Daca-mi permiteti,revin si eu cu o tematica de inspiratie ceva mai veche, pe care asi intitula-o
,, CG-ul si copiii & Portretul inocentei si a sufletelor curate”.Argumentatia pentru tema propusa consta in urmatoarele :
• Mi se pare o tema la fel de generoasa ca si cele propuse in postarile anterioare
• Consider ca, intalnirea dintre copii si CG este intotdeauna marcata de
naturalete si sinceritate, garantate 100% ,de spontaneitate , de uimire sincera in fata
descoperirii reciproce a existentei pe Pamant si a altor fiinte inocente si delicate , marcata de bucurie ( eventual ,,mix” intre bucurie si teama) etc, absolut toate fiind
trairi nedisimulate.• Momentul intalnirii dintre un copil si un CG este in viziunea mea ,,prototipul“
dragostei la prima vedere.• Surprinderea unor astfel de momente sau scene nu lasa loc unor ,,interventii regizorale”suplimentare , menite sa sporeasca impactul pozei asupra publicului ( sunt oricum inutile, din moment ce inocenta cuplului copii & CG nu se lasa manipulata de ,,efectele ” artificiale, introduse cam fortat in decorul intalnirii )
• Tematica sugerata mi se pare si mai generoasa prin faptul ca, poate sa fie ,,crop” din tot ceea ce s-a propus anterior
,,ciobanescul german si apa "
ciobanescul german si natura - poze in ipostaze care mai de care dar in mijlocul naturii....e crop din ceea ce propunea dsh
2. Ciobanesti germani la lucru (nu doar ipostaze de concurs sportive sau agresive, ci poate ne aratati cum sapa "copiii" gropi pentru pomi....)
da! "all inclusive" - ....o tema cat mai larga, ..... cool" - glamour!
Chiar inaintea declansarii ,,startului” , cred ca se impune sa acordam un premiu si d-nei scolaro, pentru initiativa avuta, macar un

, posterul oferit la o asemenea dimensiune si calitate fiind un cadou foarte original si echivalent cu o mica ,,opera de arta" personalizata pentru familie. (in ce ma priveste, sunt deja ,,invidioasa” pe castigatorul care-si va putea decora cu un asemenea obiect peretii camerei.)