danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« on: March 09, 2010, 11:43:17 PM » |
|
Socializarea puiului de mic este importanta deoarece experientele positive si negative se imprima in perioada tineretii. Socializarea corecta este unul din lucruri foarte necesare de asigurat unui pui pentru a-l obisnui cu diverse situatii, oameni, caini.Acesta il invata sa deosebeasca agresivitatea de joaca. Astfel el poate sa interpreteze corect venirea unui caini in fuga spre el si daca aceasta venire inseamna o joaca sau pericol. Acest lucru se obtine interactionand cu cat mai multi caini in urma caruia invata ce inseamna un marait si pozitia corpului. Toti cainii stiu intiuitiv ce inseamna o anumita pozitie a corpului dar nu suficient ( stiu lucruri generale, restul le invata cu experienta ). Ce ati spune sa incepem sa ne socializam puiutii? Eu stau in zona muncii, parcuri pe aproape am IOR, Titan dar pot veni si in alte parcuri daca e nevoie  Haideti sa facem o socializare corecta 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
georgiana
Sr. Member

Mein Deutscher Schafferhund!
|
 |
« Reply #1 on: March 10, 2010, 12:27:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
CAINELE - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei...
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #2 on: March 10, 2010, 01:50:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
georgiana
Sr. Member

|
 |
« Reply #3 on: March 10, 2010, 02:18:35 PM » |
|
Noi stam in Militari, dar iesim destul de des cu cateii prin IOR. Poate ne vedem in week-end, sau intr-o seara (dupa 18.00 ca pana atunci suntem la munca...) Nu mai sunt si altii interesati?!?  Come on.... la socializare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #4 on: March 10, 2010, 02:20:29 PM » |
|
Ok, oricand puteti e foarte bine. Poti sa-mi dai un PM cu nr tau de telefon? Haideti la socializareee  Noi stam in Militari, dar iesim destul de des cu cateii prin IOR. Poate ne vedem in week-end, sau intr-o seara (dupa 18.00 ca pana atunci suntem la munca...) Nu mai sunt si altii interesati?!?  Come on.... la socializare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adm
|
 |
« Reply #5 on: March 13, 2010, 09:14:01 PM » |
|
SUPER IDEEA!!
Vrea si Pic sa socializeze! Stam in nordul Bucurestiului. Daniela, conteaza si pe noi. Iti trimit pe pm nr meu de tel si adresa de e-mail.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #6 on: March 13, 2010, 09:58:27 PM » |
|
Daca trimiteti dupa mine un elicopter am veni si noi cu Magnus!!!!!  Si ne-am intalni si cu surioarele... ce va invidiez acum......
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
georgiana
Sr. Member

|
 |
« Reply #7 on: March 13, 2010, 10:38:25 PM » |
|
Noi nu am ajuns la "socializare" ... ca am facut curatenie generala, dupa ceea ce au facut ieri in casa blanosii. Au ros bagheta de la parchet in sufragerie, in hol si in dormitor, mi-au scos toate hainele din sifonier si le-au imprastiat prin casa si cel mai rau... Stimabilul don Neno van Pavora si-a "mancat" microcipul  - a prins seringa si si-a facut de lucru cu ea.. am gasit-o dezmembrata prin toata casa.  . La 2 AM cautam cipul prin casa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #8 on: March 14, 2010, 12:30:24 AM » |
|
Ma bucur mult ca mai sunt amatori, te voi suna sa stabilim  Maine mergem la un gratar deci nu vom putea dar cu siguranta ne vom vedea in alta zi  SUPER IDEEA!!
Vrea si Pic sa socializeze! Stam in nordul Bucurestiului. Daniela, conteaza si pe noi. Iti trimit pe pm nr meu de tel si adresa de e-mail.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #9 on: March 14, 2010, 12:33:33 AM » |
|
Ufff imi pare rau dar stiu tratament  , iesit in parc si jucat cu catei pana isi consuma energia  Eu am fost azi la o intalnire cu un pui de labrador si cu 2 rottwaileri  si acolo am mai gasit destui catei si ea doarme de cand am adus-o acasa  Noi nu am ajuns la "socializare" ... ca am facut curatenie generala, dupa ceea ce au facut ieri in casa blanosii. Au ros bagheta de la parchet in sufragerie, in hol si in dormitor, mi-au scos toate hainele din sifonier si le-au imprastiat prin casa si cel mai rau... Stimabilul don Neno van Pavora si-a "mancat" microcipul  - a prins seringa si si-a facut de lucru cu ea.. am gasit-o dezmembrata prin toata casa.  . La 2 AM cautam cipul prin casa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #10 on: March 14, 2010, 10:17:20 AM » |
|
...e bine de voi, cu socializarea,iesiti in parc,copii,alti caini ,autoturisme,trolebuze,aglomeratie ,galagie de tot felul,etc.Dar daca locuiesc la tara???Un sfat.Multumesc. 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #11 on: March 14, 2010, 10:21:17 AM » |
|
Fa iesiri in weekend macar in cel mai apropiat oras.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #12 on: March 14, 2010, 10:44:18 AM » |
|
...cel mai apropiat oras este la 20 km de unde stau eu si nu rezolv mare lucru ,pt. ca este mic oraselul,nu sunt prea multi oameni pe metru patrat,iar un oras mare este la 70 km, Aradul.Ar fi un alt mod,sau daca raman la socializarea de la sat o sa am surprize neplacute la o eventuala expozitie??Tin sa mentionez ca fac iesiri in natura ,impreuna cu un prieten care are un labrador,dar mi se pare cam putin.Am si copii, care se inteleg foarte bine cu Vany,dar... 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #13 on: March 14, 2010, 10:46:26 AM » |
|
Orice sugestie,orice sfat imi poate fi de ajutor ;)Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #14 on: March 14, 2010, 11:00:24 AM » |
|
E bun si oraselul mic in zile mai aglomerate. Si Gherla e orasel mic dar in zilele de piata/targ, sambata, lunea e zarva foarte mare. O gara tot exista in orice orasel si acolo il poti invata cu galagia. Eu obisnuiam sa merg cu Nati in piata cand era ziua de piata cea mai bogata, cand abia poti trece printre oameni...sa vezi acolo aglomeratie si zumzet! Mai rau e ca oamenii spuneau "saracul caine....de ce il vindeti?" 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|