Forum ciobanesc german
June 12, 2010, 11:43:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: lampa infrarosu?  (Read 603 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
emil_83
Newbie
*

« on: November 20, 2009, 09:59:42 PM »

salut, vin si eu cu o intrebare de iarna am mutat fetita in padoc credeti ca o sai fie frig are cusca izolata cu poliester dar ma gandesc ca e cam mare pentru ea deocamdata 80*120*80,ma gandeam sa ii pun o lampa cu infrarosu ce parere aveti?
P.S. are 3 luni jumate
man
Hero Member

. A u s b r u c h .

« Reply #1 on: November 21, 2009, 10:02:13 AM »

salut, vin si eu cu o intrebare de iarna am mutat fetita in padoc credeti ca o sai fie frig are cusca izolata cu poliester dar ma gandesc ca e cam mare pentru ea deocamdata 80*120*80,ma gandeam sa ii pun o lampa cu infrarosu ce parere aveti?
P.S. are 3 luni jumate

De ce asa? Ai tinut-o in casa pana acum?
Macar sa "foloseasca" ea cusca . . . nu este cazul, stai linistit!
La mine pui pe degetele unei maini de cate ori dorm in cusca intr-o iarna intreaga.

Ce nu te doboara te face mai puternic.
emil_83
Newbie
*

« Reply #2 on: November 23, 2009, 07:05:39 PM »

da a fost tinuta in casa pentru ca a fost operata la picior si am avut mai multe probleme cu ea
dux
Hero Member

« Reply #3 on: November 24, 2009, 01:42:38 PM »

P.S. are 3 luni jumate
pune-i paie.nu talas ca asta se intareste.ciobanescul german este facut sa stea afara.daca nu a stat niciodata se obisnuieste.orice caine are instinct de conservare si atunci cand da frigul o sa caute singura cusca.
minnruz
Jr. Member
**

« Reply #4 on: December 09, 2009, 01:10:08 AM »

Parerea mea neprofesionala este ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Fata mea nu are cusca captusita cu poliester, iar de toamna pana primavara este tot timpul ud in remiza. Am grija insa sa schimb paiele atunci cand se uda, asta insemnand de doua ori pe saptamana, iar pana acum nu am avut deloc probleme cu ea.

MiNnRuZ
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: