Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:58:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: O PARERE  (Read 1496 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan76
Jr. Member
**

« on: December 29, 2009, 11:42:26 PM »

IN VIITORUL APROPIAT UN PRIETEN DE-AL MEU PLEACA DIN TARA DEFINITIV,DAR LASA IN URMA SA UN CG IN VIRSTA DE 7-8 LUNI NU STIU EXACT CARE SE PARE CA ARE PROBLEME CU URECHILE SI ANUME NU LE RIDICA[ASA SPUNE EL ,EU NU L-AM VAZUT]     INTREBAREA E  OARE DACA O SA-I FAC EU NISTE CALCIU INJECTABIL O SA-L AJUTE?
dux
Hero Member

« Reply #1 on: December 29, 2009, 11:56:28 PM »

IN VIITORUL APROPIAT UN PRIETEN DE-AL MEU PLEACA DIN TARA DEFINITIV,DAR LASA IN URMA SA UN CG IN VIRSTA DE 7-8 LUNI NU STIU EXACT CARE SE PARE CA ARE PROBLEME CU URECHILE SI ANUME NU LE RIDICA[ASA SPUNE EL ,EU NU L-AM VAZUT]     INTREBAREA E  OARE DACA O SA-I FAC EU NISTE CALCIU INJECTABIL O SA-L AJUTE?
nu are nici o legatura cu calciul.problema este genetica.
petshop4you
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #2 on: December 29, 2009, 11:56:39 PM »

dan76,discutia cu calciul a fost probabil cea mai dezbatuta problema de pe forum,calciul  se da la recomandarea vet-ului si nu pt simplul motiv ca un catel nu-si ridica urechile .citeste zecile de topicuri referitoare la ridicare urechilor !
dan76
Jr. Member
**

« Reply #3 on: December 30, 2009, 11:19:37 AM »

Ideea e daca se mai poate face ceva ?Eu o sa-i dau niste k9 calciu sa vad daca se rezolva problema si o sa-i dau si mincare mai buna calitativ {fiindca sincer nu stiu cit de bine a fost ingrijit] si totodata o sa merg cu el si la un doctor sa se uite la urechi.Astazi o sa merg sa-l iau de la prietenul meu , si sa vad care e problema lui de fapt.
Thara
Hero Member

« Reply #4 on: December 30, 2009, 11:23:57 AM »

eu spun ca s-ar mai putea face ceva...dar niciodata nu exista garantii,mai ales la varsta asta.inainte de toate,dupa ce-l luati,cel mai bine ar fi sa-l duceti la medic,sa stabileasca el ce calciu/vitamine are nevoie si cum : adica injectabil sau doar pastile.
va puteti face o idee si cand il vedeti - urechile pot avea baza intarita si sa fie pe jumatate sus sau pot fi lasate de tot.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
dan76
Jr. Member
**

« Reply #5 on: December 31, 2009, 07:34:40 PM »

E nasol urechile sunt de la jumatate indoite si cainele face in martie 1 an,sincer nu stiu daca se mai poate face ceva.Pacat ca unii au parte de caini inreligenti dar nu stiu sa-i creasca.
dan76
Jr. Member
**

« Reply #6 on: December 31, 2009, 07:38:14 PM »

LA MULTI ANI multa sanatate mult noroc si sa va aduca anul care vine numai satisfactii
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof