Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 05:35:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 2 femele cg adult - nu prea se inteleg  (Read 1416 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
six
Newbie
*

« on: May 05, 2010, 08:14:28 PM »

am si eu o problema cu cateii mei: sunt 2 femele de aprox. 3 ani - una o am de cand era pui, celalalta o am de anul trecut (deci avea aproape 2 ani). ambele stau in curte, au ceva spatiu de joaca, cam 150mp. cand am adus-o pe cea de-a 2-a nu prea s-au inteles, s-au marait, certat, cea noua era timorata, le-am socializat timp de cateva luni si de atunci s-a inteles bine.
de o luna si ceva incoace se tot cearta, ba pe mancare, ba se cearta care sa latre mai tare la poarta, pe minge, etc..
cearta inseamna ca se iau la bataie si cu greu reusesc sa le despart, ma asculta cu greu cand se bat.
nu prea inteleg ce au, fiindca cearta se isca din senin, acum sunt cele mai bune prietene, se joaca, etc, iar peste 5 minute se bat ingrozitor..
any ideas cum le pot domoli comportamentul?
gladiatorul
Hero Member

« Reply #1 on: May 05, 2010, 10:25:47 PM »

probabil sunt doua firi dominante si incearca sa stabileasca cine este mai mare in grad...cand se bat arunca o galeata cu apa sau uda-le cu furtunul ca sa se desparta

Nu mor cainii cand vor caii !
six
Newbie
*

« Reply #2 on: May 05, 2010, 10:33:21 PM »

asta a fost primul lucru pe care l-am incercat cand s-au luat la bataie.. nu functioneaza, sunt foarte indarjite, erau ude leaorca si tot se cafteau. pana nu le trag eu pe amandoua intr-o parte nu se opresc.. daca o trag pe una dintre ele, cealalta sare din nou la bataie si invers..
problema nu-i despartitul lor, asta sa zicem mai greu reusesc.. problema ar fi rezolvarea conflictului dintre ele, fiindca nu-s mereu acasa sa le despart.
acum 2 zile se luasera la bataie, m-a sunat un vecin disperat care se speriase, pana am ajuns eu acasa se potolisera dar erau cam ciufulite din pacate.
flughe
Newbie
*

« Reply #3 on: March 02, 2014, 09:55:34 PM »

buna sunt nou pe forum , detin un mascul CG si am cumparat o femela Cg de 3 ani si nu se prea impaca catelusa o tin in tarc si masculul in curte se latra prin gard catelusa e mai agresiva , e bine sa-i tin impreuna , multumesc.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof