Forum ciobanesc german
October 10, 2016, 05:55:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Go Down
  Print  
Author Topic: Circulare AChR  (Read 58876 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RIR
Sr. Member

« Reply #195 on: September 25, 2014, 06:23:56 PM »

Conventia de cesiune obliga vanzatorul sa retrocedeze banii cumparatorului daca cainele are probleme genetice de displazie.(acest lucru trebuie specificat pe verso cu acordul ambelor parti )
Este foarte bine !
marius_bl
Hero Member

« Reply #196 on: September 25, 2014, 07:37:46 PM »

Nu are nici o legatura displazia cu dreptul de monta
Faptul ca este recunoscut numai in Romania acest test este pe moment suficient deoarece la noi,pentru marea masa de posesori de , importante nu sunt SV -urile ci dreptul de monta...

Displaziile efectuate in alta parte decat cele mentionate de AchR nu vor fi trecute in pedigreeul puiilor .

*Link Removed*
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #197 on: September 25, 2014, 10:26:46 PM »

Si cine le-a facut in alta tara trebuie sa le faca din nou?
RIR
Sr. Member

« Reply #198 on: September 26, 2014, 09:32:37 AM »

Cand m-am referit la dreptul de monta am vrut sa spun ca,cei care isi dau masculii sau femelele la monta nu mai pot sa vina cu scuze daca caiinii lor nu au testele facute
acum toti romanii au acces la acest test in tara si absenta acestor analize nu mai este scuzabila
andy99
Newbie
*

« Reply #199 on: September 26, 2014, 09:50:06 AM »

Cand m-am referit la dreptul de monta am vrut sa spun ca,cei care isi dau masculii sau femelele la monta nu mai pot sa vina cu scuze daca caiinii lor nu au testele facute
acum toti romanii au acces la acest test in tara si absenta acestor analize nu mai este scuzabila
Parerea mea e ca cine a facut pana acum teste v-a face in continuare, iar cine nu a facut, in permanenta vor gasi scuze ca doar acest test este "RECOMANDAT" de Achr, nu OBLIGATORIU asa cum ar fi trebuit sa fie si cum e in alte tari civilizate.Si aici nu ma refer strict la posesorii care au un ciobanesc greman in curte, mai mult ma refer STRICT la crescatorii care nu au facut teste de displazie pana acum.Cine e responsabil pt aceasta rasa a facut teste si fara recomandarea Achr si va face si de acum incolo!
marius_bl
Hero Member

« Reply #200 on: September 26, 2014, 10:40:50 PM »

Parerea mea e ca cine a facut pana acum teste v-a face in continuare, iar cine nu a facut, in permanenta vor gasi scuze ca doar acest test este "RECOMANDAT" de Achr, nu OBLIGATORIU asa cum ar fi trebuit sa fie si cum e in alte tari civilizate.Si aici nu ma refer strict la posesorii care au un ciobanesc greman in curte, mai mult ma refer STRICT la crescatorii care nu au facut teste de displazie pana acum.Cine e responsabil pt aceasta rasa a facut teste si fara recomandarea Achr si va face si de acum incolo!

*Link Removed*
andy99
Newbie
*

« Reply #201 on: September 27, 2014, 12:12:51 PM »

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #202 on: September 27, 2014, 01:53:13 PM »

Conventia de cesiune obliga vanzatorul sa retrocedeze banii cumparatorului daca cainele are probleme genetice de displazie.(acest lucru trebuie specificat pe verso cu acordul ambelor parti )
Este foarte bine !
Dream on!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
paulapaula13
Full Member

« Reply #203 on: September 23, 2015, 01:16:26 PM »

Din 01.01.2016 testele de displazie obligatorii pentru mai multe rase de caini, inclusiv pentru CG. Dispar inmultitorii. Vedeti circularele AChR.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #204 on: September 23, 2015, 04:19:34 PM »

http://ach.ro/2015/circulare/c19/anexa2.pdf

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #205 on: September 23, 2015, 04:23:18 PM »

Nu o sa dispara. Doar o sa faca pui fara pedigre. (din parinti campioni Smiley )
Si mai mult, circulara preve doar obligatia mentionarii rezultatelor in pedigre, nicidecum ca nu se mai pot reproduce cainii care nu au testele trecute in pedigre. Smiley

MEMBRU ARCG!
paulapaula13
Full Member

« Reply #206 on: September 23, 2015, 04:55:33 PM »

Mentionarea rezultatelor in pegigree presupune existenta lor. Lipsa sau gradul neacceptat atrage refuzul eliberarii pedigre-ului. Fara acest act nu pot participa in expozitii. Deci, nu pot fi campioni. Imperecherea nu poate fi controlata, dar apartaenenta la rasa (cat mai sanatoasa) da.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #207 on: September 24, 2015, 09:18:19 AM »

Trebuie modificat regulamentul de reproductie. Se bat cap in cap si o sa se aleaga varianta favorabila pentru ambele parti. Stiti voi care e aia. Smiley

MEMBRU ARCG!
freddy25
Hero Member

« Reply #208 on: October 04, 2015, 11:46:05 PM »

Mie mi se pare ca s-a cam exagerat fiindca sunt incluse si rase de talie foarte mica. Din  cate stiu eu, aceste rase n-au probleme cu displazia. Mai apar luxatii de patela dar care se rezolva usor printr-o operatie de rutina.
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Go Up
  Print  

Jump to: