Forum ciobanesc german
October 16, 2016, 04:39:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Am nevoie urgent de ajutor! Va rog!  (Read 2152 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cipriana_peica
Newbie
*

LORD

« on: May 24, 2010, 12:00:42 AM »

Lord are 14 luni.A inceput sa schiopateze la piciorul stang din spate.I-am palpat piciorul si pare sa nu il doara deloc, chiar ii place, dar in momentul in care merge schiopateaza foarte tare.Astazi s-a agravat schiopatatul si a fost apatic toata ziua, dormind neobisnuit de mullt.In seara aceasta a refuzat mancarea lui preferata si a acceptat doar sa bea lapte cald (nu am mia stiut ce sa ii dau altceva).Nu vad care e legatura intre schipatat si lipsa poftei de mancare.Ma puteti ajuta?Poate fi ceva grav?Poate sa fie otravit?Nu are alte simptome decat cele pe care le-am precizat.Deocamdata... Sad
Irina2007
Hero Member

« Reply #1 on: May 24, 2010, 12:15:20 AM »

Nu crezi ca un veterinar e mai in masura sa iti spuna ce se intampla cu Lord decat un strain pe forum? In loc sa pierzi vremea scriind pe forum mai bine l-ai duce de urgenta la veterinar, mai ales daca suspectezi ca e fost otravit. Ar trebui facuta si o radiografie, dar asta nu se face pe forum ci la veterinar. Bafta multa si sanatate lui Lord.
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #2 on: May 24, 2010, 01:26:47 AM »

daca  a fot  otravit da-i o cana de lapte cald si vomiota repede ... dar asta cat poti de repede... cat despre schiopatat asa am patit si eu cu max tot la stangu din spate si am fost la vet si mi-a dat sa ii dau calciu praf...  o lingura obisnuita '/zi si cu timpul a trecut ( 2-3 saptamani) asa ca mergi cu el la vet si nu te  alarma din orice ... sanatate si bafta!

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
Mignon
Hero Member

« Reply #3 on: May 24, 2010, 07:11:47 AM »

Laptele nu e bun ca antidot in orice otravire sau suspiciune de otravire, si solutia salina saturata. Sunt situatii in care laptele ajuta propagarea mai rapida a substantei otravitoare ingerate in sange si nu mai e nimic de facut. Asa ca mai bine nu riscati dand cainelui lapte, ci apa cu multa sare.
dsh
Hero Member

« Reply #4 on: May 24, 2010, 09:38:48 AM »

daca  a fot  otravit da-i o cana de lapte cald si vomiota repede ...

asa cum am mai spus: ATENTIE LA CE SFATURI DATI SI LA CE SFATURI URMATI!!!! cainii se trateaza la veterinar NU pe forum, unde oricine va ,,invata de bine", asa incat puteti agrava situatia cainelui!
laptele e contraindicat in cazul otravirii cu anumite substante! oricum, el nu este vomitiv... oricum, vomitivul e eficient in cazul otravirii daca e administrat la scurt timp dupa ingerare.... s.a.m.d. cel mai pertinent sfat, mai ales in situatii de urgenta, este ,,MERGETI LA VETERINAR!"
evident, pentru schiopatatura, mai ales daca persista, e recomandata o radiografie... e explicabila si lipsa apetitului - e posibil ca piciorul sa-l doara, mai ales ca schiopatatul s-a accentuat, deci e firesc sa fie apatic si fara pofta de mancare...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #5 on: June 02, 2010, 08:43:36 PM »

Eu am expus un punct de vedere ...

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: