Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:34:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vaccinuri  (Read 1116 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Boomer
Jr. Member
**

« on: March 23, 2010, 04:22:18 PM »

Salut. Peste 2 saptamani fata o catea si mai astept 1 luna o luna jumate si imi iau un pui de la ea ( cumpar de la un crescator ). Este de linie veche, ma voi duce cat de curand sa vad pariniti, deoarece am auzit ca sunt minunati. Si vreau sa stiu cum sa procedez la inceput, ce mancare sa-i cumpar, cat costa vaccinurile, deparazitarea si alte chestii pentru un incepator si mai ales ca voi lua puiul de mic, si va fi mascul. Si vreau sa stiu cum sa-l invat sa faca afara, deoarece eu stau la apartament. Mentionez ca o sa-mi dedic tot timpul ui, si o sa ma joc cu el etc. Vreau sa stiu de la ce varsta sa incep predresajul. Si cu mancarea stau langa plus si cea mai buna mancare am vazut acolo cu 5lei / kg si costa 15 lei erau 3kile mancare. Mai avea si alte mancaruri dar asta era cea mai scumpa.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #1 on: March 23, 2010, 05:29:30 PM »

Salut. Peste 2 saptamani fata o catea si mai astept 1 luna o luna jumate si imi iau un pui de la ea ( cumpar de la un crescator ). Este de linie veche, ma voi duce cat de curand sa vad pariniti, deoarece am auzit ca sunt minunati. Si vreau sa stiu cum sa procedez la inceput, ce mancare sa-i cumpar, cat costa vaccinurile, deparazitarea si alte chestii pentru un incepator si mai ales ca voi lua puiul de mic, si va fi mascul. Si vreau sa stiu cum sa-l invat sa faca afara, deoarece eu stau la apartament. Mentionez ca o sa-mi dedic tot timpul ui, si o sa ma joc cu el etc. Vreau sa stiu de la ce varsta sa incep predresajul. Si cu mancarea stau langa plus si cea mai buna mancare am vazut acolo cu 5lei / kg si costa 15 lei erau 3kile mancare. Mai avea si alte mancaruri dar asta era cea mai scumpa.

In primul rand este foarte important sa nu-l iei din cuib pana la 8 saptamani (ar fi si ilegal).
Apoi cu mancarea de la Plus nu prea cred ca ii faci un bine, citeste cu atentie postarile de la sectiunea Alimentatie si ai sa vezi tot felul de pareri, dar cu siguranta nimeni nu-ti recomanda mancare de 5lei/kg.
Vaccinurile si pretul lor difera de la un cabinet la altul, in functie de schema de vaccinare a veterinarului respectiv, de marca de vaccin folosita, dar tot nu cred sa depaseasca 250 lei in primele 6 luni.
Cu privire la inceperea predresajului, cred ca poti incepe de cand il aduci acasa, dar sigur cu joaca, fara sa-l stresezi si fara discilpina. Jucati-va cu aportul la o  mingiuta, cu carpa, etc. Si aici iti recomand o trecere in revista a postarilor legate de acest subiect si vei invata multe.
Cu facutul afara tot pe forum ai sa gasesti foarte multe postari edificatoare.
In concluzie apucate hotarat de citit si treptat ai sa te lamuresti.
Boomer
Jr. Member
**

« Reply #2 on: March 23, 2010, 07:02:40 PM »

Citesc de ceva saptamani forumul deoarece iubesc CG ! Si normal ca predresajul il voi face prin joaca Smiley Si cu mancarea pai nu stiu sa vad cum ii place, ca are si vita in ea in fine. O sa-i mai faca si mama bineinteles mancare gatita. Multumesc pt. raspuns.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: