Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 07:26:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: HECTOR,iubirea mea,odihneste-te in pace  (Read 669 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
hector31
Newbie
*

« on: January 14, 2010, 11:02:23 PM »

HECTOR nu mai este langa mine,dar sun sigura ca are grija de mine in continuare
Thara
Hero Member

« Reply #1 on: January 14, 2010, 11:05:57 PM »

condoleante!intelegem cum va simtiti!  Sad
de ce nu puneti niste poze cu el?
olimpia
Newbie
*

« Reply #2 on: January 14, 2010, 11:11:16 PM »

RIP Hector.
hector31
Newbie
*

« Reply #3 on: January 14, 2010, 11:45:33 PM »

Iubirea mea,un ciobanesc german de 13 ani si 8 luni a ajun la noi in casa cand avea 8 luni. ne-a intrat repede pe sub piele.ii spuneam escroc sentimental.mama,care nu l-a vrut initial,dormea cu el in pat.eu ce sa zic,daca se punea pe plapuma,nu il derajam chiar daca imi era frig,sa stea puiul bine
 Era cuminte,statea singur si 12 ore(nu zilnic ) si nu i se auzea gurita,nu facea in casa,nici la batranete
Ar fi multe de spus din viata lui,dar poate altadata,acum as vrea sa va spun ce s-a intamplat,de a trebuit sa iau cea mai grea decizie dein viata mea si ii cer iertare lui HECTOR,dar nu am vrut sa sufere .Oamenii au pacate,dar ei nu
Totul a fost bine pana in noaptea de 27 spre 28 dec 2009 cand dormind a avut hemoragia pe nara dreapta.prostutul nici nu realiza.Am crezut ca innebunesc.cred ca erau aproape 500 ml de sange proaspat.Am chemat atunci noaptea un medic care a zis ca ei dezvolta la batranete tumori de cornete nazale si ca sangereaza mult si nu ai ce sa faci.mi-a zis sa ii fac o radiografie.nu m-am dus pentru ca era un stres pentru el si am zis sa se mai refaca un pic pentru ca si cand latra un pic sangera pe nas
A doua zi iar a dat pe nas ,a venit cineva,i-a pus o branula la labuta,l-a hidrata un pic ,i-a facut vit k ,adrenostazin.el a zis ceva tot de o tumora.altul ca ar fi presiunea intracraniana mare la caina batrani si ca va opri.nu mi-a zis cand si l-a pus pe un tratament.o singura zi nu a sangerat,saracul.
Culmea e ca ,saracul,era putin slabit dupa momentul sangerarii si dupa aceea parea ca nu are nimic.el a fost afara si si- a facut nevoile normal pana in ultimul momen
Pe 31 la pranz,iar sange pe nas,i-am pus un pic de ser cu adrenostazin si Voluven sa il mai umplu putin (folosim pentru oameni cand pierd sange si le scade tensiunea).S-a oprit,pe la orele16 a fost afara,si-a facut nevoile si a venit direct sa ceara mancare(era tera mancacios,nu si-a pierdut o clipa apetitul)
A inceput sa manance si am vazut in castronl lui sange,i-am dat deoparte castronul(prostutul nu realiza si ar fi mancat asa) si cand m-am uitat nu mai dadea pe nara,sangera tare di gura.Am innebunit.A incercat sa mearga prin casa,dar s-a prabusit si si-a dat ochii peste cap(a lesinat de cat sange a pierdut,puiul).am crezut ca ala e momentul,dar i-am dat perfuzia mai repede.si pana au venit medicii(ii chemasem sa nu se chinuie) s-a ridicat greu,s-a dus spre usa,apoi la geam si se uita pe geam,s-a dus sa bea apa
Sper sa ma ierte pentru ca l-am tras putin spre medici,apoi m-au lasat sa ma gandesc.Au fost cele mai lungi si mai grele minute din viata mea pentru ca parea mai bine,dar mi-a fost teama ca incepeam serviciul si ii gaseam mort singur si intr-o balta de sange.sun sigura ca nu iiurea atunci nimic,doar era slabit si ofta
Am decis ca desi nu isi arata varsta,batranetea e grea si nu mi-as fi iertat daca ar fi suferit mai mult
II rog sa ma ierte,dar tocmai pentru ca l-am iubit enorm,am luat decizia asta
Daca cineva mi-ar fi spus ca ,daca imi tai o mana,il salvez,mi-as fi taiat.pe cuvant
L-am inmormantat pe 3 ian 2010 in cimitirul Raiul Animalelor cu o placuta comemorativa
Ma iertati daca v-am plictisit
POate se joaca toti cainii nostrii acolo sus
sziszique
Newbie
*

Comoara

« Reply #4 on: January 15, 2010, 07:14:46 PM »

Cand am citit povestea ta,din nou am retrait clipele de groaza din 1 septembrie.Te inteleg perfect si eu am fost pusa in situatia de a decide...A fost cea mai grea decizie din viata mea...Si de atunci tot sper ca m-a iertat si ca am facut bine scapandu-l de chinuri...doar ca...doare foarte mult...iar fara el nu ma mai simt intreaga...o parte din inima a plecat cu el...Si scuze ca ma repet...dar sper ca toti ingerii nostrii se joaca acum veseli impreuna si au grija de noi de acolo de sus.
dana40
Jr. Member
**

« Reply #5 on: January 15, 2010, 09:06:51 PM »

Cry
Aceeasi decizie am fost si eu obligata sa o iau pentru ingerul meu si te inteleg perfect.
Sincere condoleante!
Noua nu ne ramane decat sa invatam sa traim acum doar cu durerea si amintirea lor.
Blas
Full Member

« Reply #6 on: January 16, 2010, 11:11:39 AM »

sunt multi dintre noi care sunt pusi in fata acestei chinuitoare decizii.
si eu am fost pus pe 27 dec 08. inainte de aceasta data ma gandeam cu groaza ca va veni timpul si nu voi fi i stare. am fost, imi pre rau pt ca apoi in mintea mea poate am gasit si alte solutii insa totul ar fi fost un calvar pt el si ceva mai bine pt mine, asa ca nu merita.
am trecut greu peste,si acum stau seara si vb cu el, ca e langa mine dar ghici ce: nu pot vorbi prea mult pt ca intre timp a aparut altcineva la noi in familie care incearca sa imi acapareze tot timpul asa cum o facea si bruno. sfatul meu, ca sa treci mai usor, apropie-te de alt catel chiar daca initial o sa fie greu, greu. uiti mai usor apoi.
imi pare rau dar asta e unul din preturile pe care le platim pt dragostea lor.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: