Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 03:15:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: catel apatic...tremura si nu mananca...  (Read 9042 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
hellena09
Newbie
*

« on: November 27, 2009, 03:25:56 PM »

Acum vreo 2 saptamani am avut o problema cu catelul meu...rana urata la ochi, am scris si aici despre asta...
a luat antibiotice, picaturi in ochi...
rana s-a vindecat...
acum.. e foarte apatic, nu vine cand il chem... nu prea mananca... abia am reusit sa-l fac sa pape un carnacior... si ce ma sperie foarte rau este ca tremura... nu ii este frig... nu sta niciodata pe ciment...
este vaccinat si deparazitat la zi...
ce poate sa aiba?
a_yonny
Hero Member

« Reply #1 on: November 27, 2009, 03:31:49 PM »

ai incercat solutia MEDIC VETERINAR ?
hellena09
Newbie
*

« Reply #2 on: November 27, 2009, 03:36:01 PM »

sunt si eu constienta ca asta e solutia optima...
daca nu l-am dus e pt ca nu pot acum, nu pt ca nu vreau...nu sunt inconstienta!
dar sunt singura cu copila de 1 an acasa...
nu am pe cine sa chem sa stea cu ea... si cu amandoi in masina nu pot pleca singura...
il voi duce la veterinar cat de curand pot... incerc astazi...
dar aveam nevoie de niste sfaturi cu ce ii pot face eu in momentul asta...
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #3 on: November 27, 2009, 03:43:01 PM »

nu am pe cine sa chem sa stea cu ea... si cu amandoi in masina nu pot pleca singura...

Cum are nasul (umed - uscat), temperatura, ....?
Asta ca sa vezi daca este ceva serios, pentru ca solutia este tot drumul la medic.
dsh
Hero Member

« Reply #4 on: November 27, 2009, 03:54:31 PM »

ok - v-ati asumat o responsabilitate cand ati hotarat sa deveniti stapanul unui catel - eu zic ca orice problema are solutie, cu ceva stradanie; tinand cont ca situatii de genul asta e posibil sa tot apara - iata, deja se intampla a doua oara - cel mai simplu ar fi o cusca si un scaun pentru bebe in masina; cautati un cabinet unde sa gasiti intelegere - sunt convinsa ca o asistenta poate veni sa va ia catelul de la masina, cand ajungeti la cabinet, asa incat sa puteti sta cu fetita.... problema descrisa pare destul de grava - nu cred ca sfaturile de pe forum sunt suficiente...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
hellena09
Newbie
*

« Reply #5 on: November 27, 2009, 04:14:13 PM »

asa...deci...are nasucul relativ umed...nici prea umed, nici uscat Tongue
apa bea... a papat inca 2 carnaciori... o sa se obisnuiasca asa :doh:
si are 39, 5...
nu stiu daca a vomitat... s-ar putea sa aiba diaree...dar nu sunt sigura si nici nu pot sa stau dupa el...
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #6 on: November 27, 2009, 07:02:50 PM »

asa...deci...are nasucul relativ umed...nici prea umed, nici uscat Tongue
apa bea... a papat inca 2 carnaciori... o sa se obisnuiasca asa :doh:
si are 39, 5...
nu stiu daca a vomitat... s-ar putea sa aiba diaree...dar nu sunt sigura si nici nu pot sa stau dupa el...

Lucrurile par a fi OK. Totusi ar trebui sa fie vazut de un veterinar.
Sambata nu aveti nici un vet cu progara?
De obicei au program sambata tocmai pentru cei care nu pot ajunge in timpul saptamanii.
Succes...
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #7 on: November 28, 2009, 11:33:11 AM »

Daca nu ai reusit contacteaza-ma azi si vin eu si va iau cu masina si mergem la doctor

My little dog - a heartbeat at my feet.
hellena09
Newbie
*

« Reply #8 on: November 29, 2009, 10:36:14 PM »

Danielaionel, multumesc mult de oferta! Smiley
am reusit... nu are nimic catelul... a avut cel mai probabil o indigestie...dupa spusele doctorului...
acum e ok...mananca, latra, alearga... e mult mai bine...

eu intotdeauna imi fac timp sa duc cateii la veterinar (am 3 in total)...
dar uneori nu pot sa ajung imediat...
 apropos de ce imi spunea dsh... am scaun de masina pt bebe, catelul nu sta in cusca nici in visele mele frumoase! chit ca ar sta... nu pot sa ii pun pe amandoi pe bancheta din spate... in fata nu pot sta nici unul... deci...imi trebuie inca o persoana care sa mearga cu mine... ceea ce, in timpul saptamanii...nu prea se poate...

daca postez o intrebare... o fac pt ca am nevoie de un sfat..de la persoane care s-au confruntat cu asa ceva sau care au cunostinte in domeniu...
oricum, tot ma duc la vet... dar daca are cineva un sfat pe care sa il pot aplica rapid... de ce sa nu il cer?
e usor sa arunci cu pietre si sa acuzi... dar nu sunt intr-o situatie tocmai usoara... ma straduiesc sa rezolv toate problemele...
dar uneori nu imi permit acel "imediat"...
si tot ce am cerut a fost o parere...
mi-am invatat lectia aici...
nu o sa mai intru sa cer sfaturi... pt ca nu am nevoie sa fiu acuzata...
va doresc catzelusi sanatosi!
Thara
Global Moderator

« Reply #9 on: November 29, 2009, 11:45:50 PM »

catelul nu sta in cusca nici in visele mele frumoase! chit ca ar sta... nu pot sa ii pun pe amandoi pe bancheta din spate... in fata nu pot sta nici unul... deci...imi trebuie inca o persoana care sa mearga cu mine... ceea ce, in timpul saptamanii...nu prea se poate...

pentru masini(cele break) exista un grilaj care desparte portbagajul de restul masinii.astfel ca urcati cainele in portbagaj,inchideti portiera si nu are cum sa mai ajunga pe bancheta din spate,fiind blocat de acel grilaj.
si mai exista un tip de custi(se gasesc pe net) care se fixeaza in portbagaj,astfel incat cainele este urcat in cusca,se inchide usa si apoi portbagajul.
mi se par doua metode foarte eficiente.desigur,cusca costa ceva,dar cred sincer ca ar merita investitia.mai ales in situatia voastra,nu se stie niciodata!
plus ca,indiferent daca mai e cineva in masina,un caine care nu sta linistit pe perioada transportului nu este indicat sa calatoreasca pe bancheta din spate,putand provoca prin agitatia lui probleme.
hellena09
Newbie
*

« Reply #10 on: November 29, 2009, 11:56:36 PM »

pentru masini(cele break) exista un grilaj care desparte portbagajul de restul masinii.astfel ca urcati cainele in portbagaj,inchideti portiera si nu are cum sa mai ajunga pe bancheta din spate,fiind blocat de acel grilaj.
si mai exista un tip de custi(se gasesc pe net) care se fixeaza in portbagaj,astfel incat cainele este urcat in cusca,se inchide usa si apoi portbagajul.
mi se par doua metode foarte eficiente.desigur,cusca costa ceva,dar cred sincer ca ar merita investitia.mai ales in situatia voastra,nu se stie niciodata!
plus ca,indiferent daca mai e cineva in masina,un caine care nu sta linistit pe perioada transportului nu este indicat sa calatoreasca pe bancheta din spate,putand provoca prin agitatia lui probleme.

ca sa-ti raspund la postare...
am masina normala...berlina... Fiat Linea mai exact...
crede-ma ca nu imi permit sa-mi schimb masina...
am avut Land Rover unde nu aveam nici o problema...il bagam practic in portbagaj...
custi care se fixeaza in porbagaj la masini berline? daca ai un link, te rog mult, da-mi...
copila acasa nu pot sa mi-o las cu nimeni...nu sta... plange incontinuu dupa mine... si o iau cu mine peste tot...
iau inca o persoana in masina cu mine ca sa tina catelul intre picioare in fata...
asa am facut intotdeauna... distante scurte, normal...

crede-ma pe cuvant ca nu imi place situatia in care sunt...nu doresc nimanui sa ajunga asa...
am un vet in localitate... dar mi-a facut o impresie groaznica... nu risc sa las cateii pe mana lui...

incerc sa impac si capra si varza... si sa rezolv problemele tuturor...
nu-mi iese tot timpul...dar ma straduiesc...

Thara
Global Moderator

« Reply #11 on: November 30, 2009, 12:05:36 AM »

imi pare rau de situatie.
cusca pentru masina nu stiu sa se poata folosi si la berlina...dar arata cam asa.insa sunt multe modele si marimi diferite.
aici e si link-ul : http://www.pentruanimale.ro/cusca-metal-residence-mobile-p-3830.html

* dog_residence_mobile.jpg (190.06 KB, 425x319 - viewed 203 times.)
hellena09
Newbie
*

« Reply #12 on: November 30, 2009, 12:08:59 AM »

multumesc de sfaturi!
o sa gasim o solutie pana la urma!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #13 on: November 30, 2009, 01:29:45 AM »

Ma bucur mult ca ii este mai bine. Oricum daca se mai intampla vreodata acest lucru te rog sa ma contactezi si daca voi putea te voi ajuta. Iti inteleg situatia in care esti si stiu ca nu e usor.
Iti pot lasa si numarul meu de telefon daca doresti

Danielaionel, multumesc mult de oferta! Smiley
am reusit... nu are nimic catelul... a avut cel mai probabil o indigestie...dupa spusele doctorului...
acum e ok...mananca, latra, alearga... e mult mai bine...

eu intotdeauna imi fac timp sa duc cateii la veterinar (am 3 in total)...
dar uneori nu pot sa ajung imediat...
 apropos de ce imi spunea dsh... am scaun de masina pt bebe, catelul nu sta in cusca nici in visele mele frumoase! chit ca ar sta... nu pot sa ii pun pe amandoi pe bancheta din spate... in fata nu pot sta nici unul... deci...imi trebuie inca o persoana care sa mearga cu mine... ceea ce, in timpul saptamanii...nu prea se poate...

daca postez o intrebare... o fac pt ca am nevoie de un sfat..de la persoane care s-au confruntat cu asa ceva sau care au cunostinte in domeniu...
oricum, tot ma duc la vet... dar daca are cineva un sfat pe care sa il pot aplica rapid... de ce sa nu il cer?
e usor sa arunci cu pietre si sa acuzi... dar nu sunt intr-o situatie tocmai usoara... ma straduiesc sa rezolv toate problemele...
dar uneori nu imi permit acel "imediat"...
si tot ce am cerut a fost o parere...
mi-am invatat lectia aici...
nu o sa mai intru sa cer sfaturi... pt ca nu am nevoie sa fiu acuzata...
va doresc catzelusi sanatosi!

My little dog - a heartbeat at my feet.
hellena09
Newbie
*

« Reply #14 on: November 30, 2009, 11:34:12 AM »

daca vrei, adauga-ma pe mess...
hell_ena09 e id-ul meu...
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: