ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« on: December 30, 2009, 11:58:09 AM » |
|
Pui mei in varsta de aproape 2 luni, 5 la numar, au inceput decateva zile sa se bata intre ei. La inceput am crezut ca e normal si ca se joaca, pana cand schelalaitul lor a devenit prea puternic pentru o simpla joaca intre catei. Se grupeaza cate 2 sau mai multi si trag din cate unu ca dintr-o bucata de carne, am incercat sa-l ridic pe unu si tinea asa de strans incat l-am ridicat si pe cel pe care il apucase de piele. Am gasit pe ei chiar urme de sange, atat de tare se ranesc. Momentan ii tin separati atat cat imi permite spatiul. Intrebarea mea este ce as putea sa fac sa nu se mai manance? sau daca se trage de al faptul k le-am dat carne cruda?
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
mircea13
Jr. Member

User sub 16 ani
|
 |
« Reply #1 on: December 30, 2009, 12:29:39 PM » |
|
pai cainii se sfasie intre ei de foame dar aici nu cred ca e cazul...poate ca e din joaca si unii sunt dominanti...ar fi multe posibilitati dar ii las pe cei cu experienta mai mare sa-ti raspunda
|
|
|
|
|
|
cainele care doarme ziuuaaa...noaptea sta de paza...  )
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #2 on: December 30, 2009, 12:34:20 PM » |
|
Inca nu au ierarhiile stabilite in haita si hranirea cu carne amplifica comportamentul agresiv. Eu nu am vazut caini sa se bata de la hrana uscata, dar de la carne se bat si puii de 4 saptamani.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
hans
|
 |
« Reply #3 on: December 30, 2009, 02:10:22 PM » |
|
acum 2 sapatamani i-am hranit pe ai mei cu carne ... rezultat : bataie generala inainte si dupa masa, s-au cam stricat relatiile intre ei, acum fiecare isi petrece timpul in coltul sau de curte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea13
Jr. Member

User sub 16 ani
|
 |
« Reply #4 on: December 30, 2009, 02:12:33 PM » |
|
acelasi raspunsssssssss 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #5 on: December 30, 2009, 02:26:53 PM » |
|
acelasi raspunsssssssss  1. Cainii nu se sfasie intre ei de foame. Cainele este un animal care traieste in haita si cand le este foame vaneaza impreuna. Cazuri de canibalism canin nu se prea cunosc. Intradevar instinctul le spune sa lupte pentru bucatica lor de carne si pentru sefie in haita, dar pana la a se sfasia de foame mai este muuuuult. 2. Introducerea carnii crude in alimentatia puilor poate ajuta la intarirea instinctelor de supravietuire (prada+lupta), dar o sa aiba ca efect negativ aceasta agresivitate exacerbata care pentru puii mai slabi o sa fie ca o bota in cap. Cel puternic devine mai puternic si cel salb devine si mai slab. 3. Incearca sa-i separi pe cei puternici de cei slab la mancare.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
mircea13
Jr. Member

User sub 16 ani
|
 |
« Reply #6 on: December 30, 2009, 02:37:30 PM » |
|
nu ma intelege gresit....am zis ca acelasi raspuns este...adica acelasi raspuns pe care l-ai dat tu m-ai sus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #7 on: December 30, 2009, 02:43:44 PM » |
|
nu ma intelege gresit....am zis ca acelasi raspuns este...adica acelasi raspuns pe care l-ai dat tu m-ai sus
mai* Hans are caini de multi ani si destula experienta. aici pe forum mai si invatam din relatarile/experientele altora.
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #8 on: December 30, 2009, 03:03:51 PM » |
|
M-am linistit ca nu poate fi vorba de canibalism! Ca prima masura, nu o sa mai pupe carne cruda prea curand! Problema e ca se bat tot timpul nu numai la mancare, pur si simplu cand se intalnesc se iau la harta, sau si mai rau, se cauta unu pe altu ca se bata! O sa vad ce rezultate dau separarea si eliminarea carnii crude!
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
mircea13
Jr. Member

User sub 16 ani
|
 |
« Reply #9 on: December 30, 2009, 03:34:17 PM » |
|
asa fac si catelele mele...cand se intalnesc se iau la bataie...chiar si din joaca...la mancareee nu mai vorbesc....se uita una in castronelu alteia sa vada daca celalalt are altceva si iar izbucneste conflictulll
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemu-ha
|
 |
« Reply #10 on: January 03, 2010, 12:41:40 PM » |
|
1. Cainii nu se sfasie intre ei de foame. Cainele este un animal care traieste in haita si cand le este foame vaneaza impreuna. Cazuri de canibalism canin nu se prea cunosc.
Nici macar la lupi nu se cunosc cazuri cu membrii haitei, desi ei mananca un lup din alta haita, daca-l omoara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|