Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 08:13:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Canin rupt la 3 luni  (Read 1349 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dana40
Jr. Member
**

« on: March 04, 2010, 07:12:38 PM »

Am o problema si va cer un sfat: astazi am observat ca Maya are varful unui canin rupt. Angry   Varsta ei este de 3 luni. Spuneti-mi ce credeti, ce as putea face. Asta pana ma voi duce la veterinar. Asta este consecinta faptului ca nu sta locului nici 5 minute, iar eu nu pot sa stau numai dupa ea tot timpul, mai am si altceva de facut in casa...Bine i-am spus de cand am vazut-o prima data Maya-traznaia Drac
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #1 on: March 04, 2010, 07:20:25 PM »

Am o problema si va cer un sfat: astazi am observat ca Maya are varful unui canin rupt. Angry   Varsta ei este de 3 luni. Spuneti-mi ce credeti, ce as putea face. Asta pana ma voi duce la veterinar. Asta este consecinta faptului ca nu sta locului nici 5 minute, iar eu nu pot sa stau numai dupa ea tot timpul, mai am si altceva de facut in casa...Bine i-am spus de cand am vazut-o prima data Maya-traznaia Drac

Eu zic ca nu are rost sa-ti faci griji fara rost. Caninii sunt inca de lapte si oricum o sa-i schimbe in urmatoarele 2 luni.
dana40
Jr. Member
**

« Reply #2 on: March 04, 2010, 07:28:09 PM »

Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ai raspuns, sunteti minunati toti de pe acest forum. Cum sunt foarte departe de tara, aici este mai greu sa ceri sfatul cuiva, sau o parere, dar de cand v-am descoperit am senzatia ca sunt printre voi, acolo, acasa. Smiley M-am linistit acum, slava domnului. E drept ca are numai varful rupt, ca si cum s-ar fi tocit, dar imediat am sesizat diferenta. Pacat ca nu ma intelege, caci i-as spune ca se datoreaza faptului ca ne musca tot timpul Tongue
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: