crinasara
Jr. Member

|
 |
« on: December 05, 2009, 02:11:00 PM » |
|
Astazi am fost la medicul veterinar (din cauza unor probleme) si a verificat microcipul (am vrut eu sa-l verifice, de cand a fost injectat nu a mai fost citit) si nu se putea citi. Nu stim ce sa facem acum. Putem sa-i punem altul, insa codul de la acest microcip care nu se mai poate citi este si pe pasaportul catelusei si pe pedigree. Ma puteti sfatui ce sa fac, se poate schimba acest cod de bare de pe aceste acte?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: December 05, 2009, 04:41:11 PM » |
|
S-a incercat citirea pe o suprafata mai mare sau doar in locul unde a fost introdus cipul? Se mai intampla ca microcipul sa o ia *la plimbare * 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crinasara
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: December 05, 2009, 07:49:13 PM » |
|
A tot incercat medicul, destul de mult timp si pe o suprafata mai mare, chiar si pe corp. 
|
|
|
|
« Last Edit: December 05, 2009, 07:50:49 PM by crinasara »
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #3 on: December 05, 2009, 09:22:57 PM » |
|
.... posibil incompatibilitate CIP-cititor..am mai auzit cazuri
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Leon
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: December 06, 2009, 09:39:22 PM » |
|
nu stie cineva daca aceste microcipuri au cumva vreo durata de viata?si daca da, care ar fi aceea?
|
|
|
|
|
|
Familia, Ciobanesti germani, Reno, Nokia, Sony, Adidas,........astea ma fac fericit.
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« Reply #5 on: December 06, 2009, 09:55:38 PM » |
|
nimic nu dureaza o vesnicie si ca urmare exista cipuri care se dezactiveaza mai repede... Totusi, cel mai bine e sa incercati si cu alte cititoare, exista unele cititoare care citesc anumite serii de cip( depinde lungimea seriei) doar cand "au chef"...daca le citesc. Mi s-a intamplat sa nu pot citi un cip (la cal-acelasi model de cip, acelasi cititor) azi...iar peste 1-2 luni sa-l citesc cu acelasi cititor. Trebuie ca si bateriile cititorului sa fie bune, cititorul sa nu fie antic...sa fie cat mai "universal".
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
|
Leon
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: December 06, 2009, 09:58:59 PM » |
|
sincer, mi se pare cam prea ''relativa'' treaba......
|
|
|
|
|
|
Familia, Ciobanesti germani, Reno, Nokia, Sony, Adidas,........astea ma fac fericit.
|
|
|
crinasara
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: December 08, 2009, 11:55:58 AM » |
|
Multumesc de raspunsuri, o sa o ducem si la alti veterinari sa incerce sa-i citeasca microcipul. Daca va trebui sa-i punem altul, se poate sa-i schimbam codul de pe acte?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #8 on: December 08, 2009, 01:53:17 PM » |
|
mai incercati sa gasiti microcipul inserat initial; daca e vorba de un cip Ro - COR - in cazul in care microcipul original nu mai este la locul lui si implantati altul, ar fi bine sa faceti o notificare si catre COR (prin Aociatia teritoriala) si DA, atunci schimbati si codul de bare de pe acte.
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
crinasara
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: December 09, 2009, 05:09:58 PM » |
|
Multumesc pt. raspuns.
|
|