Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 08:38:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: prima imperechere  (Read 365 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan76
Jr. Member
**

« on: March 29, 2010, 05:21:06 PM »

Va salut sunt Dan am o fetita de 2 ani si acum citeva zile s-a petrecut prima imperechere si nu stiu c-am cu ce sa ma pregatesc pentru ea.Eu i-am luat niste vitamine k 9 complet care am inteles ca se pot da dupa saptamina 4 a sarcinii si mi-a mai zis cineva sa-i cumpar un sac de bobite cu 30% proteina care sa il administrez c-am cu 3 saptamini inainte de a face puii si pina iei nu o sa mai suga.Acuma voi stiti,ca daca vorbesti cu 10 iti spun in 15 feluri sa procedezi ,voi ce sfat imi dati?
dan76
Jr. Member
**

« Reply #1 on: March 31, 2010, 10:59:49 PM »

chiar nu e nimeni mai experimentat?
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #2 on: April 01, 2010, 09:54:40 AM »

chiar nu e nimeni mai experimentat?

Cel mai bine ar fi sa citesti cu atentie postarile anterioare legate de asta, mai ales ca sunt atatea variante si posibilitati ca ar fi imposibil sa fie repetate in totalitate aici.
Din cate am auzit si eu pe la cei care au o mai mare experienta cu catele, stiu ca in primul rand ar trebui confirmata gestatia cu un control ecografic si in functie de acesta se vor lua masurile ce se impun (administrarea de suplimente si vitamine, cresterea portiei zilnice de mancare, deparazitarea interna si externa a femelei, etc.....).

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: