Forum ciobanesc german
June 13, 2010, 12:30:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ce sa fac cu pisica?  (Read 186 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rary
Newbie
*

« on: April 20, 2010, 11:18:57 PM »

Salut!
Am un ciobanesc german de 4 luni cu carnet de sanatate si toate vaccinele la zi si o pisica maidaneza. Problema este ca de fiecare data cand ii dau drumu cainelui din tarc merge sa se joaca cu pisica si ea evident il zgarie pe bot ... azi cand m-am uitat mai atent la botul cainelui avea niste zgarieturi foarte mici si superficiale dar totusi pana la sange.
Ar trebuii sa imi fac griji sau/si sa renunt la pisica? Astept sugestii.
Cainele este acesta http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,4690.0.html
rary
Newbie
*

« Reply #1 on: April 21, 2010, 04:40:49 PM »

nimeni nu imi poate da un sfat?
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #2 on: April 21, 2010, 04:49:31 PM »

Si eu am avut aceeasi "problema", care persista. Toiutza are nasul plin de cicatrici de la matze. Acum n/o sa arunc pisica fiindca cainele o streseaza. Convietuiesc (pisica sta doara afara, cainele doarme noaptea in casa). Noaptea trecuta, jumatate am petrecut/o afara, findca pitica avea chef de joaca cu matza si m/a pacalit ca o scapa de vreo 5 ori. Eu cred ca ar trebui sa deparazitezi si vaccinezi pisica. Eu asta am facut, in rest, atat timp cat cainele nu musca din pisica s/o omoare si pisica nu/i scoate ochii, e ok. Pisicile fac usor boli respiratorii si le transmit la fel de usor, asa ca vaccinarea e destul de necesara daca o ai pe langa casa, totul e s/o prinzi. Bafta la convietuire.

cuget, deci exist!
rary
Newbie
*

« Reply #3 on: April 21, 2010, 06:55:14 PM »

Pai in cazul asta o sa merg sa vaccinez/deparazitez pisica ... totusi sper ca atunci cand o sa creasca mai mare cainele sa nu o omoare ... nu prea cred ca o s-o lase sa il zgarie la infinit.
Multumesc de sfat kena Smiley
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: