|
dia_boca
|
 |
« Reply #120 on: September 06, 2010, 11:02:24 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
anisia
Hero Member

Nera & Ursu
|
 |
« Reply #121 on: September 10, 2010, 10:04:25 AM » |
|
Mii de felicitari , si multa bafta in continoare pe ''podium'' 
|
|
|
|
|
|
"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina " ( Victor Hugo )
|
|
|
|
romulus_horatiu
Full Member

-ARREX-
|
 |
« Reply #122 on: September 10, 2010, 01:33:54 PM » |
|
Gelu,dia_boca, anisia va multumim pentru aprecierile facute la adresa lui Arrex, caci el este "pionul" de baza, si speram sa facem o figura frumoasa si la "nationalele" care se vor desfasura la sfarsitul lunii viitoare(octombrie). Mult succes si voua si sa va traiasca sanatosi si frumosi  , care la randul lor se topesc de fericire ca au asemenea stapani cum sunteti voi.  Anisia, Arrex chiar nu roade nimic altceva (deocamdata  ), decat, osul lui de vita  Chiar si mascota(ursuletul)pe care il are de cand este la noi il pastraza nesperat de bine, care, cand se pune la nanic, si-l aseaza peste el tinandu-l intre labe!!!  Va pupacim pe toti! 
|
|
|
|
|
|
" CU CÂT CUNOSC MAI MULT OAMENII, CU ATÂT AJUNG SA ÎMI IUBESC MAI MULT CÂINELE! "
|
|
|
anisia
Hero Member

Nera & Ursu
|
 |
« Reply #123 on: September 10, 2010, 07:36:59 PM » |
|
Of, mi-l si imaginez..ce dulce  ..Sa naneasca bine..ca-l asteapta mari emotii ( cred ca mai mult pe stapan..  )..Ursu si Nera or sa gandeasca la ei.. 
|
|
|
|
|
|
"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina " ( Victor Hugo )
|
|
|
romulus_horatiu
Full Member

-ARREX-
|
 |
« Reply #124 on: September 28, 2010, 01:14:33 PM » |
|
Multumim anisiei inca odata pentru gandurile frumoase cu care ne intampini la fiecare interventie de a ta, aratand ca esti o foarte mare iubitoare de C.G. (si nu numai), de unde se poate observa si caracterul deosebit pe care il ai. Felicitari!!!!!!!!  Pana una alta, iata ca Arrex a ajuns la varsta de 7 luni si vreo 29kg.  , usor, usor, capatand un aspect de C.G. din ce in ce mai evident( este si cazul  ),executand miscarile de ring corespunzator, fapt care imi da incredere ca v-a face o figura frumoasa la campionatul national(l-am inscris astazi  ). 
|
|
|
|
|
" CU CÂT CUNOSC MAI MULT OAMENII, CU ATÂT AJUNG SA ÎMI IUBESC MAI MULT CÂINELE! "
|
|
|
|
|
|
|
romulus_horatiu
Full Member

-ARREX-
|
 |
« Reply #126 on: September 29, 2010, 08:45:26 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelu55
Full Member

|
 |
« Reply #127 on: September 29, 2010, 11:11:28 AM » |
|
Mult succes in continuare!Arrex este tot mai frumos!Rodica a ales bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anisia
Hero Member

Nera & Ursu
|
 |
« Reply #128 on: September 29, 2010, 01:46:03 PM » |
|
Arrex..esti un frumos ! O mandrete de baiat ! Multa bafta la campionat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romulus_horatiu
Full Member

-ARREX-
|
 |
« Reply #129 on: April 24, 2012, 03:01:33 PM » |
|
Buna ziua tuturor! Revin dupa mai mult timp de absenta pe acest site, cu cateva poze a lui Arrex, fiul lui Bonny si a Zambiei, care a devenit un fecior minunat nu numai ca si aspect dar si caracterul deosebit a iesit in evidenta odata cu implinirea varstei de 2 ani! Este foarte disciplinat precum si un adevarat lider canin  a intreagii strazi unde locuim(de mai bine de 1 an). Ne este atat de drag, incat am construit garajul doar dupa ce am amplasat padocul lui Arrex(peste 12 mp), mutat din alta curte unde a locuit initial. Are acces in toata livada, nu calca straturile de legume, nu face gropi in pamant dar in schimb face foarte multe ronduri pe langa gardul de imprejmuire a curtii(1000mp).Aaa, uitasem, este atat de vigilent si de curios  , incat pana si cocosul vecinei tanti Lenuta are "acces" destul de limitat la "frumoasele" lui, gainusele, care se simt foarte protejate(prin gardul despartitor)de frumosul blanos  . Ce este bine ca ouale nu sunt stresate, ca si.....cocosul  ! Iata cateva poze:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dinca adrian
|
 |
« Reply #130 on: April 24, 2012, 04:55:42 PM » |
|
bravo, foarte frumos, am citit topicul de la inceput si ma captivat, felicitari pentru baiat, este foarte frumos, mare, cu gabarit, are un colorit superb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #131 on: April 24, 2012, 10:00:25 PM » |
|
Foarte frumos , sa va traiasca ! Acum am reusit sa citesc si eu topicul lui Arrex .
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
romulus_horatiu
Full Member

-ARREX-
|
 |
« Reply #132 on: August 23, 2012, 11:07:02 PM » |
|
Buna seara! Revin cu o poza facuta lui Arrex in padurea racoroasa din apropierea orasului, dar si cu o intrebare adresata Arianei, dar si acelor persoane care cunosc ceva despre < canini tociti >. Am observat ca sunt tociti atat caninii de sus cat si cei de jos, drepti/uniformi, max.3mm., dar nu stiu de ce fiindca nu i-am mai dat os de vita de asta-iarna pentru ros(pentru. stres, eventual).In schimb serveste hrana uscata de calitate "Premium"- Germania, dar este imbunatatita zilnic cu branza de oaie sau de vaca + carne de pui si legume fierte. Pentru joaca, are o minge de cauciuc dens de 440 grame(a avut, caci a maruntit-o pe exterior), dar nu cred ca ii poate influenta, in rest nu roade, nu strica, nu face gropi in livada, ce mai, baiat cuminte!
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #133 on: August 23, 2012, 11:32:27 PM » |
|
este foarte frumos vigilentul! O combinatie rara: si frumos si cuminte! sa fie sanatos!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13