bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #15 on: March 14, 2010, 11:09:22 AM » |
|
Eu obisnuiam sa merg cu Nati in piata cand era ziua de piata cea mai bogata, cand abia poti trece printre oameni...sa vezi acolo aglomeratie si zumzet! Mai rau e ca oamenii spuneau "saracul caine....de ce il vindeti?"  Super idee. O sa merg si eu cu Waldo in piata. Am fost prin parcarile supermarketurilor din zona, dar in piata este mult mai aglomerat. Are dreptate Ariana, trebuie sa incerci sa-l scoti in zilele de targ, cand este multa lume. Succes.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #16 on: March 14, 2010, 12:14:45 PM » |
|
Mergeti seara cu ei la barul din sat! 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #17 on: March 14, 2010, 02:08:42 PM » |
|
Multumesc mult pentru sugestii  ,iar ideea cu birtul din sat,nu-mi convine,nu vreau sa-l invat cu birturile ,  :Dca cine stie ce o sa am de tras cu el pe viitor  .Am glumit si eu...,si inca ceva,daca aveti o masina mai buna ,cum procedati cu plimbatul cu masina,ca trebuie obisnuit si cu asta,doar n-om merge la oras pe jos???Unde-i este locul in masina,cum ramane cu posibilile surprize (ruperea scaunelor din piele,...)?? 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #18 on: March 14, 2010, 02:24:19 PM » |
|
Pentru masina e indicat sa-i cumperi o cusca.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #19 on: March 14, 2010, 02:24:54 PM » |
|
Multumesc mult pentru sugestii  ,iar ideea cu birtul din sat,nu-mi convine,nu vreau sa-l invat cu birturile ,  :Dca cine stie ce o sa am de tras cu el pe viitor  .Am glumit si eu...,si inca ceva,daca aveti o masina mai buna ,cum procedati cu plimbatul cu masina,ca trebuie obisnuit si cu asta,doar n-om merge la oras pe jos???Unde-i este locul in masina,cum ramane cu posibilile surprize (ruperea scaunelor din piele,...)??  Cu ceva ani in urma am patit-o si eu cu niste scaune rontaite.  De regula pentru distante scurte (10-15 min.), eu ii transportam in portbagaj, iar pentru distante de peste 10km, i-am lasat pe bancheta din spate. Exista de la Purina o husa speciala pentru transportul cainilor pe bancheta din spate, acopera integral bancheta si este rezistenta (asa pare, eu inca nu am folosit-o). Atunci cand pleci de la masina, evita pe cat posibil sa lasi cainele in masina nesupravegheat, mai ales daca o sa intarzii, atunci le vin idei si o gasesti distrusa. Vara mai ales, sa nu-l lasi in masina. Am auzit si de caini morti din cauza caldurii in masina si nici nu au stat prea mult, dar nu au avut geamul deschis. P.S. Bogdan stieee.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #20 on: March 14, 2010, 02:58:02 PM » |
|
...cred ca totusi cusca este cea mai sigura solutie.Dar nu e o problema ca nu vede afara ? 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #21 on: March 14, 2010, 03:46:34 PM » |
|
...cred ca totusi cusca este cea mai sigura solutie.Dar nu e o problema ca nu vede afara ?  Pai Bogdan se referea la o cusca din plasa sudata (cum are si el), nu o cutie inchisa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AILYNE
|
 |
« Reply #22 on: March 14, 2010, 07:06:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana. ( Anonym)
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #23 on: March 14, 2010, 09:28:18 PM » |
|
...eu stiu la ce se refera,dar cusca respectiva unde o pui ,pe bancheta din spate?Daca da, atunci ok,vede afara,dar daca o pui in portbagaj? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #24 on: March 15, 2010, 12:31:19 AM » |
|
Repede va ganditi la distrus! Uite de exemplu Windy sta foarte cuminte pe bancheta din spate, am lasat-o in masina si mai mult si a dormit toata perioada. Intradevar pentru siguranta e mai buna cusca dar costa destul de mult si eu inca nu am bani pentru ea. Bobo de unde ai luat husa de la purina? Nu vrei sa o incerci sa-mi zici si mie cum e? Din cate am auzit majoritatea sunt de calitate foarte proasta, cusaturile se rup repede. Daca exista una calitate mai buna ii iau si eu lui Windy. Vedeti ca ati deviat de la subiect 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
Rock
Newbie
Cainele e pentru o viata,nu doar pentru o zi!
|
 |
« Reply #25 on: March 15, 2010, 01:39:01 AM » |
|
http://animaniashop.ro/produs.php?id=319&produs=Husa-caini-pentru-masinaDaniela,de aici am cumparat eu "husa" si pot sa-ti zic ca face banii.Pare trainica,e impermeabila si lavabila.Comanda va ajunge prin curierat,vreo 20 ron parca.
|
|
|
|
|
|
Frumusete fara vanitate,forta fara obraznicie,curaj fara ferocitate.Toate virtutile omului fara viciile lui!Este prietenul,partenerul,aparatorul,cainele tau.Esti viata,dragostea, conducatorul lui.Iti va fi credincios si sincer din tot sufletul sau.Esti dator sa fii demn de devotamentul lui!K9Tribute
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #27 on: March 15, 2010, 11:26:05 AM » |
|
Pare sau chiar este trainica? De cand o ai?
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #28 on: March 15, 2010, 06:13:14 PM » |
|
Si cu noi, la Cluj, cine socializeaza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #29 on: March 15, 2010, 08:58:48 PM » |
|
Veniti in weekend la Gherla si socializeaza Magnus cu voi! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|