Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 08:00:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bela  (Read 425 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sergiu N
Newbie
*

« on: January 03, 2010, 02:54:35 AM »

Acum doi ani si jumatate a plecat de langa mine campioana sufletului meu, Bela, fiica de (RJCH,R.RcL.CH,3RPJ,32CAC,4R.CACIB,6CACIB,2InvClub,17BOB,7BOG,3Bis IPO1) Gino V Konigsstein si Indi de Amalaberg. Ea nu a fost campioana pentru voi, probabil, pentru ca nu am scos-o in expo. Poate am fost prea egoist, am tinut-o pentru mine, sau poate mi-a placut ea asa cum era, simpla. Nu am vrut sa o schimb in niciun fel, am preferat sa fie catelul meu si atat. Am tinut enorm la acest caine si inca o mai am in suflet. Parca in orice caine o vad pe ea: cainele lenes cu care am dormit, cu care m-am jucat, cu care m-am plimbat, cu care am plans. Ea m-a invatat ca un caine este mai mult decat un animal, mai mult decat un om, mai mult decat orice. Era un companion adevarat. O vedeam ca pe o persoana si o respectam cum nu poti respecta un om niciodata. Ea a fost Bela, cainele meu iubit. Imi amintesc cum acum trei ani, desi nu mai avea nici dinti, m-a scapat de 5 caini maidanezi tineri. A dat dovada de curaj si atasare fata de stapan.
M-am hotarat sa trec pe alta rasa de caini si acum sunt crescator de Amstaff, insa nicio alta rasa nu e ca Ciobanescul German si niciun Ciobanesc German nu e ca Bela.
Poate ca Bela a trebuit sa plece de aici, de pe Pamant, pentru a fi cu mine de acolo, de sus, oricand si oriunde. Pentru a ma ajuta si pentru a ma sprijinii moral atunci cand am nevoie. Pot spune si acum, dupa 2 ani si jumatate de la plecarea ei dintre noi, ca atunci cand sunt trist, gandindu-ma la ea si la faptul ca atunci cand aveam o suparare doar ma uitam in ochii ei si parca imi vorbea, ma incuraja, ma intarea, devin mai tare, mai puternic, pot trece peste orice. Aproape orice pentru ca peste amintirea ei nu pot si poate nu voi putea trece niciodata.
Acum imi caut un alt Ciobanesc German pe care sa nu-l tin doar pentru mine, pentru a-l scoate in show, pentru a-mi alina din durere. Insa sunt constient ca niciun alt caine nu o poate inlocui nicicum.

Odihneste-te in pace, Bela, campioana sufletului meu!

« Last Edit: January 03, 2010, 03:26:55 AM by Sergiu N » Logged

Web Design Profesional la preturi de criza. Reduceri mari pentru site-urile de canisa.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: January 03, 2010, 01:53:23 PM »

Intradevar sunt legaturi care raman in inima noastra o viata. Fiecare catel, fiecare Cg. are un locusor foarte special, sfant in inima noastra!

Uite aici, poate iti aduce aminte de minunata ta Bela:
(tot o fiica de Gino care are acum aproape 12 ani)
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,90.msg80048.html#msg80048

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Sergiu N
Newbie
*

« Reply #2 on: January 03, 2010, 03:02:40 PM »

Multumesc, Ariana. Eu o vad oricum in orice caine, si parca si acum astept sa deschid usa si sa apara de nicaieri. Acum as da orice sa o mai vad odata. Tot ce mi-a ramas de la ea sunt lesa, zgarda si o poza cu ea. Atat a ramas din Bela a mea. Acum mai pot doar sa sper ca am sa o vad candva, undeva.

Web Design Profesional la preturi de criza. Reduceri mari pentru site-urile de canisa.
nica_ptr
Newbie
*

enzo della nuova guardia

« Reply #3 on: January 03, 2010, 07:27:54 PM »

Iti inteleg regretul. Si eu am ramas fara Enzo della Nuova Guardia . Am avut totusi noroc ca facuse o monta cu cateva zile inainte, iar puiul pe care l-am primit pentru monta l-am oprit. In acest an voi merge cu el in competitii .
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: