Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 03:52:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ..pofta de mancare !!  (Read 2936 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alin14
Newbie
*

« on: March 31, 2010, 11:51:52 PM »

.. Buna seara!
... Am achizitionat de curand, (10 Zile) CG ONU superba version varsta de 6 LUNI.
.. Inca de la achizitie .. am observat ca persoanele de la îngrijire l-am ocupat luat Nu s-au deloc de el, nici macar sa-l hraneasca .. corespunzator, s-a dezvoltat Insa Bine.
... Nu Prea pacta sunt pofta de mancare .. ce sa-i Dau sa inceapa sa manance .... Bine pentru a se redresa!?
... Multumesc pentru eventualele sfaturi !
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #1 on: April 01, 2010, 09:48:12 AM »

.. Buna seara!
... Am achizitionat de curand, (10 Zile) CG ONU superba version varsta de 6 LUNI.
.. Inca de la achizitie .. am observat ca persoanele de la îngrijire l-am ocupat luat Nu s-au deloc de el, nici macar sa-l hraneasca .. corespunzator, s-a dezvoltat Insa Bine.
... Nu Prea pacta sunt pofta de mancare .. ce sa-i Dau sa inceapa sa manance .... Bine pentru a se redresa!?
... Multumesc pentru eventualele sfaturi !

Pai in stilul in care ai scris....., ma indoiesc ca cineva "se risca" sa-ti mai dea sfaturi sau sa te ajute.
Putin mai "citet"...., ce naiba....
alin14
Newbie
*

« Reply #2 on: April 01, 2010, 09:54:10 AM »

..da , incerc sa fiu mai explicit . Nu are pofta de mancare , nu a fost hranit corespunzator si acum incerc sa-i diversific .. mancarea pentru a vedea ce l-ar face sa manance cu pofta !!..sper ca acum am fost explicit , cu toate ca n-am scris in ..lb . magheara ..... Cry
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #3 on: April 01, 2010, 10:00:30 AM »

..da , incerc sa fiu mai explicit . Nu are pofta de mancare , nu a fost hranit corespunzator si acum incerc sa-i diversific .. mancarea pentru a vedea ce l-ar face sa manance cu pofta !!..sper ca acum am fost explicit , cu toate ca n-am scris in ..lb . magheara ..... Cry

Incearca mai multe sortimente de mancare, dar nu-i diversifica prea tare alimentatia. Dai cantitati mici de mancare si vezi care ii place mai mult.
Daca ii place o anumita marca, sau un anumit fel de mancare nu este necesar sa incerci si altceva, ba chiar este indicat sa-l hranesti permanent cu ceea ce este el obisnuit, fara sa-i schimbi mancarea.

Stiu ca nu ai scris in limba maghiara, dar nici in romana nu parea a fi. Cheesy Cheesy Cheesy

Succes cu puiutul! Grin
nero-cg
Newbie
*

Nero la 2 luni

« Reply #4 on: May 06, 2010, 09:38:27 AM »

Am un pui de 2 luni si are 6.7 kg. M-am uitat pe net si am vazut ca ar fi trebuit sa aiba 9 kg. Nu e foarte disperat manance pui cu orez si morcovi pasati, iar bobite de royal canin-gs nu mananca deloc. Ii plac in schimb extraordinar de mult branza de vaci si iaurtul.
Sunt un pic ingrijorata cu mancatul si nu stiu daca e bine sa ii dau foarte multa branza si iaurt. Oare  e bine?
nero-cg
Newbie
*

Nero la 2 luni

« Reply #5 on: May 06, 2010, 11:57:03 AM »

Scuzati eroarea. Tocmai l-am cantarit si are 6.9 kg. E prea slab pentru 2 luni?
inestimabil
Full Member

« Reply #6 on: May 08, 2010, 08:45:52 AM »

Astept si eu raspuns la intrebarea de mai sus tinand cont ca piticul meu are doar 6 kg la 2 luni implinite azi.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #7 on: May 08, 2010, 09:43:54 AM »

http://www.mygermanshepherdpuppy.com/
inestimabil
Full Member

« Reply #8 on: May 08, 2010, 09:51:42 AM »

Am vazut tabelul in alt topic, dar deasemenea am vazut ca parerile sunt impartite iar majoritatea spun ca nu este relevant.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #9 on: May 08, 2010, 10:27:30 AM »

Asa nici o parere nu este relevanta....
Al meu are 6 luni si cantareste 32 kg. Daca te uiti in tabel inseamna ca nu este CG Laughing
Este ca orice informatie generala, doar orientativa. Fiecare este in masura sa-si aprecieze cainele singur,... daca este slab sau gras Smiley
Din cate stiu eu este bine sa fie mai slabut in perioada de crestere, pentru a nu apasa pe schelet si pe cartilagii,... dar mie nu mi-a iesit Grin
nero-cg
Newbie
*

Nero la 2 luni

« Reply #10 on: May 08, 2010, 08:22:37 PM »

Multumesc mult pentru raspunsuri. L-am cantarit aseara din nou si are 7.3 kg. Dar, e foarte mofturos la mancare. Niciodata nu mancanca la doua mese consecutive acelasi fel de mancare. Trebuie sa variem tot timpul.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof