Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 03:38:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Un caine batran  (Read 1280 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Boomer
Jr. Member
**

« on: March 28, 2010, 09:44:26 PM »

Buna, nu este cine stie ce poveste dar am zis sa o zic ca sa stiti si voi. Acum 2 zile, vineri mai exact, era in spatele blocului meu, unde sunt si niste case si iarba multa un ciobanesc german, faza este ca eu ma certam cu mama pe tema ciobanescului german ca lasa par ca nu stiu ce si apoi a vazut mama cainele. Saracul abia de isi tara picoarele din spate dupa el, abia de putea merge saracu si nu stie ce sa faca. Imediat m-am dus jos cu ceva parizer si carnat + apa la el, prima oara fiindu`mi frica, dar am vazut ca este bland si m-am dus aproape de el si i-am lasat mancarea in fata si m-am departat. El a mancat paizerul dar carnatzul la evitat, fiind mai tare cred. Apa nu a baut, cred ca nu a vazut`o sau nu stiu. Am stat langa el putin apoi m-am dus acasa. AM observat ca avea stapan deoarece era ingrijit cat de cat. Prima oara am crezut ca l-a calcat masina. M-am dus acasa si am cautat salvari veterinare din deva si am sunat, dar era ocupat intr-una. Intr-un tarziu a venit un batran la el si ne-a spus mie si celorlalti vecini ce erau pe balcon ( eu eram pe geam deasemenea ) ca e foarte batran si ca este al vecinului lui si ca, cainele are 15 ani si e olog de picioarele din spate. Apoi a venit stapanul si l-a luat in brate.

Daca nu avea stapan nu stiu daca dormeam noaptea aceea.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: