Forum ciobanesc german
February 24, 2013, 06:47:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: Cezar Radu Busuioc  (Read 15319 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Costica
Sr. Member

« Reply #75 on: May 09, 2010, 07:32:19 PM »

D-zeu sa-l odihneasca in pace.Sincere condoleante familiei:'(
rtelcean
Sr. Member

Dark si Lara

« Reply #76 on: May 10, 2010, 02:38:32 PM »

Condoleante !  Cry
salvanim
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #77 on: May 10, 2010, 10:45:54 PM »

sincere condoleante!

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea

« Reply #78 on: May 11, 2010, 01:11:56 PM »

Deja se implineste o saptamana de cand Cezar a ales sa mearga in lumea celor drepti....iuresul despartirii a trecut nespus de repede...dar a venit si ziua intoarcerii la casa noastra....o casa plina cu amintiri, de la zile senine pana la furtuni....cu cat ma apropiam golul in suflet se adancea din ce in mai mult....si zilele ce trec imi rascolesc amintirile si frumusetea sufletului lui, pe care uneori nu l-am inteles iar acum regret.....dar printre amintiri am si imaginea prietenilor lui, iar prietenii cei mai valorosi ai lui erati VOI, cei din lumea ciobanescului german...in aceste momente am descoperit ca era inconjurat de oameni adevarati, care l-au apreciat la adevarata lui valoare....nu pot decat sa va multumesc ca existati, ca ati fost cu gandul si sufletul alaturi de el dar si de mine, atit spiritual cat si material....incaodata sa fiti binecuvantati....si sa nu uitati ca el va fi mereu printre voi!....cu multa stima si prietenie, Carmen

voi duce mai departe motto-ul lui CRB
"ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
Print
Cody si Lynda
Full Member

« Reply #79 on: May 11, 2010, 01:57:23 PM »

Incredibil, fara cuvinte. El a fost cel care m-a atentionat in privinta achizitionarii femelei cu cateva zile inainte de ....

Condoleante familiei  Cry Cry Cry
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #80 on: May 11, 2010, 07:53:12 PM »

N-am mai dat de mult pe forum si ce soc am avut! Imi cer scuze, Carmen, pentru intarziatele mele condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Leader of a screwed-up pack
Bob
Sr. Member

Pasiunea explica totul,scuza totul,purifica totul.

« Reply #81 on: May 11, 2010, 08:46:53 PM »

Sincere condoleante,Dumnezeu sa-l ierte si .........nu ma pot exprima in cuvinte,Dumnezeu sa-l odihneasca,sunt socat.....

Cine e indragostit de perle se scufunda in mare.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #82 on: May 18, 2010, 06:05:15 PM »

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
anja
Full Member

« Reply #83 on: May 18, 2010, 06:33:34 PM »

visa mereu sa ajunga sa tina de lesa un    ce va urca pe podium pe locul I Undecided....insa.....Dumnezeu a vrut sa-l urce pe el!!! Cry

thorhaus
Hero Member

« Reply #84 on: May 19, 2010, 12:08:52 AM »

primul cuib nascut din ARKO ZUR SILBERNE TANNE SI GRUSHKA VOM HOTKAMPER SEE, se va naste cu afixul de crescator  al lui CEZAR!...

http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/587505.html

un singur scop, o singura rasa,doar, o  pasiune.,.!!!
 www.thorhaus.ro
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #85 on: October 20, 2010, 09:39:25 PM »

In pragul Campionatului National lipsesti....sper ca te odihnesti inconjurat de dragii si credinciosii nostri ciobanesti germani...de multe ori ti-am simtit lipsa!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
anja
Full Member

« Reply #86 on: October 21, 2010, 05:39:29 PM »

In ziua Campionatului, familia de la Pitesti si cea de la Suceava va face pomenirea de 6 luni, de cand CRB (grasu) a ales calea vesniciei Sad.....as fi vrut sa fie alaturi de noi si familia CG, insa stiind ca nu veti putea, cred ca va fi mult mai multumit sa va priveasca pe toti cum va bucurati de frumusetea evenimentului mult asteptat de fiecare data si de el....imi este foarte greu sa vorbesc de el la trecut....inca nu pot sa cred si inca nu am acceptat ideea ca el numai este....privesc mereu spre poarta si spre cer si incerc sa inteleg...de ce? ....
daca nu ar fi coincis data Campionatului cu pomenirea lui, cu siguranta as fi venit sa vad acest eveniment sau eventual sa particip cu o femelutza, pui din Hilla von Hutweide, era o ocazie buna fiind si atit de aproape....
oricum va urez tuturor multa bafta, rezultate cat mai frumoase!!!!...si multe poze

canisadeatika
Newbie
*

Shogun

« Reply #87 on: October 21, 2010, 07:24:20 PM »

Sincere condoleante!
paulapaula13
Full Member

« Reply #88 on: October 21, 2010, 08:56:32 PM »

CRB Un mare iubitor al  . Un Mare Om. Ma bucură atitudinea dumneavoastră, deşi nu vă cunosc personal, durere pentru ce a fost, bucuriei pentru prezent, speranţă pentru viitor. Toate acestea Vă descoperă cu o mare personalitate. CRB, deşi fizic nu mai este printre noi, prin dumneavoastră şi prin ceea ce a făcut pentru  va rămâne veşnic printre noi. Ne vom ruga şi noi pentru fericirea şi odihna lui veşnică. Cu mare consideraţie un "cunoscător" (al celor spuse). Dumnezeu să-i dea Odihna Sa veşnică.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #89 on: November 02, 2010, 04:32:33 PM »

In ziua Campionatului, familia de la Pitesti si cea de la Suceava va face pomenirea de 6 luni, de cand CRB (grasu) a ales calea vesniciei Sad.....as fi vrut sa fie alaturi de noi si familia CG, insa stiind ca nu veti putea, cred ca va fi mult mai multumit sa va priveasca pe toti cum va bucurati de frumusetea evenimentului mult asteptat de fiecare data si de el....imi este foarte greu sa vorbesc de el la trecut....inca nu pot sa cred si inca nu am acceptat ideea ca el numai este....privesc mereu spre poarta si spre cer si incerc sa inteleg...de ce? ....
daca nu ar fi coincis data Campionatului cu pomenirea lui, cu siguranta as fi venit sa vad acest eveniment sau eventual sa particip cu o femelutza, pui din Hilla von Hutweide, era o ocazie buna fiind si atit de aproape....
oricum va urez tuturor multa bafta, rezultate cat mai frumoase!!!!...si multe poze

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! 

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof