Forum ciobanesc german
June 13, 2010, 01:33:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Miros groaznic!  (Read 157 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Klubber
Newbie
*

Location: In my dreams Ibiza, in the cruel reality Craiova...

« on: June 04, 2010, 11:12:55 PM »

In urma cu 3 zile, Kimi (caci asa il cheama pe ciobanescul meu), a sarit gardul, dupa o catea maidaneza in calduri cred, nu stiu exact. Cert este ca atunci cand s-a intors, capatase un miros groaznic, la 2 metri de el, mirosea ingrozitor, nici vorba sa stai langa el. Azi l-am spalat cu sampon de 3 ori, pe toata suprafata corpului, pe gat, mai putin pe cap si urechi, dar tot se mai cunoste mirosul acela, nu stiu cum miroase un sconcs, dar nu cred ca poate mirosi mai urat de atat. De atunci il tin inchis noaptea, pana se "racoreste" dar imi este teama ca mirosul acela sa nu vina de la vreo bacterie, boala, etc... Mentionez ca nu ii miroase respiratia, pur si simplu blana pe al are acel miros capatat la mica lui evadare. Astept sfaturi si sugestii. Multumesc!
Thara
Hero Member

« Reply #1 on: June 04, 2010, 11:23:13 PM »

Se poate sa se fi tavalit prin ceva! Nu stiu ce sugestie sa-ti dau legat de scosul mirosului din blana lui...dar se poate sa se fi tavalit prin ceva tampenie urat mirositoare.
Klubber
Newbie
*

« Reply #2 on: June 04, 2010, 11:29:12 PM »

Multumesc pentru raspunsul foarte promt Thara. Eu chiar speram sa se fi tavalit prin ceva dar vroiam sa fiu sigur ca nu ii pune sanatatea in pericol mirosul acela (adica sa anunte vreo bacterie, nu stiu)... Eu ii pot face fata! Smiley
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #3 on: June 05, 2010, 08:44:54 AM »

Stiu ca poate suna idiot, dar la mine a functionat cand Rocky s-a tavalit intr-un hoit in putrefactie: dupa ce am consumat un flacon de sampon pe el, fara rezultat, i-am frectionat blana cu bere...  Cheesy

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
iubescg
Jr. Member
**

« Reply #4 on: June 05, 2010, 11:24:28 AM »

Pana la uirma esti sigura ca s-a tavalit in ceva? Are blana unsuroasa?
Klubber
Newbie
*

« Reply #5 on: June 06, 2010, 04:06:58 AM »

iubescg: nu sunt sigur ca ma intrebi pe mine daca are blana unsuroasa, dar daca totusi pe mine ma intrebi, am sa-ti raspund ca blana este normala, cum era si pana acum... deloc unsuroasa. Presupun ca s-a tavalit in ceva din moment ce mirosul a aparut brusc, dar nu am dovezi clare! Smiley In cazul in care era unsuroasa, ce insemna?
dia_boca: cred ca tot in hoit ceva s-a tavalit si Kimi... De ce simt nevoia sa faca treaba asta?  Shocked Oricum, ori m-am obisnuit eu cu mirosul, ori se mai simte foarte discret... Il prefer in favoarea celui de distilerie! Tongue
Multumesc pentru idei si sfaturi!
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #6 on: June 06, 2010, 08:17:28 AM »

Oricum, ori m-am obisnuit eu cu mirosul, ori se mai simte foarte discret... Il prefer in favoarea celui de distilerie! Tongue

atunci, sigur nu a fost hoit...  Cheesy

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: