Forum ciobanesc german
June 25, 2010, 03:10:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sunt Disperat!!!parvovirus  (Read 1401 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #15 on: November 27, 2009, 10:11:49 AM »

Parerea mea e in nici un caz sa nu-i dai conserva de pisici. Da-i DOAR ce ti-a recomandat doctorul!

se simte bine si da semne ca ii este foame dar nu stiu cu ce sa incep:( sa nu-i faca rau.
si mai rau de atat eu trebuie sa plec 3 zile de acasa, sper sa se descurce mama cu el....
daca ii dau conserva de pisici oare o sa manance si este buna pentru inceput?

My little dog - a heartbeat at my feet.
dsh
Administrator

« Reply #16 on: November 27, 2009, 10:12:58 AM »

stiu ca este mai complicat, dar incercati o supa de pui; in zeama ei fierbeti si orez si continuati cu el, amestecat cu carnita maruntita -  eu zic ca are nevoie de ceva usor digerabil, fara risc de diaree, dar consistent, hranitor; conservele nu cred ca sunt recomandate

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #17 on: November 27, 2009, 10:16:59 AM »

Foarte buna sfat. Poti incerca sa-i faci o supa din piept de pui.
Dsh e mai experta ca mine

stiu ca este mai complicat, dar incercati o supa de pui; in zeama ei fierbeti si orez si continuati cu el, amestecat cu carnita maruntita -  eu zic ca are nevoie de ceva usor digerabil, fara risc de diaree, dar consistent, hranitor; conservele nu cred ca sunt recomandate

dsh
Administrator

« Reply #18 on: November 27, 2009, 10:48:13 AM »

nicidecum experta! mai ales in parvo - din fericire, n-am avut niciodata aceasta problema
intreb: daca lipsesti 3 zile si puiul ramane cu mama ta, ce se intampla cu tratamentul? din cate stiu, puiul trebuie in continuare hidratat suplimentar, hranit intens... b-uri, vit. C, D2, A, etc... nu cred ca pot fi administrate oral - vit. C, de exemplu, nu cred ca e de dorit sa ajunga in stomac - adica, banuiesc ca ar trebui continuat tratamentu injectabil... poate ajunge la medic?

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
shuryn
Newbie
*

« Reply #19 on: November 27, 2009, 11:00:45 AM »

acum am venit de la vet. a spus ca se face bine, o sa incerc acum cu supa de pui . mi-a dat si niste vitamine si pastilute pentru stomac. nu  ia mai facut injectii pentru deshidratare doar antibiotice. bea foarte multa apa si zeama de orez si nu a mai varsat de doua zile si nu a avut nici scaun.
shuryn
Newbie
*

« Reply #20 on: November 27, 2009, 11:48:22 AM »

prima jumatate de pulpa dupa aproape o saptamana. a mancat foarte hotarat, a si marait la mine a crezu ca i-o iau:P iam maruntit si niste vitamine impreuna cu ea, acum doarme astept sa vad cum se comporta cat timp mai sunt acasa
dsh
Administrator

« Reply #21 on: November 27, 2009, 11:50:33 AM »

portii mici si dese, NU mult odata! recuperare rapida si totala sa aibe!  Kiss

shuryn
Newbie
*

« Reply #22 on: December 02, 2009, 12:10:08 PM »

si-a revenit foarte bine Leo!!! ma bucur foarte mult, mai face putin moale si il doare piciorul de la injectii in rest este ca inainte.
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #23 on: December 03, 2009, 11:21:55 AM »

Bravo. Ma bucur pentru voi
Multa sanatate

cherrie
Newbie
*

« Reply #24 on: June 09, 2010, 12:43:27 AM »

in primul rand ma scuzati ca ma bag ca musca in oala insa sunt diseperata....am si eu un catel, puiut de rottweiler de 2 luni jumate, vaccinat impotriva parvovirozei insa acum 2 zile a inceput sa fie apatic, sa nu mai manance si dupa aia sa vomeze o spuma alba...de facut treaba mare nu l-am  vazut sa faca....nu a mancat de 2 zile!...am chemat chiar din prima zi veterinarul insa i-a facut 2 injectii, zicea el ca e posibil sa fie viermi...sincer nu prea am incredere in el cred ca nu a vrut sa ma sperie, deja ii spusese mama ca am bocit jumate de zi ca moare catelul...am nevoie de niste sfaturi!E posibil sa fie parvoviroza? In ambele  cazuri am nevoie de niste sfaturi cu privire la tratament!

Ce sa ii administrez sa il fac bine?
Va rog mult ajutati-ma nu vreau sa il pierd pe Titi!
Irina2007
Hero Member

« Reply #25 on: June 09, 2010, 03:50:19 AM »

in primul rand ma scuzati ca ma bag ca musca in oala insa sunt diseperata....am si eu un catel, puiut de rottweiler de 2 luni jumate, vaccinat impotriva parvovirozei insa acum 2 zile a inceput sa fie apatic, sa nu mai manance si dupa aia sa vomeze o spuma alba...de facut treaba mare nu l-am  vazut sa faca....nu a mancat de 2 zile!...am chemat chiar din prima zi veterinarul insa i-a facut 2 injectii, zicea el ca e posibil sa fie viermi...sincer nu prea am incredere in el cred ca nu a vrut sa ma sperie, deja ii spusese mama ca am bocit jumate de zi ca moare catelul...am nevoie de niste sfaturi!E posibil sa fie parvoviroza? In ambele  cazuri am nevoie de niste sfaturi cu privire la tratament!

Ce sa ii administrez sa il fac bine?
Va rog mult ajutati-ma nu vreau sa il pierd pe Titi!

Parerea mea este ca puiul tau are parvo. Tratamentul trebuie inceput de urgenta, vad ca nu mai esti online la ora asta. Daca mai traieste puiul dimineata fuga imediat la vet, dar nu la cel care a zis ca are viermi. Tu nu ai ce sa ii dai, trebuie dus la veterinar.

La 2,5 luni probabil are unul sau doua vaccinuri care nu sunt nici pe departe suficiente. Rottweilerii sunt o rasa foarte sensibila la parvo, nu vreau sa fiu pesimista, dar deja e cam tarziu sa se inceapa tratamentul mai ales la un pui de rott atat de mic. Bafta multa!
cherrie
Newbie
*

« Reply #26 on: June 09, 2010, 06:06:42 PM »

Azi dimineata l-am gasit mai bine....a vomitat din nou insa a facut si treaba mare(am vazut 2 viermisori acolo!).Dupa asta parca si-a mai revenit din dureri si a mancat chiar cu pofta as putea spune!I-am dat carnita, ar fi mancat mult dar nu am vrut sa exagerez cu mancarea dupa ce 2 zile nu a mancat deloc...sa nu i se faca rau din nou!Sper ca o sa se mai intremeze, in orice caz o sa merg si la cabinet cu el Wink
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: