Forum ciobanesc german
August 29, 2015, 12:36:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Tail chasing - "fuga dupa coada, membre"  (Read 19833 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #15 on: January 21, 2007, 10:05:16 PM »

Foarte mult m-a intristat acest schimb de replici! Am cautat "tail chasing" pe google si exista foarte multe articole. Este o conditie serioasa, care poate avea factori psihologici, fizici sau poate fi chiar o predispozitie genetica. Iata un link:
http://www.usask.ca/wcvm/herdmed/applied-ethology/behaviourproblems/tailchase.html ... si altul:
http://www.petplace.com/dogs/tail-chasing-in-dogs/page1.aspx
Se gasesc cu Google si alte articole. Mult succes, si sper sa-si revina. E foarte dureros sa ai un caine cu asemenea probleme...

Leader of a screwed-up pack
TT
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #16 on: January 22, 2007, 01:06:31 PM »

Ca o concluzie .... aproximativa, baietii au acum 17luni, de trecut nu i-a trecut 100% dar e muuult mai bine.
Acum nu se mai invarte efectiv dupa coada dar, uneori, doar cand plec din curte se aseaza si se linge, baleste pe o pulpa, mereu aceeasi (stanga) sau pe coada .... e neplacut sa-l vezi murdar dar am convingerea ca in timp se va lasa si de asta!

PS Acum are alta pasiune SAPA si sapa intr-o zi cat altii in7! Angry
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #17 on: January 22, 2007, 03:18:02 PM »

cunoastem si noi pasiuni din astea. e f imbucurator cand vine cu labutele pline de pamant sau noroi(cand ploua e mai relaxant de sapat) si cu botul cu pamant uscat pe el. iti vine sa/i pupi in bot, nu altceva. Cheesy

cuget, deci exist!
lory1man
Full Member

ALDO[ mingea preferata mea]

« Reply #18 on: June 05, 2007, 04:14:21 PM »

si al meu a inceput sa se invarte dupa coada , o prinde in gura si apoi ii da drumul si iar se invarte apoi. Asta face de 3 saptamani , are 3luni si 3 saptamani acum , si cred ca se joaca sau o face pentru a ne avertiza sa-l bagam in seama; cand e singur nu face asta , decat cand nu mai ne jucam cu el si suntem langa el , deci nu plecam de langa el, ne asezam pe pat , ori pe scaun si mancam sau vorbim in familie, il apuca invarteala asta pana ameteste rau sau , normal ii dam o jucarie si punem mana pe el. Imi cer scuze ca am povestit amanuntit problema care ma framanta si nu o inteleg deloc, va rog daca cunoaste-ti asa comportament , e bine sau e de rau; ce pot sa corectez eu ? cum ? fac orice pentru ^^baiatul meu ^^
CAINELE MEU I-SI ROADE COADA SI MEMBRELE DIN SPATE.MA PUTETI AJUTA?
KANGDANLIN
Hero Member

« Reply #19 on: October 21, 2007, 10:06:48 PM »

Ca o concluzie .... aproximativa, baietii au acum 17luni, de trecut nu i-a trecut 100% dar e muuult mai bine.
Acum nu se mai invarte efectiv dupa coada dar, uneori, doar cand plec din curte se aseaza si se linge, baleste pe o pulpa, mereu ac
Acum nu se mai invarte efectiv dupa coada dar, uneori, doar cand plec din curte se aseaza si se linge, baleste pe o pulpa, mereu aceeasi (stanga) sau pe coada .... e neplacut sa-l vezi murdar dar am convingerea ca in timp se va lasa si de asta!

cat de des il scoti la plimbare? ...pe saptamana?
TT
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #20 on: October 22, 2007, 12:48:09 AM »

cat de des il scoti la plimbare? ...pe saptamana?
Discutia este din Febr 2006. In acea perioada Febr 06 - Dec 06 caini au iesit din curte zilnic min.2H dimineata (dresaj) uneori + iesire la lac in WE.
In zilele noastre au sapt in care ies zilnic si altele in care ies de 3-4 ori pe sapt.

karmenita2004-Ares
Newbie
*

« Reply #21 on: June 05, 2008, 06:22:18 PM »

Am un lup de 2 ani si ...knd nu e bagat in seama, e nervos  isi musca..codita ,o trage mai mai sa o smulga. A subtiat-o:| L-am dat la dresaj...nik;i-am dat cu boia pe coada,nik..nush ce sa-i mai fac. Si toate k toate,dar de la un timp a inceput sa faca pipi in casa chiar inainte sA-L SCOT afara,sau pur si simplu fara sa-i fac nik. HELLLPPPP :'(
karmenita2004-Ares
Newbie
*

« Reply #22 on: June 09, 2008, 11:11:46 PM »

hmmm..nu vine nimeni in ajutor cu vreo idee ceva? Smiley)
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #23 on: June 09, 2008, 11:58:33 PM »

cred ca am vazut un topic similar pe aici, pe la probleme de comportament.
off topic, pot sa te rog sa scrii inteligibil? ca nu se intelege absolut nimic din ce scrii.... k-urile alea sunt destul de deranjante la ochi. sper ca nu te superi!

karmenita2004-Ares
Newbie
*

« Reply #24 on: June 10, 2008, 12:18:22 AM »

scuze...scriu asa din obisnuinta...:|  Am cum sa modific?Tongue   Unde ai vazut?la "COMPORTAMENT"??  eu m-am uitat dar ....
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #25 on: June 10, 2008, 12:24:29 AM »

un simplu search - clic! dupa cuvantul coada m-a adus in topicul cu pricina.

karmenita2004-Ares
Newbie
*

« Reply #26 on: June 10, 2008, 12:38:28 AM »

si eu credeam ca sunt singura care se confrunta cu problema asta Smiley)...Am si eu un cg de 2 ani...knd e nervos sau plictisit se trage de coada(are coada ft subtire acum..).Am gasit 2 "remedii"(sa zicem):1. daca merg cu el la tzara/munte si il las sa sape in voie & are multe betze uita de coada; 2.cand era la dresaj ,dresorul mi-a dat "zgarda electrica".cat o avea nu schitza  nici macar un mic interes fatza de coditza(stia el ce stia:) ).Ei...cum i-o dadeam jos,hop la coada.
Oricum,dresajul nu a avut mare efect...bani dati,rezultate..minime(si nu e un caine prost)

: imi repet rugamintea (pe care ti-a mai adresat-o si alt moderator) de a scrie inteligibil.
Kintasha

karmenita2004-Ares
Newbie
*

« Reply #27 on: June 10, 2008, 12:40:49 AM »

hehee...inca nu descoperisem unde sa dau search =))
am gasit acum...Tongue
zi-mi s mie cum pot sterge topicul asta pls:D
KANGDANLIN
Hero Member

« Reply #28 on: June 10, 2008, 12:50:00 AM »

poi..daca zici ca face asta doar cand nu-l bagi in seama...cam ti-ai raspuns singur la intrebare...joaca-te cu el pana oboseste si apoi vezi daca mai face asta...daca iar se musca de coada, corecteaza-l , poate asa a  invatat el sa ceara atentie....
karmenita2004-Ares
Newbie
*

« Reply #29 on: June 10, 2008, 12:57:58 AM »

poti sa-i spui "nu" cat vrei...nu reactioneaza.. are momnte in care nu te baga in seama daca vrei sa te joci cu el...Este ft incapatanat:P .Si faza e ca nu te poti juca cu el non-stop..daca am treaba nu ma pot ocupa de el...  Am gasit cateva"remedii"in legatura cu coditza(am citit acum mai multe commentarii si sa zicem ca m=am mai linistit)Marea problema acum este "pishu".Daca ar fi fost micutz,asta nu ar fi fost motiv de ingrijorare,dar...are 2 ani .Trebuie sa ma mai documentez si sa vad ce pot face.....
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

reclama