de sesizare a Comisiei de Disciplina, pe www.ach.ro
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: February 09, 2006, 08:49:11 PM » |
|
Mai interesant,... citi le citesc,.... si care e efectul...? ulterior a mai urmarit cineva daca s-a intmplat ceva...? pura curiozitate... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: February 09, 2006, 08:51:14 PM » |
|
Pura curiozitate,... dupa cum spunem mai sus  .... cum se procedeaza...? Sa depui reclamatia on -line,.... vreau sa spun  ...prietenii, stiu de ce 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: February 09, 2006, 08:57:28 PM » |
|
online??! reclamatiile de pe ach.ro nu se depun online... sunt postate de ei... cat despre ce se intampla ulterior... aflam doar odata cu actualizarea site-ului... care nu este foarte... actuala... cazurile prezentate acolo au ceva vechime... daca te uiti, dateaza de prin august 2005, asa ca...
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #4 on: February 09, 2006, 08:59:32 PM » |
|
Ai nevoie de instructiuni or what? Cum sa nu fie on-line: http://www.ach.ro/comisia.htm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #5 on: February 09, 2006, 09:03:10 PM » |
|
Am eu nevoie ..  Ia apasa butonul 'Trimite'  " Not Found The requested URL /disciplina.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.33 Server at www.ach.ro Port 80" deci nu orice e online functioneaza cum te-ai astepta 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #6 on: February 09, 2006, 09:03:23 PM » |
|
@clcg: heeeloooo! alea sunt SESIZARI!!! le trimiti catre achr si PUNCT! nu apar online... te pomenesti ca iti inchipui ca se si uita cineva pe ele   ; eu vorbeam aici de reclamatiile catre comisia de disciplina, care se fac frumusel cu dosar si se depun cu numar de intrare; nu de ce poti tasta acolo si trimite in eter...
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #7 on: February 09, 2006, 09:03:44 PM » |
|
@crb  my point exactly!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #8 on: February 09, 2006, 09:06:11 PM » |
|
Era looogiiiic ca nu apar pe site sesizarile, oricine putea scrie orice prostii! Asa sigur nu se scriu prostii, ca NU FUNCTIONEAZA! Rusinica, de ce pacalesc lumea? Asadar ramane drumul clasic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #9 on: February 09, 2006, 09:09:41 PM » |
|
Era looogiiiic ca nu apar pe site sesizarile, oricine putea scrie orice prostii! GOD! hai sa-ti desenez: crb a intrebat: ulterior a mai urmarit cineva daca s-a intmplat ceva...? iar eu i-am explicat, ca pentru a se intampla CEVA trebuie sa te adresezi comisiei de disciplina si ca ce vedem noi postat acolo sunt ASTFEL de cazuri, prezentate comisiei de disciplina, nu ce srie x online, ca la alea nu se uita nimeni; asa cum am spus: RECLAMATIILE NU SUNT POSTATE ONLINE! online poti doar trimite niste sesizari... sau nu poti... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #10 on: February 09, 2006, 09:14:39 PM » |
|
online??! reclamatiile de pe ach.ro nu se depun online... sunt postate de ei... Daca tot avem creionul in mana, sa desenez si eu. La ceea ce scrie mai sus am raspuns eu, ca reclamatiile se depun on-line, eu fiind naiv si presupunand ca functioneaza calea mai usoara! Aici nu m-am referit la aparitia lor directa pe site! asa cum am spus: RECLAMATIILE NU SUNT POSTATE ONLINE! online poti doar trimite niste sesizari... sau nu poti...  Reclamatii=sesizari, cel putin asa le inteleg eu. Dar din pacate ai dreptate, ele nu se pot depune online.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #11 on: February 09, 2006, 09:15:46 PM » |
|
NU vreau discutii cu tine, mai ales ca tu ai autostrada, eu nu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #12 on: February 09, 2006, 09:18:29 PM » |
|
reclamatie = sesizare?  si, eventual, postate = trimise 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #13 on: February 09, 2006, 09:19:35 PM » |
|
si nu orice autostrada! de-aia fara limita de viteza! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #14 on: February 09, 2006, 09:23:50 PM » |
|
ne-am mutat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|