Aurel
Hero Member

Vilas de la Isalnita--Vilas Thorhaus
|
 |
« on: November 23, 2009, 01:02:15 AM » |
|
Sanatate sint Nou venit si sper sa gasesc intelegere si ajutor. Am si eu CG ONU de 4 luni si 3 sapt.cu de pedigree si parinti cu performante. Rog cunoscatorii sa imi spuna parerile lor despre cum arata mentine sanatos si daca exista vre-o metoda de antrenament sau mincare pt o ISI inalta greabanul, mie mi se pare ca nu sunt greabanul inalt asa (sau asa Trebuie sa fie la Virsta asta?) Maninca numai Roial germană canin Shephard catelul si calcitabs de la doua luni fara intrerupere, plus Vit AD3E injectabil Caracterul L este super si Deja-am invatat: aici, sezi culcat, asteapta, trece la picior, inapoi, se confruntă deja muscatura si o (e inebunit dupa cirpa de Sac) acum Dar la dintilor shimbarea am cirpa intrerupt. Inca ceva, nu o ridicat urechile Dar a dat semne de mai ales în ultimele zile (Le pt tine. Citeva clipe ridicate apoi cad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #1 on: November 23, 2009, 01:05:41 AM » |
|
greabanul nu se ridica - daca e , e, daca nu, nu de ce atat calciu???! de ce injectabile???! citeste pe forum - sunt multe discutii pe tema asta - hrana e foarte buna, dar abuzati de suplimente - nu are nevoie de calciu si altele, cu atat mai putin injectabine! ar trebui sa inceapa sa ia ceva pentru articulatii - aplazyl, gag, k9 motion
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #2 on: November 23, 2009, 01:30:38 AM » |
|
Multumesc pt. promtitudine! Am urmat sfatul medicului
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #3 on: November 23, 2009, 01:32:41 AM » |
|
Dle. Aurel, sunteti roman(desi dupa nume n-ar trebui sa fiti de alta nationalitate  )? Daca va e mai usor putem conversa si in limba engleza... pt. ca, sincer, eu n-am inteles prea multe din postul anterior..fara suparare!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #4 on: November 23, 2009, 01:34:28 AM » |
|
puneti si o poza cu puiul, sa vedem si noi despre cine vorbim...cum sta cu greabanul..  Am urmat sfatul medicului
..da, din pacate! 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: November 23, 2009, 01:42:45 AM » |
|
Acum incerc sa pun si niste poze dar ma descurc mai greu cu micsoratul Da sint roman dar mai inainte sint om si ma descurc mai greu, sint la inceput
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #6 on: November 23, 2009, 01:45:34 AM » |
|
sigur, ma scuzati, mi s-a parut pe moment o traducere in limba romana a google-ului. asteptam pozele.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: November 23, 2009, 01:48:22 AM » |
|
Prima(scuze pt.calitate)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #8 on: November 23, 2009, 01:53:19 AM » |
|
e un pui chiar frumos, atat cat se vede din poza, care nu-i grozava, puiul ne fiind asezat ,,in pozitie" - greabanul pare ok, nu vad vreun defect acolo; trenul posterior, jaretii, nu arata grozav, sau, cel putin asa vad eu - ariana? insa asta nu se rezolva cu indopari cu calciu... au fost cauza tratamentului prescris de doctor?
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #9 on: November 23, 2009, 01:55:33 AM » |
|
2
|
|
|
|
|
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #10 on: November 23, 2009, 02:06:05 AM » |
|
Medicul a spus ca are nevoie de calciu pt ca se dezvolta prea rapid,de seamenea si urechile tot din lipsa de calciu nu se ridica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #11 on: November 23, 2009, 02:12:37 AM » |
|
prea rapid pentru ce? fata de ce? sau din ce cauza? gag-ul, aplazylul sau k9 motion-ul se ,,adreseaza" tesutului conjunctiv, deci si urechilor, mai degraba decat calciul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #12 on: November 23, 2009, 02:17:36 AM » |
|
Ariana, sa stii ca eu am scris foarte corect,chiar cu punct si virgula,insa dupa mai multe incercari de postare,asa mi-a postat textul(vad ca tu chiar ai mincat litere)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aurel
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: November 23, 2009, 02:22:48 AM » |
|
Cind l-am luat la 2 luni avea 3,5gk si mai inainte chiar a fost la perfuzii iar acum la 4,3 luni are 24 kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #14 on: November 23, 2009, 02:29:58 AM » |
|
greutatea de la 2 luni era mult prea mica! mai putin de jumate din cat ar fi trebuit sa fie, iar acum este cam greu ( se vede si in poze); ar trebui sa aibe undeva spre 20 de kg - ca talie si proportii, atat cat se poate vedea intr-o poza arata ok, doar un pic gras, deci reduceti portia de mancare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|