|
AILYNE
|
 |
« Reply #3555 on: February 01, 2012, 10:45:10 PM » |
|
orgoliul masculin....   Ahaaaa , despre asta este deci vorba pe-aici Ador aceasta trasatura de caracter ,tipic masculina , care ii defineste inca de la cele mai fragede varste ( incepand chiar cu clasa pupy  ) , si care-i ajuta sa ramana atat de pragmatici ,atat de convingatori si totusi atat de simpatici si de distractivi , cand vine vorba sa-si argumenteze si sa-si sustina cu argumente solide, pana-n panzele albe, convingerile (inclusiv cele chinologice) . Precum in dialogul de mai jos, unde, sunt convinsa, tot despre chinologie este vorba intre acesti doi barbati,judecand dupa pasiunea combatantilor http://youtu.be/7LrDy_h-Wq8
|
|
|
|
|
|
Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana. ( Anonym)
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #3557 on: February 02, 2012, 09:38:05 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciornea florin
Jr. Member

pui de vanzare
|
 |
« Reply #3558 on: February 04, 2012, 10:07:16 PM » |
|
un pret?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hora
Full Member

|
 |
« Reply #3559 on: February 05, 2012, 05:54:28 PM » |
|
Nu mai cereti preturi pe forum. Contactati crescatorul telefonic sau pe e-mail.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciornea florin
Jr. Member

pui de vanzare
|
 |
« Reply #3560 on: February 05, 2012, 05:55:45 PM » |
|
ok ciorneacosmin e id meu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #3561 on: February 05, 2012, 06:16:00 PM » |
|
ok ciorneacosmin e id meu
nu intereseaza pe nimeni id -ul tau . Pune mana pe telefon si suna sau trimite un mail.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciornea florin
Jr. Member

pui de vanzare
|
 |
« Reply #3562 on: February 05, 2012, 06:17:36 PM » |
|
daca as stii numarul?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciornea florin
Jr. Member

pui de vanzare
|
 |
« Reply #3564 on: February 05, 2012, 06:26:23 PM » |
|
o femela cu parul lung.ma intereseaza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
victorash
Newbie
|
 |
« Reply #3565 on: February 13, 2012, 06:56:48 PM » |
|
Am citit cele trei anunturi ale dvs de la vinzari si mi-am facut o parere despre caracterul dvs !!!!! Pentru anuntul "Spre adoptie femela 2 ani, sanatoasa - exclus crescatori" sper sa va fie rusine,mai ales ca eu v-am facut propunerea de a o cumpara iar dvs nu dati nici un raspuns nici mie nici celorlalti care ar fi dorit cateaua (dupa parerea mea,este reclama mascata)!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #3566 on: February 14, 2012, 08:30:11 AM » |
|
Pentru anuntul "Spre adoptie femela 2 ani, sanatoasa - exclus crescatori"
Aveti un mascul si vrei neaparat o femela. Oare de ce?
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
victorash
Newbie
|
 |
« Reply #3568 on: February 14, 2012, 01:59:57 PM » |
|
Aveti un mascul si vrei neaparat o femela. Oare de ce?
- Pentru ca am un mascul din canisa romano si doresc sa-i cumpar o pereche pentru a nu fi singur! Bunicul lui este "Fimo Di Casa Parziale ", iar catelele care mi-au placut de pe acest site au ca tata pe "Fimo Di Casa Parziale"! - Pentru ca am doua padoguri, in care au "locuit" 2 catei yahterrier (o perche ) pina anul trecut,cind am uitat portile deschise,iar ei au iesit afara din curte si nu i-am mai gasit! Cineva mi-a spus ca acesti caini nu au memorie vizuala in ceea ce priveste drumurile de intoarcere acasa! - P.S. Ma numesc Petcu Victor si sunt cel care detine lacul de pescuit sportiv "MOARA VLASIEI 2 ",lacul cu cea mai mare densitate de crap/ha din Romania.Va invit sa intrati pe www.moaravlasiei2.ro !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #3569 on: February 14, 2012, 03:07:12 PM » |
|
Imi pare bine de cunostinta! Eu ma numesc Bogadan Chirovan si sunt proprietarul masculului Waldo Stress... Alte detalii nu cred ca-si au rostul, doar suntem pe un forum dedicat Ciobanescului German. Domnul in discutie, a spus: "Spre adoptie femela 2 ani, sanatoasa - exclus crescatori" , de unde se poate deduce ca nu doreste imperecherea respectivei femele. Daca dvs. aveti un mascul, este evident ca nu sunteti tocmai persoana potrivita pentru a primi aceasta femela si nici ca valorificarea acestei femele in bani, prezinta vreun interes pentru actualul proprietar. In schimb puteti achizitiona de aici o multime de femele care nu au nici o interdictie la monta. Succes va doresc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|