|
virgil
|
 |
« Reply #135 on: August 30, 2010, 01:27:41 AM » |
|
Multumesc celor ce imi vor raspunde cu sfaturi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #136 on: October 05, 2010, 09:56:43 PM » |
|
Raii aia de la AChR.....vedeti ca CNCG se "zbate" sa obtina AL DOILEA PEDIGREE, DE CLUB.......dupa cel eliberat de AChR...care sa fie "conform normelor SV"..... Intrebare pentru distinsa conducere CNCG  Cum puteti elibera un pedigree de club dupa normele SV ce inseamna selectie parinti, proba ADN depozitata, test displazic recunoscut SV si test anduranta 1. ...pe baza pedigree-ului eliberat de AChR...ce e LEGAL daca partintii au tata 2 expo exc. si mama 2 expo foarte bine...daca-mi aduc bine aminte ! 2....daca AChR ar fi solutionat cererea pozitiv ......cum rezolvati toate prevederile reproductiei SV ?....Asa, deodata...doar va lasa AChR....cand de 10 ani NU S-A FACUT NIMIC in acest sens. Parerea mea....Conducerea CNCG exprimata prin eternul Nitescu Bogdan, a facut intotdeauna sa se inteleaga ca FRANELE, toate, de fapt LE PUNE AChR.....CEEA CE NU ESTE ADEVARAT... Nu are dreptate AChR cand spune ca CNCG "NU ESTE PREGATIT PENTRU A ELIBERA ACTE DE ORIGINE"....? Eu inteleg de aici...REZOLVATI-VA INTAI PROBLEMELE IN CLUB, INCLUSIV CU CRESTEREA SI SELECTIA TIP SV....si apoi mai discutam !!!!! Au trecut aproape 4 ani de la aceasta tema......vi se pare ca s-a rezolvat ceva in acest sens ?
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #137 on: November 10, 2010, 03:27:47 PM » |
|
Circulara 1166/10.11.2010 Retragerea avizului de principiu pentru Rottweiler Klub Carpathia Retragerea dreptului de a organiza expozitii Asociaţiei Chinologice Napoca http://ach.ro/circulare/2010/napoca/napoca.pdf
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #138 on: November 10, 2010, 04:41:26 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #139 on: November 10, 2010, 05:25:12 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #140 on: November 10, 2010, 07:24:30 PM » |
|
Comunicat 1173/10.11.2010 Anularea rezultatelor examenelor BH şi Rescue de la Craiova din data de 23.10.2010 http://ach.ro/circulare/2010/cncg/comunicat.pdf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #141 on: November 11, 2010, 04:03:36 PM » |
|
...se clatina caruta....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nelutzu
Jr. Member

|
 |
« Reply #142 on: November 11, 2010, 04:47:34 PM » |
|
Am aflat la 3 zile dupa ,ca a fost organizat acest examen. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #143 on: November 11, 2010, 05:06:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #144 on: December 15, 2010, 07:37:19 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #145 on: December 15, 2010, 08:03:55 PM » |
|
Felicitari Remus&Lyra!  Avem si noi un reprezentatnt in Top10!
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #146 on: February 15, 2011, 12:10:31 PM » |
|
Circulara 3/14.02.2011 Incepând cu data prezentei, vă informăm că Asociaţia Chinologică a Judeţului Iaşi nu mai este membră a Asociaţiei Chinologice Române, întrucât aceasta a renunţat la calitatea de membru A.Ch.R. http://ach.ro/2011/circulare/c3.PDF
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #148 on: February 23, 2011, 09:33:51 AM » |
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #149 on: February 23, 2011, 04:34:02 PM » |
|
CENTRALA DE DIAGNOSTIC PENTRU MALADIILOR EREDITARE ALE CAINELUI: "(...) se votează cu unanimitate ca din Comisia de lectură pentru maladiile scheletice să facă parte următorii: Prof. univ. dr. Massimo Floris, Dr. Cristian Dragomir şi Dr. Edmond Stecick. De asemenea, cu unanimitate de voturi Dl. Cristian Ştefănescu este desemnat de către membrii Consiliului Director să reprezinte Asociaţia Chinologică Română în relaţia cu Centrul de Diagnostic pentru Maladiile Ereditare ale Câinelui (CDMEC), asociatie infiintata in data de 25.05.2009 care isi propune controlul si reducerea incidentei maladiilor ereditare ale cainilor de rasa din Romania, in conformitate cu actualele cerinte europene, cu accent deosebit pe bolile scheletice majore (displazia de sold si displazia de cot). De comun acord, au fost stabilite şi baremurile de preţ pentru membrii AChR. In cel mai scurt timp, va fi publicată lista medicilor veterinari si a cabinetelor agreate pentru efectuarea radiografiilor. Totodată, se va publica lista raselor cu examen obligatoriu pentru displazia de şold şi cot şi gradul acesteia. In cursul acestui an, AChR în colaborare cu CDMEC va organiza un seminar cu tema maladiilor ereditare la câinii de rasă"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|