pentru masini(cele break) exista un grilaj care desparte portbagajul de restul masinii.astfel ca urcati cainele in portbagaj,inchideti portiera si nu are cum sa mai ajunga pe bancheta din spate,fiind blocat de acel grilaj.
si mai exista un tip de custi(se gasesc pe net) care se fixeaza in portbagaj,astfel incat cainele este urcat in cusca,se inchide usa si apoi portbagajul.
mi se par doua metode foarte eficiente.desigur,cusca costa ceva,dar cred sincer ca ar merita investitia.mai ales in situatia voastra,nu se stie niciodata!
plus ca,indiferent daca mai e cineva in masina,un caine care nu sta linistit pe perioada transportului nu este indicat sa calatoreasca pe bancheta din spate,putand provoca prin agitatia lui probleme.
ca sa-ti raspund la postare...
am masina normala...berlina... Fiat Linea mai exact...
crede-ma ca nu imi permit sa-mi schimb masina...
am avut Land Rover unde nu aveam nici o problema...il bagam practic in portbagaj...
custi care se fixeaza in porbagaj la masini berline? daca ai un link, te rog mult, da-mi...
copila acasa nu pot sa mi-o las cu nimeni...nu sta... plange incontinuu dupa mine... si o iau cu mine peste tot...
iau inca o persoana in masina cu mine ca sa tina catelul intre picioare in fata...
asa am facut intotdeauna... distante scurte, normal...
crede-ma pe cuvant ca nu imi place situatia in care sunt...nu doresc nimanui sa ajunga asa...
am un vet in localitate... dar mi-a facut o impresie groaznica... nu risc sa las cateii pe mana lui...
incerc sa impac si capra si varza... si sa rezolv problemele tuturor...
nu-mi iese tot timpul...dar ma straduiesc...