hector31
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: January 14, 2010, 11:45:33 PM » |
|
Iubirea mea,un ciobanesc german de 13 ani si 8 luni a ajun la noi in casa cand avea 8 luni. ne-a intrat repede pe sub piele.ii spuneam escroc sentimental.mama,care nu l-a vrut initial,dormea cu el in pat.eu ce sa zic,daca se punea pe plapuma,nu il derajam chiar daca imi era frig,sa stea puiul bine Era cuminte,statea singur si 12 ore(nu zilnic ) si nu i se auzea gurita,nu facea in casa,nici la batranete Ar fi multe de spus din viata lui,dar poate altadata,acum as vrea sa va spun ce s-a intamplat,de a trebuit sa iau cea mai grea decizie dein viata mea si ii cer iertare lui HECTOR,dar nu am vrut sa sufere .Oamenii au pacate,dar ei nu Totul a fost bine pana in noaptea de 27 spre 28 dec 2009 cand dormind a avut hemoragia pe nara dreapta.prostutul nici nu realiza.Am crezut ca innebunesc.cred ca erau aproape 500 ml de sange proaspat.Am chemat atunci noaptea un medic care a zis ca ei dezvolta la batranete tumori de cornete nazale si ca sangereaza mult si nu ai ce sa faci.mi-a zis sa ii fac o radiografie.nu m-am dus pentru ca era un stres pentru el si am zis sa se mai refaca un pic pentru ca si cand latra un pic sangera pe nas A doua zi iar a dat pe nas ,a venit cineva,i-a pus o branula la labuta,l-a hidrata un pic ,i-a facut vit k ,adrenostazin.el a zis ceva tot de o tumora.altul ca ar fi presiunea intracraniana mare la caina batrani si ca va opri.nu mi-a zis cand si l-a pus pe un tratament.o singura zi nu a sangerat,saracul. Culmea e ca ,saracul,era putin slabit dupa momentul sangerarii si dupa aceea parea ca nu are nimic.el a fost afara si si- a facut nevoile normal pana in ultimul momen Pe 31 la pranz,iar sange pe nas,i-am pus un pic de ser cu adrenostazin si Voluven sa il mai umplu putin (folosim pentru oameni cand pierd sange si le scade tensiunea).S-a oprit,pe la orele16 a fost afara,si-a facut nevoile si a venit direct sa ceara mancare(era tera mancacios,nu si-a pierdut o clipa apetitul) A inceput sa manance si am vazut in castronl lui sange,i-am dat deoparte castronul(prostutul nu realiza si ar fi mancat asa) si cand m-am uitat nu mai dadea pe nara,sangera tare di gura.Am innebunit.A incercat sa mearga prin casa,dar s-a prabusit si si-a dat ochii peste cap(a lesinat de cat sange a pierdut,puiul).am crezut ca ala e momentul,dar i-am dat perfuzia mai repede.si pana au venit medicii(ii chemasem sa nu se chinuie) s-a ridicat greu,s-a dus spre usa,apoi la geam si se uita pe geam,s-a dus sa bea apa Sper sa ma ierte pentru ca l-am tras putin spre medici,apoi m-au lasat sa ma gandesc.Au fost cele mai lungi si mai grele minute din viata mea pentru ca parea mai bine,dar mi-a fost teama ca incepeam serviciul si ii gaseam mort singur si intr-o balta de sange.sun sigura ca nu iiurea atunci nimic,doar era slabit si ofta Am decis ca desi nu isi arata varsta,batranetea e grea si nu mi-as fi iertat daca ar fi suferit mai mult II rog sa ma ierte,dar tocmai pentru ca l-am iubit enorm,am luat decizia asta Daca cineva mi-ar fi spus ca ,daca imi tai o mana,il salvez,mi-as fi taiat.pe cuvant L-am inmormantat pe 3 ian 2010 in cimitirul Raiul Animalelor cu o placuta comemorativa Ma iertati daca v-am plictisit POate se joaca toti cainii nostrii acolo sus
|