Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 12:56:21 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: don 8 luni bc  (Read 6531 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
shnapss
Newbie
*

« on: March 06, 2006, 08:46:56 PM »

sal ... am mai scris aici cam acum 6 luni,eram logat in ionut...cainele avea pe atunci 2 luni ... am, si eu o intrebare...don al meu nu  ridica inca piciorul la pipi ... imi recomanda cineva ceva? ps:''o idee' a inceput sa ridice in ultimul timp e tarziu ce spuntzi?
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #1 on: March 06, 2006, 09:29:42 PM »

a lu meu a ridicat craku abia la 18 luni
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2 on: March 06, 2006, 09:33:46 PM »

a lu meu a ridicat craku abia la 18 luni
Da? Al meu (coincidenta, tot don il cheama), are 2,5 ani si de multe ori 'uita' ca trebuie sa ridice piciorul  Laughing

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Cristina
Full Member

« Reply #3 on: March 10, 2006, 11:25:55 AM »

Al meu a inceput sa ridice laba prin imitatie, il tot vedea pe cainele vecinului cum facea, si-l urnarea de multa vreme pana a incercat si el acelasi lucru. Primele dati era chiar caraghios, nu-si putea tine echilibru si mai ca nu cadea  Laughing
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #4 on: March 10, 2006, 11:53:08 AM »

@shnapss : da' cu ce te deranjaza ca nu ridica piciorul cainele ? Sau banuiesti ca ar avea inclinatii de travestit Smiley)

Incearca sa reglementezi situatia punandul sa se uite toata ziua la pozele astea Smiley)

* dog pee00.jpg (30.57 KB, 200x200 - viewed 166 times.)

* dog_pee.gif (3.75 KB, 84x72 - viewed 444 times.)

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #5 on: March 10, 2006, 12:36:50 PM »

super tare !...sersoft m-ai dat gata cu faza asta ! Laughing
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #6 on: March 10, 2006, 04:51:13 PM »

Cand ma uit la sfatul dat de sersoft imi vie in minte un banc:

Doi betivi tocmai ieseau dintr-o carciuma. Tot mergand ei asa "magnetizati" cum erau,unul dintre ei spune:

-Bai, stai asa ca am uitat sa ma pi..h!

Celalalt se intoarce catre el si spune:

-Hic! Nu-i nimic.....te invat eu!
crb
Hero Member

« Reply #7 on: March 10, 2006, 10:07:23 PM »

COOL! si bancul si pozele......... Laughing Laughing Laughing

O ipoteza pentru cauza, ar fi ca nu are nimic de luat in "teritoriu"...  :-\zic eu. Incerca sa il plimbi pe langa cel mai mare "inamic" al sau, poate il stimuleaza sa "marcheze"...! Laughing Laughing Laughing

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #8 on: March 10, 2006, 10:26:02 PM »

crb poate sa aiba dreptate. Al meu are un an jumate si, de cand a ramas singurul catel la parinti, nu mai ridica piciorul in curte, in schimb, pe strada face spagatul la fiecare tufis...

Leader of a screwed-up pack
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #9 on: March 20, 2006, 11:53:56 AM »

Vreau sa va spun ca ce nu face cainele lui shnapss, face cateaua mea  Laughing

Cred ca a vazut printre gard la ceilalti caini, nu stiu, dar ieri dupa ce s-a invartit un pic pe langa masina, Sasha a ridicat piciorul si a facut pipi pe roata ! Asta se intampla dupa ce am prins-o acum vre-o 3 saptamani cocotata in spinarea celeilalte catele executand miscarile de imperechere  Laughing

Ar trebui sa-mi fac griji  Punga

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #10 on: June 21, 2006, 12:58:20 AM »

asta face si cateaua mea...face pipi sprijinindu/se doar pe un picior de pe la 1 an. de la ea a invatat si masculul meu de ciob carpatin, care se pisa pe el cand ajungea afara pana la 7 luni(acum se pisa pe mine:)), daca nu/s atenta)sa faca pipi cu un picior ridicat.oricum, de cand am castrat/o pe alma, ii "face pui in stil masculin" lui rucar zilnic.are vreo legatura cu castratul? mai facea si inainte asa, dar f rar, o data, de 2 ori pe an.

cuget, deci exist!
morgana
Full Member

Sky

« Reply #11 on: June 21, 2006, 11:44:09 AM »

la catele e in general un act de dominanta,si a mea facea inainte de a o castra...se urcau hormonii la ..cap. cel putin asa mi-a spus vetul,in ultimul timp am prins-o si eu ca ridica piciorul..a vazut la altii si i se pare mai interesant...
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #12 on: June 21, 2006, 12:14:28 PM »

raj a inceput sa faca pipi ca baietzii abia la 9 luni si niciodata in curtea proprie. abia cum iesim pe strada, incepe cursa dupa stalpi, boscheti sau garduri. iar de calarit a avut de f. multe ori parte. la inceput nu riposta, acum a inceput sa latre si sa sare. si acum o saptamana am avut supriza sa ne intalnim cu un alt cg de 6 luni, pe care cum l-a vazut a inceput sa-l calareasca, asa cum vazuse el ca se face. nu prea-i iesea foarte bine, mai cadea, dar insistent baiatu meu
ulck
Hero Member

« Reply #13 on: June 22, 2006, 12:03:14 PM »

Apropo de imitatie, pe cand Ulk avea vreo 4 luni am iesit la apa impreuna cu sora lui si un alt mascul de vreo 8 luni. Al meu intra in apa si nu stia sa se scuture. Statea ca prostutzul sa se scurga apa de pe el, pana il apuca tremuratul. La un moment dat, masculul cel mare iesind din apa s-a scuturat si l-am vazut pe al meu cum sta si se uita cu gura cascata de mirare. A incercat si el, dar nu-i iesea de loc. Fie scutura doar capul, fie funduletul, nu putea sa-si coordoneze miscarea. Era nostim incat am ras cu lacrimi. Si a inceput sa intre in apa, il atragea si pe cel mare, numai ca sa-l poata urmari cum se scutura. Dupa multe alte incercari, i-a reusit si lui. Sa-l fi vazut ce mandru era. Intra mereu in apa doar cat sa se ude si sa aiba motiv sa se scuture, mandru nevoie mare de gaselnita.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: