Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #60 on: May 06, 2010, 04:15:41 PM » |
|
RIP crb! Tine un loc langa tine sa am cu cine povesti despre CG!
Condolente familiei.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
emil887
Sr. Member

www.vomhausemy.ro
|
 |
« Reply #61 on: May 06, 2010, 09:08:53 PM » |
|
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace !!! Sincere condoleante familiei indoliate !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cornelius_valeriu
Full Member

|
 |
« Reply #62 on: May 06, 2010, 11:59:08 PM » |
|
,,Daca vei cunoaste misterul Nemarginit al cerului unde traiesc acum , cu orizonturi fara de sfarsit cu lumina care cuprinde si patrunde-orice lucru, nu ai mai plange, daca ma iubesti! De -acum sunt invaluit de farmecul lui Dumnezeu in nesfarsita lui frumusete. Cele de odiniora sunt atat de mici in comparatie cu toate acestea! Mi -a ramas dragostea , fata de tine, o tandrete atat de mare pe care tu nici nu ti-o poti imagina. Traiesc o bucurie curata. In necazurile vietii gandeste-te la acest lacas unde vom fi impreuna intr-o zi, dincolo de moarte, saturati de apele izvorului nesecat al bucuriei si al iubirii nesfarsite. Nu plange, daca ma iubesti cu adevarat! " Dumnezeu să-l odihnească la sânul Său!
|
|
|
|
|
|
"Imi pare-asa ciudat/C-avem atata vreme pentru ura Ca viata nu-i decat o picatura/Intre acest pamant si celalalt Si e neinteles de trist/Ca nu culegem flori,Ca nu privim la cer mai des, Ca nu iubim,Noi, care-atat de repede murim. " Jean Cocteau
|
|
|
|
AILYNE
|
 |
« Reply #63 on: May 07, 2010, 03:41:53 AM » |
|
crb Hero Member Offline
Re: C.A.C si Expo Club Brasov, 24-25 aprilie 2010 « Reply #178 on: April 27, 2010, 09:39:05 AM » Quote -------------------------------------------------------------------------------- ",.... promptitudinea izvoraste din faptul ca, in general, nu sunt adeptul "lalaielilor"...." Te credem pe cuvant, CRB. Nu , n-ai ,,lalait-o " nici acum , cand era vorba sa pleci atat de grabit in nefiinta. Te-ai grabit teribil sa apuci cu mana zavorul pamantului.Ramas bun 
|
|
|
|
|
|
Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana. ( Anonym)
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #64 on: May 07, 2010, 06:12:27 AM » |
|
Sincere condoleanta familiei.R I P 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papas32
Newbie
|
 |
« Reply #65 on: May 07, 2010, 07:12:48 AM » |
|
Condoleante.Dumnezeu sa-l ierte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jmakerul_edy
Jr. Member

Larus
|
 |
« Reply #66 on: May 07, 2010, 09:46:18 AM » |
|
Dumnezeu sa-l odihneasca . Condoleante
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #67 on: May 07, 2010, 03:10:20 PM » |
|
Condoleante
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabig
Jr. Member

|
 |
« Reply #68 on: May 07, 2010, 03:17:37 PM » |
|
Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca !
|
|
|
|
|
|
"He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion." - Unknown
|
|
|
ady19011967
Newbie
|
 |
« Reply #69 on: May 07, 2010, 08:32:06 PM » |
|
Draga Carmen! Sper si cred ca am fost cel mai bun prieten cu Cezar! E vorba de Ady Constandes. Colegi de armata, de facultate...de camera...de griji si probleme...de Ineu... Este(eu nu il cred trecut in nefiinta!) cel care m-a cunoscut si pe care l-am cunoscut de 25 de ani. Am fost impreuna si cand te a cunoscut. In facultate ma ocupam de dresaj de caini... Eu nu m am tinut de asta.. El da! Pentru ca este un perfectionist Eu m am ocupat de calculatoare Nu a putut nici sa mananc pur si simplu am vtrut sa plec si sa ma gandesc la el De aceea vreau sa ma scuzi...daca poti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #70 on: May 07, 2010, 08:48:00 PM » |
|
desi cu intirziere....dar nu fara importanta.....RIP. Sincere condoleante....sunt pur si simplu socat...condoleante sincere CARMEN ! Cind vrei un catel chiar daca sunt plecat....trimite mi un mail ca te ajut sincer ! Din respect pentru el/in memoria lui ai prima alegere dintr un cuib bun.
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #71 on: May 08, 2010, 12:52:35 PM » |
|
nu-mi vine sa cred...nu l-am cunoscut f bine dar am ramas socata si nu inteleg ce s-a intimplat??
condoleante Carmen si intregii familii...
|
|
|
|
|
|
A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #72 on: May 08, 2010, 02:43:38 PM » |
|
ooooooo nuuu  ((((  (( chair daca nu-l cunosc personal nu pot sa ma abtin sa nu plang  (( RIP !
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
magda
Full Member

I am happy
|
 |
« Reply #73 on: May 08, 2010, 04:53:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cand zeii vor sa te pedepseasca iti indeplinesc dorintele
|
|
|
monika
Newbie
|
 |
« Reply #74 on: May 09, 2010, 09:57:00 AM » |
|
cuvintele sint de prisos in astfel de momente! d-zeu sa-l odihneasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|