Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 07:14:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: am si eu o intrebare :)  (Read 264 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adri
Sr. Member

« on: April 24, 2010, 07:54:14 PM »

am o catelusa de 10 luni si as dori sa stiu daca se poate sa o invat eu sa fie mai rea, in sensul mai agresiva fata de straini, daca nu cumva  la varsta acesta sa fie prea tarziu, la un amutat sa latre sau sa sara daca e cineva strain, sau daca vrea cineva sa se faca ca o loveste, deoarece la acest lucru ea o ia ca joaca.
va multumesc anticipat.
adri
Sr. Member

« Reply #1 on: May 02, 2010, 10:57:48 PM »

va multumesc pentru ajutor sunteti foarte sociabili Cheesy
dux
Hero Member

« Reply #2 on: May 02, 2010, 11:33:55 PM »

am o catelusa de 10 luni si as dori sa stiu daca se poate sa o invat eu sa fie mai rea, in sensul mai agresiva fata de straini, daca nu cumva  la varsta acesta sa fie prea tarziu, la un amutat sa latre sau sa sara daca e cineva strain, sau daca vrea cineva sa se faca ca o loveste, deoarece la acest lucru ea o ia ca joaca.
va multumesc anticipat.
varsta este mica pentru asa ceva.mai ales pentru o femela.exista si exceptii ,dar cateaua ta s-ar putea sa nu se incadreze in randul exceptiilor.exercitiile de agresivitate este bine sa le lucrezi dupa 1 an.cel mai bine este sa incepi prin metoda imitatiei.
adri
Sr. Member

« Reply #3 on: May 03, 2010, 09:15:36 PM »

adica ce vrei sa sui prin metoda imitatiei ?
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #4 on: May 03, 2010, 09:44:11 PM »

adica ce vrei sa sui prin metoda imitatiei ?
Cam greu daca nu ai caini in preajma. De regula se leaga cainii la gard si se "incarca" cei care sunt mai vechi, iar cei care sunt incepatori invata de la ei ce ar trebui sa faca atunci cand "infractorul" devine agresiv....
Adica imita comportamentul celor mai experimentati. Din proprie experienta pot sa confirm ca functioneaza foarte bine.

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
adri
Sr. Member

« Reply #5 on: May 03, 2010, 09:50:40 PM »

oki te inteleg ce vrei sa spui dar eu ma refer in a fi mai agresiv nu pentru a merge la concurs de munca si pur si simplu in curta sau cu alti caini ca ii e cam frica de alti caini pana nu vede ca nui fac nimik
si cand trec pe langa o poarta si latara un caine imi rupe mana, in loc sa se uite de unde vine sa traga spre el
la asta ma refer nu la agresivitatea ce se cere in concurs
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #6 on: May 03, 2010, 10:06:02 PM »

oki te inteleg ce vrei sa spui dar eu ma refer in a fi mai agresiv nu pentru a merge la concurs de munca si pur si simplu in curta sau cu alti caini ca ii e cam frica de alti caini pana nu vede ca nui fac nimik
si cand trec pe langa o poarta si latara un caine imi rupe mana, in loc sa se uite de unde vine sa traga spre el
Asta este socializare. Va invata cu timpul ca nu orice latrat se termina cu un atac...

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #7 on: May 03, 2010, 10:15:22 PM »

lasa ca daca vrei ne plimbam pe langa porti cu Magnus sau cu Nati.....sa vezi tu acolo, daca ai noroc sa imite atunci e mai mare taraboi!  Laughing

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
adri
Sr. Member

« Reply #8 on: May 04, 2010, 10:06:01 AM »

sa sti ca ar fi o treaba buna, iar de la nati cu siguranta are de unde invata acesta lectie . Cheesy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: