Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 02:10:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Socializarea puilor de caine  (Read 4968 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #15 on: March 14, 2010, 11:09:22 AM »

Eu obisnuiam sa merg cu Nati in piata cand era ziua de piata cea mai bogata, cand abia poti trece printre oameni...sa vezi acolo aglomeratie si zumzet! Mai rau e ca oamenii spuneau "saracul caine....de ce il vindeti?"  Grin

Super idee.
O sa merg si eu cu Waldo in piata. Am fost prin parcarile supermarketurilor din zona, dar in piata este mult mai aglomerat.

Are dreptate Ariana, trebuie sa incerci sa-l scoti in zilele de targ, cand este multa lume.
Succes.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #16 on: March 14, 2010, 12:14:45 PM »

Mergeti seara cu ei la barul din sat! Wink

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
dorutzu
Hero Member

Vanilly

« Reply #17 on: March 14, 2010, 02:08:42 PM »

Multumesc mult pentru sugestii Wink,iar ideea cu birtul din sat,nu-mi convine,nu vreau sa-l invat cu birturile , Cheesy Cheesy :Dca cine stie ce o sa am de tras cu el pe viitor Cheesy Laughing.Am glumit si eu...,si inca ceva,daca aveti o masina mai buna ,cum procedati cu plimbatul cu masina,ca trebuie obisnuit si cu asta,doar n-om merge la oras pe jos???Unde-i este locul in masina,cum ramane cu posibilile surprize (ruperea scaunelor din piele,...)?? Cry

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #18 on: March 14, 2010, 02:24:19 PM »

Pentru masina e indicat sa-i cumperi o cusca.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #19 on: March 14, 2010, 02:24:54 PM »

Multumesc mult pentru sugestii Wink,iar ideea cu birtul din sat,nu-mi convine,nu vreau sa-l invat cu birturile , Cheesy Cheesy :Dca cine stie ce o sa am de tras cu el pe viitor Cheesy Laughing.Am glumit si eu...,si inca ceva,daca aveti o masina mai buna ,cum procedati cu plimbatul cu masina,ca trebuie obisnuit si cu asta,doar n-om merge la oras pe jos???Unde-i este locul in masina,cum ramane cu posibilile surprize (ruperea scaunelor din piele,...)?? Cry

Cu ceva ani in urma am patit-o si eu cu niste scaune rontaite. Angry
De regula pentru distante scurte (10-15 min.), eu ii transportam in portbagaj, iar pentru distante de peste 10km, i-am lasat pe bancheta din spate.
Exista de la Purina o husa speciala pentru transportul cainilor pe bancheta din spate, acopera integral bancheta si este rezistenta (asa pare, eu inca nu am folosit-o). Atunci cand pleci de la masina, evita pe cat posibil sa lasi cainele in masina nesupravegheat, mai ales daca o sa intarzii, atunci le vin idei si o gasesti distrusa. Vara mai ales, sa nu-l lasi in masina. Am auzit si de caini morti din cauza caldurii in masina si nici nu au stat prea mult, dar nu au avut geamul deschis.

P.S. Bogdan stieee.... Cheesy Laughing Grin
dorutzu
Hero Member

Vanilly

« Reply #20 on: March 14, 2010, 02:58:02 PM »

...cred ca totusi cusca este cea mai sigura solutie.Dar nu e o problema ca nu vede afara ? Cheesy

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #21 on: March 14, 2010, 03:46:34 PM »

...cred ca totusi cusca este cea mai sigura solutie.Dar nu e o problema ca nu vede afara ? Cheesy

Pai Bogdan se referea la o cusca din plasa sudata (cum are si el), nu o cutie inchisa.
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #22 on: March 14, 2010, 07:06:23 PM »

Mergeti seara cu ei la barul din sat! Wink

Laughing Laughing Laughing

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
dorutzu
Hero Member

Vanilly

« Reply #23 on: March 14, 2010, 09:28:18 PM »

...eu stiu la ce se refera,dar cusca respectiva unde o pui ,pe bancheta din spate?Daca da, atunci ok,vede afara,dar daca o pui in portbagaj?Huh Wink

danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #24 on: March 15, 2010, 12:31:19 AM »

Repede va ganditi la distrus! Uite de exemplu Windy sta foarte cuminte pe bancheta din spate, am lasat-o in masina si mai mult si a dormit toata perioada.
Intradevar pentru siguranta e mai buna cusca dar costa destul de mult si eu inca nu am bani pentru ea.
Bobo de unde ai luat husa de la purina? Nu vrei sa o incerci sa-mi zici si mie cum e? Din cate am auzit majoritatea sunt de calitate foarte proasta, cusaturile se rup repede. Daca exista una calitate mai buna ii iau si eu lui Windy.
Vedeti ca ati deviat de la subiect Cheesy

My little dog - a heartbeat at my feet.
Rock
Newbie
*

Cainele e pentru o viata,nu doar pentru o zi!

« Reply #25 on: March 15, 2010, 01:39:01 AM »

http://animaniashop.ro/produs.php?id=319&produs=Husa-caini-pentru-masina
Daniela,de aici am cumparat eu "husa" si pot sa-ti zic ca face banii.Pare trainica,e impermeabila si lavabila.Comanda va ajunge prin curierat,vreo 20 ron parca.

Frumusete fara vanitate,forta fara obraznicie,curaj fara ferocitate.Toate virtutile omului fara viciile lui!Este prietenul,partenerul,aparatorul,cainele tau.Esti viata,dragostea, conducatorul lui.Iti va fi credincios si sincer din tot sufletul sau.Esti dator sa fii demn de devotamentul lui!K9Tribute
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #26 on: March 15, 2010, 08:51:39 AM »

Bobo de unde ai luat husa de la purina? Nu vrei sa o incerci sa-mi zici si mie cum e?

Eu am primit-o de la petshop-ul de unde cumpar mancarea, nu am dat bani pe ea.
Foarte convenabil, ...nu? In prima luna la un sac am primit un rucsacel Purina, in luna urmatoare la un sac am primit un recipient din tabla cu capac unde pot sa vars sacul cu mancare si se pastreaza mai bine (Purina), iar luna asta am primit husa de masina tot de la Purina.  Cheesy Cheesy Cheesy

Acum cred ca si-au scos ei banii din diferenta de pret, am cumparat Pro-Plan cu 15,5 lei/kg. Grin Grin
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #27 on: March 15, 2010, 11:26:05 AM »

Pare sau chiar este trainica? De cand o ai?

http://animaniashop.ro/produs.php?id=319&produs=Husa-caini-pentru-masina
Daniela,de aici am cumparat eu "husa" si pot sa-ti zic ca face banii.Pare trainica,e impermeabila si lavabila.Comanda va ajunge prin curierat,vreo 20 ron parca.

My little dog - a heartbeat at my feet.
RaluMaya
Hero Member

« Reply #28 on: March 15, 2010, 06:13:14 PM »

Si cu noi, la Cluj, cine socializeaza?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #29 on: March 15, 2010, 08:58:48 PM »

Veniti in weekend la Gherla si socializeaza Magnus cu voi!  LOL

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar