razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #165 on: March 16, 2014, 09:33:38 AM » |
|
Decizia nr. 11/07.03.2014
Consiliul Director al A.Ch.R. a stabilit si a aprobat cu unanimitate de voturi ca incepand cu data de 07.03.2014 toate examenele de lucru pentru caini utilitari IPO, BH, Rescue, Obedience, Mondioring, sa fie filmate, respectiv fiecare caine sa fie filmat pe intreg parcursul probei sustinute. De asemenea, este obligatoriu ca fiecare caine concurent sa fie identificat prin citirea microcipului, aceasta identificare fiind la randul ei filrmata, urmand ca din acel moment sa fie filmat fara intrerupere traseul cainelui in cadrul probei pentru care concureaza pina la finalizarea si anuntarea rezultatului obtinut, Aceste probe filmate vor fi expediate catre ACh.R. impreuna cu toata documentatia aferenta examenelor desfasurate, urmand ca aceste probe sa fie consultate in caz de litigiu. Aceste operatiuni precum si tehnica necesara filmarii vor fi asigurate in integralitate de organizatorul examenelor si concursurilor. Nici un rezultat nu va mai fi recunoscut si omologat de ACh.R. fara existenta probei filmate a examenului in care a fost obtinut acel rezultat.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Horatiu Popescu
|
 |
« Reply #166 on: March 16, 2014, 10:18:55 AM » |
|
Buna initiatva. Asta inseamna ca vom vedea din ce in ce mai multi caini cu examene luate afara, unde NU se filmeaza! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #167 on: March 16, 2014, 10:40:46 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #168 on: March 16, 2014, 08:51:46 PM » |
|
Nu e deloc buna initiativa. Trebuiau "arse" doua persoane si se linistea lumea. Oricum era destul de greu sa organizezi examene de munca. Acum organizatorii au o problema in plus. "Hotii" o sa gaseasca alte metode sa fure in timp ce oamenii care muncesc corect au o sarcina in plus.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #169 on: March 26, 2014, 11:18:23 PM » |
|
Foarte important - pentru toti crescatorii - membri ACHR (proprietarii femelelor de rasa cu pedigree ce au fatat):
"COMUNICAT COR - ACHR:
Prin intrarea în vigoare, începând cu data de 15.03.2014, a Ordinului ANSVSA nr. 1/07.01.2014, în activitatea COR intervin următoarele modificări:
- Toate declarațiile de montă și fătare (DMF) trimise de Asociațiile și Cluburile Teritoriale în vederea obținerii certificatelor de origine vor fi însoțite obligatoriu de numerele de microcipuri alocate cațeilor de către un medic veterinar autorizat ca operator RECS (Registrul de Evidență a Câinilor cu stăpân); - COR nu mai are permisiunea să aloce microcipuri; - Declarațiile de montă și fătare trimise fără microciparea puilor vor fi returnate pe cheltuiala Asociațiilor teritoriale și Cluburilor de rasa; - Declarațiile de montă și fătare intrate la COR până la data de 01.04.2014 vor fi returnate Asociațiilor teritoriale și Cluburilor de rasa pe cheltuiala A.Ch.R., urmând a fi retrimise COR-ului după microciparea puilor; - Vă reamintim că termenul limită de declarare a unui cuib la COR este de 90 de zile de la fătare; - Conform Ordinului ANSVSA 1/07.01.2014 toți câinii născuți după dată de 15.03.2014 trebuie microcipați în maxim 90 de zile de la fătare sau înainte de înstrăinea acestora; - Este în interesul crescătorilor să facă microciparea puilor cât mai repede de la fătare, pentru a se putea încadra atât în prevederile Ordinului ANSVSA cât și a Regulamentului Cărții de Origine Române; - Vă rugăm să informați toți membrii Asociației sau Clubului dumneavoastră despre aceste modificări pentru a asigura un circuit cursiv al certificatelor de origine și respectarea prevederilor legale în vigoare și a regulamentelor A.Ch.R..
Coordonator COR, Daniela Radu"
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
Sheilla99
Newbie
|
 |
« Reply #170 on: March 27, 2014, 07:24:51 PM » |
|
Care este acuma tariful pentru eliberarea pedigree`ului avand in vedere ca in cei 60 de ron era inclus si microcipul!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #171 on: March 27, 2014, 09:30:24 PM » |
|
Ar trebui 45 ron ,dar vom vedea.
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #172 on: March 27, 2014, 09:38:56 PM » |
|
Din pacate un cip pus la un cabinet veterinar o sa ne coste mai mult decat pedigreul. Asta e o alta teapa la scara NATIONALA. Sper sa nu se confirme preturile microciparilor la medici veterinari acreditati.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #173 on: March 27, 2014, 09:44:16 PM » |
|
in jur de 50 ron depinde de vet.
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
ririnel
Jr. Member

KN25wa
|
 |
« Reply #174 on: March 27, 2014, 09:46:05 PM » |
|
Taxe peste taxe. Asociatii, concursuri, medici... Cred ca devine mai ieftin sa fii om decat caine. La propriu. Sper sa nu citeasca aici si politicienii, ca sa nu le dam idei. 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
Ely_Von_Broos
Newbie
|
 |
« Reply #175 on: April 10, 2014, 11:17:33 AM » |
|
Astazi s-au afisat noile tarife pentru eliberarea pedigree`lor... 
|
|
|
|
|
|
Canisa von Broos
|
|
|
|
Fiddyw0w
|
 |
« Reply #176 on: April 13, 2014, 10:32:47 PM » |
|
El la puiu meu nu am pedigree:) Dar dupa cum am inteles se poate face cel de alt tip:) Care taxa ar trebui platita? sau care TAXE ? va multumesc !
|
|
|
|
|
|
I love German shepherds since i was ten y'rs old. Now when i have one, i love my choise !
My little love Strike' [ facebook.com/Strikethedog ]
|
|
|
|
Horatiu Popescu
|
 |
« Reply #177 on: April 13, 2014, 11:44:44 PM » |
|
La ciobanesc german nu exista decat pedigree de tip A.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #179 on: August 12, 2014, 06:46:13 PM » |
|
Foarte corect!!! Speram sa se introduca in curand si examenul de munca. Pana ajungem la IPO, ar fi bun si un BH, asa ca etapa intermediara.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|