lassie06
Jr. Member

LORD
|
 |
« Reply #15 on: January 07, 2010, 05:51:21 PM » |
|
condoleante 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #16 on: January 07, 2010, 10:27:20 PM » |
|
Condoleante. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #17 on: January 08, 2010, 10:59:41 AM » |
|
Pentru cei care vor citi acest topic, numele meu este Catalina si este pentru prima data cand intru pe acest site si o fac pentru a va spune povestea cainelui meu Wolf, o corcitura intre un ciobanesc german(mama) si un lup gasit in padure de catre un padurar (tata). Azi 30.12.2009 mi-am eutanasiat cainele care pe data de 23.02.1010 ar fi implinit 13 ani. Imi este greu sa scriu durere pe care o simt, mi se pare ca nimic nu mai are sens si ca aceasta durere nu va trece niciodata. Wolf este cel mai minunat caine care a existat, si as vrea sa rog pe toti cei care vor citi ce scriu sa se gandeasca la el pt ca imi este frica ca e suparat pe mine. De o saptamana nu se mai misca deloc, incepusem sa-i dau rimadyl de 50 mg de cateva luni si faceam si injectii cu un antiinflamator, vitamione si un anestezic. Era din ce in ce mai rau, de 2 zile nu mai manca sau bea nimic, nici din mana, aseara a venit veterinarul si am incarcat sa-i punem o perfuzie, dar era atat de deshidratat incat nu a reusit sa-i gaseasca venele, si a facut-o subcutanat. Azi noapte a facut pe el, si azi diminiata sangera putin din gura. Intr-un final am luat decizia si am plecat cu el sper cabinetul veterinar, nu au reusit nici azi sa-i gaseasca venele, au incercat sa-i faca injectia in jugulara si dupa ce l-au ras au vazut ca avea edem (si eu care il chinuiam si-l faceam sa inghita pastile) si au trebuit sa-i faca anetezie generala si injectia direct in cord. Am fost puternica pentru el si nu l-am parasit, am fost acolo tot timpul, mi-a murit in brate cui mana mea pe nasul ui sa-mi simta mirosul. Va rog mult sa va ganditi la el si cand va strange-ti catelul in brate sa-i soptiti la ureche ca, Catalina il iubeste mult pe Wolf, va cer sa faceti din cateii vorstii mesagerii dragostei mele, poate asa va afla cat de mult l-am iubit. Va multumesc WOLF TE IUBESC SI TE VOI IUBI TOATA VIATA MEA, ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE AM PRIMIT DE LA TINE, ITI MULTUMESC CA AI EXISTAT ESTI CEL MAI MINUNAT CATEL DE PE FATA PAMANTULUI, NU TE VOI UITA NICIODATA, MI-E DOR DE TINE SI AS VREA SDA STIU CA BNU ESTI SUPARAT PE MINE TE IUBESC
anul trecut ,in vinerea mare,mi-a murit un caine.a murit in ochii mei.stiu ce inseamna.si avea doar 6 ani.m-am considerat un om tare dar in momentul ala am fost ravasit de durere.dumnezeu sa-l odihneasca.dar sa sti ca acest gol nu ti-l poate acoperii decat prezenta unui alt catelus,indiferent daca este de rasa sau comunitar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anca13
Newbie
|
 |
« Reply #18 on: January 09, 2010, 08:43:03 PM » |
|
am inceput sa plang cand am citit povestea ta. stiu cum e. acum 2 ani, in sapt mare (de dinainte de pasti), a murit ARES, catelul care il aveam de 6 ani si il crescusem de cand avea o zi . cand era mic i-am dat lapte cu manusa chirurgicala (ca sa creada ca e tzatza mamei), l-am ingrijit si l-am iubit ff mult. eram insarcinata in 6 luni cand a murit. locuiesc la casa si probabil ca a deranjat pe cineva, iar acel cineva l-a facut sa nu mai manance, sa fie apatic, sa urineze sange si intr-un final sa moara. nici tratamentul, nici perfuziile nu l-au putut tine in viata. eram la serviciu cand a murit si l-am rugat pe sotz sa il ingroape inainte sa ajung acasa. nu vroiam sa il vad mort. mi-l aduc aminte viu, frumos, nebun cum era el (pt ca mi-a muscat bunika, bunikul si a maraito pe mama). doar de mine stia si doar pe mn ma asculta. l-am iubit si inca ma mai gandesc la el. spun "l-am iubit" pt ca acum o am pe fetitza mea, e care o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. mai avem un labrador, ATHOS, de 5 ani, care este o figura si jumatate. il indragesc si pe el, dar totusi e ceva diferit fata de cum era afectiunea pt ARES. mi-as dori f mult sa mai gasesc un caine cum a fost ARES, desi cred ca altul ca el nu e si nici nu va fi vreodata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robingo2004
Full Member

|
 |
« Reply #19 on: February 25, 2010, 09:36:47 PM » |
|
...este foarte dureros...condoleante..plag mereu cand cintesc sectiune "in memoriam"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adri
Sr. Member

satisfactie inseamna fericire :*:*:*
|
 |
« Reply #21 on: February 27, 2010, 12:38:54 AM » |
|
condoleante pentru toti cateii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edward_on
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: March 22, 2010, 01:19:17 PM » |
|
Salut,numele meu este Edward,iar ieri a fost o zi trista...pt ca a trebuit sa imi eutanasiez cainele,un ciobanesc german de aproape 15 ani(pe 5 mai ii implinea).De anul trecut a facut 3 atacuri cerebrale,a venit doctorul si l-a tot ingrijit si il mai punea pe picioare,incepuse sa nu mai vada cu un ochii si nu mai auzea prea bine,iar martea trecuta a facut o criza iar si a ramas la podea,nu s-a mai ridicat pana ieri cand a trebuit sa luam hotararea.Numele lui este Nero,un caine ca toti ceilalti ciobanesti germani,inteligent si cu personalitate puternica,va scriu acest mesaj pt ca simt nevoia sa ma descarc si nu o pot face decat aici unde stiu ca sunt iubitori de animale...a trebuit sa il car pana jos in gradina unde l-am ingropat,l-am ingropat exact in locul unde ii placea lui sa isi faca nevoile la baza unui gard viu pentru a avea si umbra ca doar vine vara si stiu ca ii era foarte greu pe caldura din cauza blanii pe care o avea.  ...nu va pot descrie ceea ce simt in cuvinte...pot sa va spun doar ca simt cum mi se sfasie inima de durere.Imi doresc sa aveti grija de patrupedul vostru si multa sanatate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #23 on: March 22, 2010, 01:25:27 PM » |
|
RIP Nero... imi pare tare rau... felicitari totusi pentru varsta inaintata la care ai avut grija sa ajunga....
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
edward_on
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: March 22, 2010, 01:28:11 PM » |
|
Salut,numele meu este Edward,iar ieri a fost o zi trista...pt ca a trebuit sa imi eutanasiez cainele,un ciobanesc german de aproape 15 ani(pe 5 mai ii implinea).De anul trecut a facut 3 atacuri cerebrale,a venit doctorul si l-a tot ingrijit si il mai punea pe picioare,incepuse sa nu mai vada cu un ochii si nu mai auzea prea bine,iar martea trecuta a facut o criza iar si a ramas la podea,nu s-a mai ridicat pana ieri cand a trebuit sa luam hotararea.Numele lui este Nero,un caine ca toti ceilalti ciobanesti germani,inteligent si cu personalitate puternica,va scriu acest mesaj pt ca simt nevoia sa ma descarc si nu o pot face decat aici unde stiu ca sunt iubitori de animale...a trebuit sa il car pana jos in gradina unde l-am ingropat,l-am ingropat exact in locul unde ii placea lui sa isi faca nevoile la baza unui gard viu pentru a avea si umbra ca doar vine vara si stiu ca ii era foarte greu pe caldura din cauza blanii pe care o avea. ...nu va pot descrie ceea ce simt in cuvinte...pot sa va spun doar ca simt cum mi se sfasie inima de durere.Imi doresc sa aveti grija de patrupedul vostru si multa sanatate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AILYNE
|
 |
« Reply #25 on: March 22, 2010, 04:12:55 PM » |
|
...nu va pot descrie ceea ce simt in cuvinte...pot sa va spun doar ca simt cum mi se sfasie inima de durere. Nici nu se poate descrie in cuvinte si nu exista nici cuvinte de consolare . Dar te intelegem. Cum sa nu inteleg prin ce treci , cand pentru mine cel putin , toata povestea ta suna ca o premonitie pentru tot ceea ce ma asteapta, culmea, in legatura cu CG-ul meu pe numele Nero, ajuns si el la varsta apropiata de 15 ani.Si care , printr-o stranie coincidenta, e diagnosticat cu aceasi boala si macinat de aceleasi simptome ca si al tau. Simt prin ce treci , bucurandu-ma inca de rasuflarea grea a masculului meu, ce zace stors de puteri mai mult pe podea decat merge in picioare, dar care isi tine mereu ochii deja incetosati atintiti spre mine. Sub povara ochilor sai migdalati si mari, care nu mai cer nimic , simt nevoia sa fac si eu mult mai multe pentru el decat sa-l fortez sa-si ia leacurile . Simt, ceea ce ai simtit probabil si tu,faptul ca ar trebui sa incerc imposibilul.Ceva asemanator scriitorului grec, Nikos Kazantzakis, ajuns la varsta de 75 de ani , cand simtindu-se incoltit de moarte si cu raportul catre viata neterminat a decis; ,,…sa ma asez la un colt de strada si , intinzand mana spre trecatori, sa cersesc: Fie-va mila , oameni buni, dati-mi un sfert de ora , o, dati-mi o farama de timp, doar atat cat sa-mi termin opera, apoi Charon n-are decat sa vina “ (Nikos Kazantzakis) Dar, la fel ca si Kazantzakis, si cainii nostri stiu din instinct , ca nu-l pot pacali nici ei pe Charon,(pe luntrasul din mitologia greaca ce-i va lua cu barca in lumea celor drepti) .Presimt mai bine decat noi momentul sosirii barcii , si la fel precum scriitorul , stiu sa se pregateasca cu demnitate si din timp la drum. ,,…Imi strang uneltele: vazul, mirosul , pipaitul, gustul , auzul , ratiunea. S-a inserat, ziua de munca s-a sfarsit, ma intorc aidoma cartitei in casa mea , pamantul.Nu pentru ca sunt ostenit de lucru, nu sunt ostenit, dar soarele a apus” (Nikos Kazantzakis)Nero al meu incet-incet isi strange deja uneltele. Doar dragostea imensa ce ne leaga se lupta sa-l tina la distanta pe luntrasul Charon . Imi pare nespus de rau , edward_on, ca pentru Nero al tau SOARELE A APUS. RIP NERO 
|
|
|
|
|
|
Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana. ( Anonym)
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #26 on: March 22, 2010, 06:17:04 PM » |
|
... fiecare caine este unic, si locul e de neumplut ca si la oameni. foarte trist, dar gandeste-te ca acum nu il mai doare nimic si e bine...
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
edward_on
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: March 24, 2010, 10:53:25 AM » |
|
Salut,trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca nu i-a lipsit nimik,sunt sigur ca e foarte iubit si i se poarta mult de grija.Un asemenea moment trebuie trecut,trebuie sa fim tari si sa ne gandim la lucrurile si momentele bune si frumoase petrecute cu el.Mi-au dat lacrimiile iar,in a treia zi de cand mi-a murit "fratiorul" meu Nero.Sa ai gruja de al pana in ultima clipa.Bafta si tarie sufleteasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CatalinCG
Jr. Member

|
 |
« Reply #28 on: March 24, 2010, 09:08:26 PM » |
|
R.I.P  (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IonutLuca
Jr. Member

Dollie
|
 |
« Reply #29 on: September 08, 2010, 07:41:17 PM » |
|
R.I.P  (  (  (  ( si eu trb sa o operez saptamana asta rugativa aalturi de mine sa treaca bine peste operatia de hernie abdominala:((  (  (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|