Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 04:02:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Vot Tema VII - Portret de iarna  (Voting closed: March 16, 2010, 12:45:53 PM)
Bogdan - Harry - 5 (15.6%)
Blas - poza 1 - 1 (3.1%)
Blas - poza 2 - 0 (0%)
Blas - poza 3 - 0 (0%)
dincon - poza 1 - 0 (0%)
dincon - poza 2 - 0 (0%)
dincon - poza 3 - 0 (0%)
GODRA ATTILA - Xolan van Contra si Raisa vom Schalcris - 0 (0%)
ratiu marius - poza 1 - 3 (9.4%)
lucas71 - poza 1 - 0 (0%)
crb - poza 1 - 1 (3.1%)
Florin - Jessy de Arinis 1 - 0 (0%)
Florin - Jessy de Arinis 2` - 1 (3.1%)
Florin - Jessy de Arinis 3 - 0 (0%)
jmakerul_edy - poza 1 - 4 (12.5%)
jmakerul_edy - poza 2 - 0 (0%)
jmakerul_edy - poza 3 - 1 (3.1%)
OANAE - Iarna in doi - 0 (0%)
minnruz - E iarna si la Braila - 1 (3.1%)
augustus-canis - poza 1 - 1 (3.1%)
augustus-canis - poza 2 - 0 (0%)
augustus-canis - poza 3 - 0 (0%)
bobo70 - poza 1 - 2 (6.3%)
bobo70 - poza 2 - 0 (0%)
bobo70 - poza 3 - 0 (0%)
John - poza 1 - 0 (0%)
John - poza 2 - 1 (3.1%)
John - poza 3 - 0 (0%)
pepe - Iarna 1 - 1 (3.1%)
pepe - Iarna 2 - 0 (0%)
pepe - Iarna 3 - 0 (0%)
merlin - poza 1 - 0 (0%)
merlin - poza 2 - 1 (3.1%)
merlin - poza 3 - 0 (0%)
blackcat - Ayana 1 - 0 (0%)
blackcat - Ayana 2 - 0 (0%)
k3na - Toiutz in zapada - 1 (3.1%)
Ariana - Ianuarie - 2 (6.3%)
Ariana - Sssst......crestem! - 6 (18.8%)
Total Voters: 32

Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Vot Tema VII - Portret de iarna  (Read 5732 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #15 on: March 18, 2010, 07:00:34 PM »

Sau ca, .... prietenul la nevoie te sustine Give me beer   ( enunt care , intr-o alta viziune sau  alt unghi de abordare , ar putea echivala foarte bine cu ,, Cei ce se-aseamana , se aduna " Laughing Laughing Laughing Drac)
Constat ca este bine sa ai prieteni .... care sa voteze fara favoritisme .... sau vroiai sa castige o poza FURATA de pe net?
Bogdan: nu e prima oara cand ma dezamagesti .... vad ca e la moda sa ne laudaum cu cainii si pozele altora!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #16 on: March 18, 2010, 10:01:46 PM »

Laughing Laughing Laughing Laughing
noi radem de ne prapadim dupa ce am citit dezvaluirea lui Bogdan. Eu il iau drept un banc foarte bun. Nu a facut-o cu rautate, cred ca a omis aliniatul din regulament si i-a placut mult poza. Daca n-ar fi avut Cg negru poate as fi banuit eu ceva dar asa....   LOL 

In ce priveste portretul de iarna eu am dezbatut cu Dani (el obligat/fortat de nevasta)  pe toate partile problema inainte de a alege pozele si am ajuns la concluzia ca este vorba mai multe despre un portret mana-n mana cu iarna, o poza in care iarna si Cg-ul sa ocupe acelasi loc .  Cheesy Grin

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
petshop4you
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #17 on: March 18, 2010, 10:28:00 PM »

.... sau vroiai sa castige o poza FURATA de pe net?

Nu  inteleg de ce ma intrebati asta !??
-dupa ce , imediat dupa  ,, nota explicativa " data de Bogdan, am dezaprobat treaba
Na, in cazul asta  eu iti spun , servus Bogdane  ,....te-ai autodescalificat , poza nefiind facuta de tine. Laughing Laughing
-dupa ce nu am votat ( si dvs  puteti sa verificati treaba asta ,daca doriti, fiindca aveti ,,parghiile" necesare),
-dupa ce nu am contestat si nu am fortat vre-un grup ,, care sa voteze fara favoritisme "   pentru schimbarea rezultatului,( de ce as fi facut-o,  nefiind deloc implicata in concurs ?? , adica doar ca gura casca)
-dupa ce mi-am exprimat doar o parere , la fel cum ati facut-o  chiar si dvs.
Da, si poza lui Bogdan e super!
sau cum a facut-o  si Ariana
Mie mi-a placut foarte mult si poza lui Bogdan ....
Ca am cazut de fazan la episodul Harry, ca am fost si eu ,,furata" de irizatiile verzi  din ochii unui caine ( rasa olandez zburator) postat de Bogdan,( ca dealtfel  toti ceilalti  5 votanti si admiratori ai pozei), asta e alta treaba.
Ca ma amuz Laughing Laughing Laughing teribil pe chestia si intamplarea  asta marunta, in conditiile in care nu ma simt frustrata nici macar din cauza flotei FURATE, e  iarasi o alta  treaba.
Dar deaici si pana a ma ,, banui " de tristete ca nu a castigat 
o poza FURATA de pe net?
, e totusi o cale  ceva mai lunga.
Imi pare nespus de rau , daca  numai asta am lasat de inteles, tachinandu-l pe Bogdan,  probabil ,necajit si el destul in ceasul al doisprezecelea .

noi radem de ne prapadim dupa ce am citit dezvaluirea lui Bogdan. Eu il iau drept un banc foarte bun.

Doar asta am incercat sa fac si eu . Imi pare rau ca n-am fost amuzanta  Cry Cry Laughing Laughing Laughing

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #18 on: March 18, 2010, 11:10:05 PM »

Vazand pozele din concurs, mi-a placut foarte tare cea "facuta" de Bogdan, drept pentru care l-am rugat sa ne dea voie sa o punem pe coperta catalogului Expo Arad 2010.
Din pacate dupa ceea ce s-a intamplat, cred ca acest lucru nu mai e posibil.
Sincer imi pare tare rau, fotografia este deosebita.

Eu NU SUNT membru CNCG!

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #19 on: March 18, 2010, 11:47:23 PM »

Mda, foarte tare chestia, sa iei o poza de pe net si sa participi cu ea la un concurs de fotografie.
O fi plagiat? O fi furt?
Cine sa ma priceapa...

Din regulamentul concursului citire: "Se pot inscrie in concurs numai fotografii proprii, nu neaparat cu cainele personal."
Si chiar si fara aceasta precizare in regulament...
Am obtinut dreptul de a utiliza acesta poza de la proprietar, nu e poza "furata" si nu am postat poza ca sa castig ceva.
I-mi pare rau pentru ca am inselat asteptarile celor care au votat acesta poza.
Daca as fi vrut sa castig o votam si eu, dar am votat poza "alb/negru" a Arianei.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #20 on: March 18, 2010, 11:54:25 PM »

Si asa, ca sa vorbim despre regulamente, cine mai respecta vreun regulament in tara asta?

Stiu un club care nu respecta legile tarii in care este infiintat si nu am vazut decat o persoana care sa ia atitudine.
Razvan, unde erai in acel moment ?E bine ca te doare cand regulamentul tau e "incalcat", dar chiar sunt lucruri mai importante decat acest regulament pe care nu le mai vezi de ceva vreme.

Era un moment in existenta acestui forum cand erai vazul ca un formator de opinie. Pacat ca ai renuntat la pozitia neutra.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
John
Full Member

Canto

« Reply #21 on: March 19, 2010, 12:54:10 AM »

AYLINE, imi place tare mult ce ai scris. Sunt total de acord cu tine.

...Bogdan...ai facut sa se piarda 5 voturi. Ca sa vorbesc doar de voturi la capitolul.... ''Pierderi"
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #22 on: March 19, 2010, 08:41:42 AM »

AYLINE, imi place tare mult ce ai scris. Sunt total de acord cu tine....

John, 
Constat ca este bine sa ai prieteni ....
  Give me beer

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #23 on: March 19, 2010, 09:50:51 AM »

Si asa, ca sa vorbim despre regulamente, cine mai respecta vreun regulament in tara asta?
Asta da argument! Bravo!  Cry

Stiu un club care nu respecta legile tarii in care este infiintat si nu am vazut decat o persoana care sa ia atitudine.
Razvan, unde erai in acel moment ?E bine ca te doare cand regulamentul tau e "incalcat", dar chiar sunt lucruri mai importante decat acest regulament pe care nu le mai vezi de ceva vreme.
Fiecare cu obsesia lui ... ce legatura are cu un concurs de fotografie?

Eu NU sunt membru cncg!
Metall
Full Member

« Reply #24 on: March 19, 2010, 10:37:03 AM »

Bogdan, zau daca mai inteleg ceva.
Ai furat la un concurs, asta e clar, ai recunoscut si tu, ca altfel nici n-am fi stiut ca ai furat.
Pana aici e cum e.
Dar faptul ca vii si incerci tot felul de justificari, pana la atacuri asupra celui care organizeaza acest concurs ... de la penibil, dai in stupid, ridicol, lipsa de bun simt si ... nu vreau sa continui.
Am cerut aprobarea sa folosesc poza - asta e raspuns de gradinita.
E concurs de foto, e un regulament , cine vrea sa participe il citeste si salut.
Vroiai neaparat sa vedem aceasta poza, il rugai pe om sa-si faca cont aici si sa participe cu ea.
Sau o puneai la cafenea.
Sau o postai dupa ce se termina concursul.
Iarasi nu mai vreau sa continui, erau o multime de posibilitati de bun simt si tu ai ales-o pe cea lipsita total de fair play si bun simt.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #25 on: March 19, 2010, 10:48:00 AM »

Bogdan, zau daca mai inteleg ceva.
Ai furat la un concurs, asta e clar, ai recunoscut si tu, ca altfel nici n-am fi stiut ca ai furat.
Pana aici e cum e.
Dar faptul ca vii si incerci tot felul de justificari, pana la atacuri asupra celui care organizeaza acest concurs ... de la penibil, dai in stupid, ridicol, lipsa de bun simt si ... nu vreau sa continui.
Am cerut aprobarea sa folosesc poza - asta e raspuns de gradinita.
E concurs de foto, e un regulament , cine vrea sa participe il citeste si salut.
Vroiai neaparat sa vedem aceasta poza, il rugai pe om sa-si faca cont aici si sa participe cu ea.
Sau o puneai la cafenea.
Sau o postai dupa ce se termina concursul.
Iarasi nu mai vreau sa continui, erau o multime de posibilitati de bun simt si tu ai ales-o pe cea lipsita total de fair play si bun simt.

Ce am furat?
Cu ce schimba dezvaluirea mea frumusetea acelei poze?
Sa votat poza sau userul?

Eu zic doar ca poza a luat 5 voturi. Daca era poza castigatoare, premiul ajungea la Jacques pentru ca pe mine nu ma intereseaza sa castig ceva de pe "spatele" forumului. Daca vreau un print de la Elena sunt sigur ca ma pot descurca si fara interventia colegilor de pe forum.

MEMBRU ARCG!
Metall
Full Member

« Reply #26 on: March 19, 2010, 10:58:51 AM »

Asa.
Ce mai conteaza regulile concursului, si regulile de bun simt?
Tie chiar vrei sa ti se explice ca unui copil de 5 ani ce e ok si ce nu e ok sa faci in viata asta?
Chiar nu poti sa discerni si singur?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #27 on: March 19, 2010, 11:05:15 AM »

Ce am furat?
O poza.
Cu ce schimba dezvaluirea mea frumusetea acelei poze?
Cu nimic, poza este superba .... doar ca nu-ti apartine.
Sa votat poza sau userul?
Paranoia? Ca ai ceva cu bucurestiul inteleg, dar castigatoarea e din zona ta ......
pe mine nu ma intereseaza sa castig ceva de pe "spatele" forumului.
Ai castigat .... din pacate nu respect!

Eu NU sunt membru cncg!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #28 on: March 19, 2010, 11:10:44 AM »

Voi sunteti stricati la cap!
Nu intelegeti ca am cerut permisiunea proprietarului pentru utilizarea acestei poze?

P.S.
De respectul vostru nu am nevoie!

MEMBRU ARCG!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #29 on: March 19, 2010, 11:14:36 AM »

Si daca tot sunteti asa de "besicati" ca sa parafrazez o buna "prietena", stergeti poza si intrebatii pe cei 5 votanti daca vreau sa voteze alta poza.

MEMBRU ARCG!
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof