Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 07:45:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: O alta barbarie omeneasca - Corida  (Read 125 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« on: May 26, 2010, 10:45:32 AM »

Ma uit de cateva zile la filmuletul acesta recent(s-a intamplat sambata, 22.05.2010), poate l-ati vazut si voi. Ma cuprind pe rand revolta, bucuria si tristetea....auzi "produs al artei pure in Spania" in 2010, hartuirea si uciderea unui animal dupa chinuirea lui in aplauzele multimii dornice de sange! Ce tampenie! Din punctul meu de vedere acest filmulet reprezinta binele/natura/animalul fara aparare care invinge raul/prostia/omul "atotputernic" . Mi-e mila de matador dar Doamne ce-mi place de sarmanul taur!

« Last Edit: May 26, 2010, 11:26:50 AM by Ariana » Logged

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
dsh
Administrator

« Reply #1 on: May 26, 2010, 11:16:26 AM »

Mi-e mila de matador
deloc! multa satisfactie am simtit! si parere de rau ca a parasit, totusi, arena pe propriile-i picioare! si revolta ca, pentru matador, lupta nu se da pana la sfarsit, ca pentru nefericitul dobitoc... el primeste ajutor...
n-am sa inteleg niciodata aceasta forma de ,,arta" si divertisment, asa cum nu inteleg nici luptele de caini, sau vanatoare in scopuri pur ,,relaxante"... pentru mine intra toate la capitolul neanderthalianisme!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Costin Soare
Newbie
*

« Reply #2 on: May 26, 2010, 11:21:09 AM »

O barbarie mascata in traditie/istorie care nu are nici o legatura cu civilizatia!

Felicitari Taurului!!!
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: May 26, 2010, 11:30:49 AM »

Ai dreptate! Reformulez: Mi-e mila de matador dar de sarmanul taur mi se rupe inima . Oricum, la cate crime are individul la activ nici daca ramanea rastignit nu-si platea pacatele! A scapat f. usor chiar daca "va manca. cu paiul"(vorba lui Mircea Badea) mult timp de acum incolo.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #4 on: May 26, 2010, 02:53:18 PM »

Eu cand vad ca-i ia in coarne tare bine mai imi pare. Macar pentru cateva secunde sa simta si omul ce simte bietul animal.
Nu le suport luptele acestea!

My little dog - a heartbeat at my feet.
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #5 on: May 26, 2010, 05:07:36 PM »

Mizeria umana ascunsa sub denumirea de traditie mai bine zis. Oricat de crud li s-ar parea celor care nu iubesc animalele, sunt de acord cu Ariana, binele a invins raul. Felicitari taurului. E urat sa-i doresti moartea unui om, dar imi pare rau ca a scapat. Acelasi lucru si cu vanatoarea. Au fost care m-au facut nebuna cand dupa ce un braconier mi-a impuscat cainele am zis ca-mi doresc ca intr-o zi sa aiba si respectivul acelasi sfarsit. Si nu a fost o reactie de moment. Chiar si acum, dupa 6 luni, daca l-as vedea pe respectivul intre viata si moarte si de actiunile mele sa depinda viata lui, l-as privi cum moare.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: