Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 08:55:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: accepta cainii persoanele aflate in stare de ebrietate?  (Read 245 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
brendade huedin
Newbie
*

« on: May 20, 2010, 11:49:31 PM »

este posibil ca un sa nu accepte persoanele in stare de ebrietate....adica sa le latre ....sa nu le accepte ....eventual sa si muste?a patit cineva ceva de genul?
crazywind
Newbie
*

« Reply #1 on: May 21, 2010, 02:41:49 PM »

Eu nu ca nu e cazul, dar am auzit multe povesti de genul asta...de la caini vagabonzi pana la propriul caine. Care culmea...era un coker.
virgil
Newbie
*

« Reply #2 on: May 21, 2010, 10:06:57 PM »

prin 86-89 am avut o catelusa ciobanesc german cu parul lung care facea ca toti dracii cind simptea oameni bauti...
brendade huedin
Newbie
*

« Reply #3 on: May 21, 2010, 10:13:48 PM »

da exact asta spun si eu .aseara eram in parc cu ea si stateam pe o banca.....era linistita si a vazut 2 tipi care mergeau mai clatinat.a vrut sa se duca spre ei dar era in lesa....iar daca a vazut ca nu poate sa se duca ii latra.e mai ceva ca politia rutiera.....o sa o inchiriez pe post de fiola Laughing Laughing Laughing Laughing
anknic
Newbie
*

« Reply #4 on: May 24, 2010, 11:03:15 PM »

eu am iesit cu Toby la plimbare pe strada si la un moment dat ne-am oprit pe drum (ca sotul meu uitase ceva in casa). cat am asteptat a venit un nene la noi sa-l mangaie-nu l-am lasat...nenea ala era in stare de ebrietate si chiar imi era frica...ca tot agita un degetel prin fata botului lui Toby...da' ii tot spuneam lui Toby "asteapta" si, desi nenea ala tot agita degetelul...Toby a stat foarte linistit! imi era frica la un moment dat ca-l apuca de degetel pe nenea ala...da' a stat linistit, l-a ignorat complet! si nenea ala ma tot intreba daca musca, eu ii tot spuneam sa plece...imi era si frica...ca-l lasa naibii fara deget...da' Toby a fost foarte calm!

da' Toby pare ca e si foooarte puturos din fire: nu latra decat cand intra cineva in curte, ce trece pe strada doar ignora...si daca intra cineva strain in curte intai se duce spre el: daca respectivul nu inchide poarta pe dinafara in secunda 2...latra...de obicei respectivul inchide poarta pe dinafara in secunda 2 cand il vede...
virgil
Newbie
*

« Reply #5 on: May 25, 2010, 01:46:26 AM »

deci catelusa mea era foarte blinda nu facea urit de loc ....dar nu putea suporta oamenii aflati in stare de ebrietate....mi sa intimplat de citeva ori si mie chestia cu oamenii in stare de ebrietate...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: