De aseara am inca un membru in familia noastra, si m-is tare mandru, acesta este
AAREX, un puiut de

care s-a nascut in 26 Februarie 2010,si este fiul lui Sg1 RO, HU Ermelleki Szepseg
Gabon (campionul Romaniei si Ungariei la clasa 18 - 24 luni din 2009), si a
Zambia van Pavora (Nepoata campionului mondial VA1 Pakros d' Ulmental si a vicecampionului mondial VA2 Quantum von Arminius), puiut care ne-a "topit" pe toti ai casei......Il voi tine in casa pana termina toate vaccinurile si deparazitarile obligatorii, perioada obligatorie si pentru mine de a ramane in concediu de odihna, timp in care voi incerca sa ii demonstrez ca, practic, prin alegerea lui care a facut-o fata de mine, a fost cea mai buna posibila!

Multumesc inca odata familiei Rus din loc.Sarmasag, jud.Salaj, familie far' de care nu il cunosteam pe
AAREX, precum si pentru profesionalismul de care au dat dovada privind cresterea primei serii de pui , a calitatii ireprosabile de ai ingriji si trata pe toti puii impreuna cu mama lor, activitate desfasurata de toti membrii familiei. Am incredere ca in scurt timp toti cei 8 fratiori a lui
AAREX (4 baieti si 4 fetite)isi vor gasi stapani pe masura bagajului genetic de care dispun ei, iar tatal lor,
Gabon,care la aceasta data este in Ungaria in pregatiri/dresaj pentru o perioada de 3 luni pentru a participa la Campionatul Mondial, sa ajunga un mare campion , fiindca merita !!!!!!!!!!!
Voi reveni cu poze............
P.S. Sunt cel mai mandru om, pentru ca il am
prieten pe
AAREX, dragul meu scump!!!!!!!!!!!